-Sandrita-
Agrastų g. 2 Vilnius
http://www.varinekaruna.lt 4u.gif
Ačiū, reikės būtinai nuvažiuoti
Išbaigtas žiedas ,neblogas .Sakyčiau -gražus,bet gaila- ne mano skonio tokie žiedai. Bet vistiek -gerai padarytas
Kas do per akis ?
Tiesa ,vakar susiginčijau sau vienu veikėju ,kuris garantavo ,jog matė ,kaip smilksta deginamas deimantas ...ir pranyksta
Nežinau ,ar as čia ko nesuprantu ,ar taip būti negali ?Gal ,sakau ,laboratoriniai deimantai susmilksta ,išgaruoja
,bet ne AAA ?

Tiesa ,vakar susiginčijau sau vienu veikėju ,kuris garantavo ,jog matė ,kaip smilksta deginamas deimantas ...ir pranyksta

Labas visiems
Kažkaip niekas neberašo, ar čia niekas nieko nedaro, nebėra klausimų.Ankščiau buvote tokios aktyvios
Kažkaip niekas neberašo, ar čia niekas nieko nedaro, nebėra klausimų.Ankščiau buvote tokios aktyvios

QUOTE(dita0506 @ 2009 11 03, 11:22)
Labas visiems

Visi viską jau moka

QUOTE(dita0506 @ 2009 11 03, 12:22)
Labas visiems

Nu va ..ir as taip sakau ...pati ir ejau dabar i dirbtuvele savo ,sakiau -reik pradet pakalineti .Spek is triju kartu ar pasiseks-rakta nuo spynos pameciau

Papildyta:
QUOTE(Duzgas @ 2009 11 03, 12:35)
gal kas zino kaip aukso lydmetali pagamint 585 prabos neberandu kur buvau spargalke pasidares uzsirašęs 

Turiu kazkur ,einu paieskoti
Duzgai ,turiu 583 geltono ir 583 balto aukso .Bet ikeliu ,nes procentaliai galima pakooreguoti .

Papildyta:
Oi ,ne ta idejau

Nors ,jei nemeluojant ,nezinau ,kaip rusiskai lydmetalis vadinas .Todel idedu ir sita

Lydmetalis rusiškai - npunoû.
QUOTE(subtiliai @ 2009 11 03, 13:47)
Lydmetalis rusiškai - npunoû.
Gal -прилoй ?Bet supratau ,labai didelis dėkui ,pasirašiau šalia lietuviškai

Duzgai, toks trradicinis juvelyriskas tavo ziedas. paprastas, bet dailus
cia mums su tais rasymais kaip uzeina, gal nuo menulio fazes arba metu laiko priklauso
as tai nuolat kazka padarau, bet negi prigriozdinsiu tema savo nuotraukom
. dabar maziau , nes sveikatele slubuoja
va priespaskutinis paukstukai ir lizdukai. ne pavasaris, bet...
tiems lizdeliams panaudojau sidabro siukslytes. ideja pusiau mano. maciau kazka panasaus internete, bet ten kazkas panasaus turbut specialiai buvo padaryta, o ne is siuksliu.

cia mums su tais rasymais kaip uzeina, gal nuo menulio fazes arba metu laiko priklauso

as tai nuolat kazka padarau, bet negi prigriozdinsiu tema savo nuotraukom

va priespaskutinis paukstukai ir lizdukai. ne pavasaris, bet...
tiems lizdeliams panaudojau sidabro siukslytes. ideja pusiau mano. maciau kazka panasaus internete, bet ten kazkas panasaus turbut specialiai buvo padaryta, o ne is siuksliu.

QUOTE(naca @ 2009 11 03, 15:05)
Viskas labai gražu ,bet kodėl užsegimus " štampofkes" dedi?