Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

-Sandrita-
Agrastų g. 2 Vilnius
http://www.varinekaruna.lt 4u.gif

Ačiū, reikės būtinai nuvažiuoti
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Išbaigtas žiedas ,neblogas .Sakyčiau -gražus,bet gaila- ne mano skonio tokie žiedai. Bet vistiek -gerai padarytas biggrin.gif Kas do per akis ?
Tiesa ,vakar susiginčijau sau vienu veikėju ,kuris garantavo ,jog matė ,kaip smilksta deginamas deimantas ...ir pranyksta biggrin.gif biggrin.gif Nežinau ,ar as čia ko nesuprantu ,ar taip būti negali ?Gal ,sakau ,laboratoriniai deimantai susmilksta ,išgaruoja biggrin.gif ,bet ne AAA ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 03 lapkričio 2009 - 10:04
Labas visiems
Kažkaip niekas neberašo, ar čia niekas nieko nedaro, nebėra klausimų.Ankščiau buvote tokios aktyvios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 11 03, 11:22)
Labas visiems
Kažkaip niekas neberašo, ar čia niekas nieko nedaro, nebėra klausimų.Ankščiau buvote tokios aktyvios smile.gif

Visi viską jau moka smile.gif
Atsakyti
tai ir ne mano skonio tokie tiesiog paprase padaryt ir tiek, man rodos cia paprastas stiklas, nesigilinau..
Atsakyti
gal kas zino kaip aukso lydmetali pagamint 585 prabos neberandu kur buvau spargalke pasidares uzsirašęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 03 lapkričio 2009 - 11:36
QUOTE(dita0506 @ 2009 11 03, 12:22)
Labas visiems

Nu va ..ir as taip sakau ...pati ir ejau dabar i dirbtuvele savo ,sakiau -reik pradet pakalineti .Spek is triju kartu ar pasiseks-rakta nuo spynos pameciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Duzgas @ 2009 11 03, 12:35)
gal kas zino kaip aukso lydmetali pagamint 585 prabos neberandu kur buvau spargalke pasidares uzsirašęs  doh.gif

Turiu kazkur ,einu paieskoti
Duzgai ,turiu 583 geltono ir 583 balto aukso .Bet ikeliu ,nes procentaliai galima pakooreguoti .
user posted image
Papildyta:
Oi ,ne ta idejau biggrin.gif
Nors ,jei nemeluojant ,nezinau ,kaip rusiskai lydmetalis vadinas .Todel idedu ir sita
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 03 lapkričio 2009 - 12:29
Lydmetalis rusiškai - npunoû.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subtiliai: 03 lapkričio 2009 - 12:48
QUOTE(subtiliai @ 2009 11 03, 13:47)
Lydmetalis rusiškai - npunoû.

Gal -прилoй ?Bet supratau ,labai didelis dėkui ,pasirašiau šalia lietuviškai biggrin.gif
Atsakyti
Duzgai, toks trradicinis juvelyriskas tavo ziedas. paprastas, bet dailus rolleyes.gif

cia mums su tais rasymais kaip uzeina, gal nuo menulio fazes arba metu laiko priklauso biggrin.gif

as tai nuolat kazka padarau, bet negi prigriozdinsiu tema savo nuotraukom doh.gif . dabar maziau , nes sveikatele slubuoja doh.gif

va priespaskutinis paukstukai ir lizdukai. ne pavasaris, bet...

tiems lizdeliams panaudojau sidabro siukslytes. ideja pusiau mano. maciau kazka panasaus internete, bet ten kazkas panasaus turbut specialiai buvo padaryta, o ne is siuksliu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 03 lapkričio 2009 - 14:10
QUOTE(naca @ 2009 11 03, 15:05)

Viskas labai gražu ,bet kodėl užsegimus " štampofkes" dedi?
Atsakyti