Ačiū burbanti už tokią informaciją.
Gėlėta jūrė gerai palauksiu dėl knygos, o kokiame mieste tu gyveni?
QUOTE(dita0506 @ 2009 07 03, 19:54)
o kokiame mieste tu gyveni?
Kaip čia pasakius... Gyvenau Kaune, paskui Vilniuj, dabar vėl Kaune, o rudenį vėl planuoju į Vilnių kraustytis. Tai kaip ir nežinau kur gyvenu. Tikiuosi Vilniuj baigsis mano maršrutas...

QUOTE(dita0506 @ 2009 07 03, 18:54)
Nera uz ka moterys ar merginos(nesvarbu).

Papildyta:
Duzgai,jei susidejai jau "casting"'o aparata,tai gal pradesi priimineti uzsakymus?Pagalvojau,kad taip ar taip lauknešėliai keliauja is Anglijos i Lietuva ir atvirksciai.Jei sugalvosi uzsiimti komercija,duok zinią,nes kainos vis vien butu mazesnes nei Anglijoje.

Diena gera, meistres
As ejau iki jusu temeles vingiuotu keliuku, bet daejau
Pradejau nuo dekupazo, bet visdelto papuosaliukai mane traukia labiausiai. Mano galerijoje galesit pamatyt ivairiu niekuciu, bet jie tik tam, kad galeciau drasiau uzsiimti rimtesniais dalykais. Paskutiniai darbeliai, su sidabrine velute
As svaigstu kurdama auskarus, dar noriu ir seges, ir pakabukus ir dievas zin ka dar padaryciau, jei tik tureciau is ko ir zinociau kaip
Labai noreciau su jumis susipazinti ir susidraugauti. Gal rasiu galimybe ir juvelyrikos mokslams, kursams ... noriu tobulintis sioje srytyje
Ar priimsit

Pradejau nuo dekupazo, bet visdelto papuosaliukai mane traukia labiausiai. Mano galerijoje galesit pamatyt ivairiu niekuciu, bet jie tik tam, kad galeciau drasiau uzsiimti rimtesniais dalykais. Paskutiniai darbeliai, su sidabrine velute

As svaigstu kurdama auskarus, dar noriu ir seges, ir pakabukus ir dievas zin ka dar padaryciau, jei tik tureciau is ko ir zinociau kaip

Labai noreciau su jumis susipazinti ir susidraugauti. Gal rasiu galimybe ir juvelyrikos mokslams, kursams ... noriu tobulintis sioje srytyje

Ar priimsit

QUOTE(Margiriene @ 2009 07 04, 17:40)
Diena gera, meistres
Ar priimsit

Ar priimsit

QUOTE(burbanti @ 2009 07 04, 22:35)

aciu uz padrasinima

mano pirmi raityti auskariukai ...
''Misko feja''

''Zydejimas juros''

''Kates sirdis''

Margiriene, nu mes čia nesudarom komisijos, kur tariamės, ką priimti, o ko ne
Prašom jungtis, mokytis ir mokyti mumis

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 06, 12:27)
Margiriene, nu mes čia nesudarom komisijos, kur tariamės, ką priimti, o ko ne

aciu ir tau

mielai draugausiu su jumis

gal galite kas nors, trumpai, pristatyti ka jus darot, kur mokotes ar dirbate, kur realizuojat savo kurinukus... man idomu

as Vilniete, siuo metu motinystes atostoguose, turim Stebukleli

nuolat trauke kurti, interjera, maista ir pan

susidomejau juvelyrika rimciau ir noreciau nesustot

As bandziau sidabro išėsdinimą,bet greiciausiai chemikalai seni buvo ,nieko nesigavo(turejo isesti zymiai giliau).Bet daugiau nebandysiu,kad ir su apsauga buvau,bet vistiek prisikvepavau tos bjaurasties,... visa kuna nieztejo per nakti,nejo užmigti

Burbanti, geras
Kaip tik norėjau irgi išbandyt ėsdinimą, tik be chemikalų, o kažkaip su druskos tirpalu ir baterija. Chemikalų kažkaiptais bijau... Tai prisiskaičiau apie anokį ėsdinimo būdą, reiks kokią dieną prisiruošt
Va čia įdomi nuoroda: http://steampunkwork...ectroetch.shtml
Juuper, nėr už ką
Pastarąsias dienas tik tą ir darau, atlieku bandymus su vario ir žalvario sendinimu. Darau ir savo žinomu būdu, ir kur burbanti įkėlė. Dabar esu pajūry, tai visų bandymų neturiu kaip nufotografuot, bet už savaitėlės grįšiu, sukelsiu kas gavos
Kol kas išgavau tamsiai žalią varį, nuostabiai mėlynos ir geltonai žalios spalvos varį, ir šiek tiek pažialiavusį žalvarį. Ai... dar bendrai ir tokį "rūžavą" varį pagal burbančios būdą

Juuper, nėr už ką

Štai ir baigėsi atostogos 
Matau laiko veltui neleidote

Matau laiko veltui neleidote