Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Ačiū burbanti už tokią informaciją.
Gėlėta jūrė gerai palauksiu dėl knygos, o kokiame mieste tu gyveni?
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 07 03, 19:54)
o kokiame mieste tu gyveni?

Kaip čia pasakius... Gyvenau Kaune, paskui Vilniuj, dabar vėl Kaune, o rudenį vėl planuoju į Vilnių kraustytis. Tai kaip ir nežinau kur gyvenu. Tikiuosi Vilniuj baigsis mano maršrutas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 07 03, 18:54)
Ačiū burbanti už tokią informaciją.

Nera uz ka moterys ar merginos(nesvarbu). drinks_cheers.gif
Papildyta:
Duzgai,jei susidejai jau "casting"'o aparata,tai gal pradesi priimineti uzsakymus?Pagalvojau,kad taip ar taip lauknešėliai keliauja is Anglijos i Lietuva ir atvirksciai.Jei sugalvosi uzsiimti komercija,duok zinią,nes kainos vis vien butu mazesnes nei Anglijoje. mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
Diena gera, meistres 4u.gif
As ejau iki jusu temeles vingiuotu keliuku, bet daejau thumbup.gif
Pradejau nuo dekupazo, bet visdelto papuosaliukai mane traukia labiausiai. Mano galerijoje galesit pamatyt ivairiu niekuciu, bet jie tik tam, kad galeciau drasiau uzsiimti rimtesniais dalykais. Paskutiniai darbeliai, su sidabrine velute wub.gif
As svaigstu kurdama auskarus, dar noriu ir seges, ir pakabukus ir dievas zin ka dar padaryciau, jei tik tureciau is ko ir zinociau kaip thumbup.gif
Labai noreciau su jumis susipazinti ir susidraugauti. Gal rasiu galimybe ir juvelyrikos mokslams, kursams ... noriu tobulintis sioje srytyje wub.gif
Ar priimsit rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margiriene @ 2009 07 04, 17:40)
Diena gera, meistres  4u.gif
As ejau iki jusu temeles vingiuotu keliuku, bet daejau  thumbup.gif
Pradejau nuo dekupazo, bet visdelto papuosaliukai mane traukia labiausiai. Mano galerijoje galesit pamatyt ivairiu niekuciu, bet jie tik tam, kad galeciau drasiau uzsiimti rimtesniais dalykais. Paskutiniai darbeliai, su sidabrine velute  wub.gif
As svaigstu kurdama auskarus, dar noriu ir seges, ir pakabukus ir dievas zin ka dar padaryciau, jei tik tureciau is ko ir zinociau kaip  thumbup.gif
Labai noreciau su jumis susipazinti ir susidraugauti. Gal rasiu galimybe ir juvelyrikos mokslams, kursams ... noriu tobulintis sioje srytyje  wub.gif
Ar priimsit  rolleyes.gif  blush2.gif

biggrin.gif Ka tu cia kalbi dar"ar priimsit".Rašyk,dek savo darbeliu nuotraukas,klausinek,mokinkis ir mus mokink,nes kiekvienas turi ka parodyti ir papasakoti ....As ir pradzioje ilgai nesiryzau prisijungti.Bet nesigailiu jog isdrysau tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 04, 22:35)
biggrin.gif  Ka tu cia kalbi dar"ar priimsit".Rašyk,dek savo darbeliu nuotraukas,klausinek,mokinkis ir mus mokink,nes kiekvienas turi ka parodyti ir papasakoti ....As ir pradzioje ilgai nesiryzau prisijungti.Bet nesigailiu jog isdrysau tai padaryti  mirksiukas.gif

ax.gif
aciu uz padrasinima 4u.gif

mano pirmi raityti auskariukai ...

''Misko feja''

user posted image

''Zydejimas juros''

user posted image

''Kates sirdis''

user posted image
Atsakyti
Margiriene, nu mes čia nesudarom komisijos, kur tariamės, ką priimti, o ko ne biggrin.gif

Prašom jungtis, mokytis ir mokyti mumis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 06, 12:27)
Margiriene, nu mes čia nesudarom komisijos, kur tariamės, ką priimti, o ko ne biggrin.gif

Prašom jungtis, mokytis ir mokyti mumis biggrin.gif

aciu ir tau 4u.gif
mielai draugausiu su jumis wub.gif
gal galite kas nors, trumpai, pristatyti ka jus darot, kur mokotes ar dirbate, kur realizuojat savo kurinukus... man idomu bigsmile.gif

as Vilniete, siuo metu motinystes atostoguose, turim Stebukleli wub.gif
nuolat trauke kurti, interjera, maista ir pan smile.gif
susidomejau juvelyrika rimciau ir noreciau nesustot thumbup.gif
Atsakyti
gėlėta jūrė, burbanti, ačiū už sendinimo informaciją. Kol kas esu tik susidomėjusi ir priemonių neturiu, bet ketinu greitu metu išbandyti.
gėlėta jūrė, kai pasendysi varį, būtinai įkelk foto, idomu kos rezultatas bus bigsmile.gif
Atsakyti

As bandziau sidabro išėsdinimą,bet greiciausiai chemikalai seni buvo ,nieko nesigavo(turejo isesti zymiai giliau).Bet daugiau nebandysiu,kad ir su apsauga buvau,bet vistiek prisikvepavau tos bjaurasties,... visa kuna nieztejo per nakti,nejo užmigti biggrin.gif Parodau,bet dar ne galutinis rezultatas,reikia dar slifuoti ir poliruoti
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 06 liepos 2009 - 19:26
Burbanti, geras smile.gif Kaip tik norėjau irgi išbandyt ėsdinimą, tik be chemikalų, o kažkaip su druskos tirpalu ir baterija. Chemikalų kažkaiptais bijau... Tai prisiskaičiau apie anokį ėsdinimo būdą, reiks kokią dieną prisiruošt smile.gif Va čia įdomi nuoroda: http://steampunkwork...ectroetch.shtml

Juuper, nėr už ką smile.gif Pastarąsias dienas tik tą ir darau, atlieku bandymus su vario ir žalvario sendinimu. Darau ir savo žinomu būdu, ir kur burbanti įkėlė. Dabar esu pajūry, tai visų bandymų neturiu kaip nufotografuot, bet už savaitėlės grįšiu, sukelsiu kas gavos smile.gif Kol kas išgavau tamsiai žalią varį, nuostabiai mėlynos ir geltonai žalios spalvos varį, ir šiek tiek pažialiavusį žalvarį. Ai... dar bendrai ir tokį "rūžavą" varį pagal burbančios būdą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 06 liepos 2009 - 21:01
Štai ir baigėsi atostogos sad.gif
Matau laiko veltui neleidote smile.gif
Atsakyti