Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 01, 17:16)
Burbanti, kokia čia pas tave knyga?

Oi,nezinau ar gausi ja.Cia man destytojas savo knyga davė iki kol as baigsiu kursus.Turiu daug knygu,bet si knyga-nepakartojama.Gaila bus atiduoti biggrin.gif user posted image
As vis kiekviena paskaita bandau kazka naujo padaryti is sios knygos...Kaip destytojas sako:pamokinu,o tu žaisk biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 01 liepos 2009 - 17:38
Nu rimtai nereali knyga, bent iš tų poros puslapių, kur įkėlei. Bandysiu pasiieškot amazone arba ebay'juj, pažiūrėt kiek kainuoja toks gėris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 01, 17:53)
Nu rimtai nereali knyga, bent iš tų poros puslapių, kur įkėlei. Bandysiu pasiieškot amazone arba ebay'juj, pažiūrėt kiek kainuoja toks gėris biggrin.gif

g.gif Gera minti davei .As apie ebay'ju nebuvau pagalvojus.Reiks paieskoti
Atsakyti
Burbanti, o ten parašyta kas nors apie tai, kaip paskui "užkonservuoti" gaminuką? Ta prasme, darysiu žalią varį, bet jeigu taip ir paliksiu, tai jis palaipsniui man taip paskui toliau ir žaliuos. Kuo reiktų padengti, kad jis toks ir liktų, ta prasme toliau nebereaguotų?

P.S. Knygutę radau už 8 svarus
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 01, 20:47)
Burbanti, o ten parašyta kas nors apie tai, kaip paskui "užkonservuoti" gaminuką? Ta prasme, darysiu žalią varį, bet jeigu taip ir paliksiu, tai jis palaipsniui man taip paskui toliau ir žaliuos. Kuo reiktų padengti, kad jis toks ir liktų, ta prasme toliau nebereaguotų?

P.S. Knygutę radau už 8 svarus

Reik butinai nusipirkti ..
Cia sidabrui (tai ,manau,tinka ir variui)
user posted image.O seip apie spec. padengima niekur neskaiciau ir net nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 02 liepos 2009 - 12:05
Aš taip pat noriu šitos knygos, jei kas užsisakinės tai gal ir mane į kompanija priims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 07 02, 22:05)
Aš taip pat noriu šitos knygos, jei kas užsisakinės tai gal ir mane į kompanija priims smile.gif

Tai jau cia tarkis su tuo ,kas gyvena Lietuvoje mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dita, aš planuoju kada ją parsisiųst. Bet atidedu šitą planą neribotam laikui, dabar pirmenybė keletui įrankių smile.gif Jau kada sugalvosiu, tai tada parašysiu ir tau mirksiukas.gif

Ačiū, burbanti. Man čia kažkaip kažkas niiito atrodo... Aš skaičiau, kad reikia padengti kažkokiu tais apsauginiu sluosniu, kad toliau nebereaguotų. Bet kokiu, tai ir neparašyta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 03, 09:30)
Ačiū, burbanti. Man čia kažkaip kažkas niiito atrodo... Aš skaičiau, kad reikia padengti kažkokiu tais apsauginiu sluosniu, kad toliau nebereaguotų. Bet kokiu, tai ir neparašyta... unsure.gif

Zinai ka..As tau imetu viska ka turiu apie pasendinimus (spalvinimus) .Skaitymo daug,bet verta daugiau zinoti mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 liepos 2009 - 16:36
user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 liepos 2009 - 17:34
Burbanti, tu dievas!! notworthy.gif Nu dabar bandau savaip žalinti, o vakare tada eisiu skaityt ir gilintis, ką čia įdėjai biggrin.gif Ačiū labai labai!
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 03, 18:27)
Burbanti, tu dievas!! notworthy.gif  

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ir prajuokinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 liepos 2009 - 18:40