perukas irgi gerai

QUOTE (artyn @ 2004 05 31, 07:38) |
noriu ilgu plauku! gal zinote kokiu priemoniu skatinanciu ju augima? sampunu, vaistuku.. zodziu, kad tik padetu ![]() |
Hmmm... geras noras

Yra ivairiu istrauku, alieju, kaukiu, kurios stimuliuoja plauku saknies svoguneli

Tos prabangios ir brangios - pinigai oran paleisti (bent jau man). Yra lietuvisku zoliu istrauku: pvz.: dilgeliu - pries plaunant galva isitrynei, palaikei 10 min, ir taip menesiuka

Bet shiaip, tai kiekvienas plaukas turi savo augimo riba. Jei jis vadinamo "trumpo gyvenimo" - daryk ka nori, neaugs daugiau nei jam skirta.
o mano plaukai auga kaip ant mieliu,net nervina
man rodos, jokie vitaminai neitakoja ju augimo geicio,nebent stipruma pacio plauko..

geriausias budas uzsiaugint plaukus-nestumas
nesciom sako,greit auga. Man asmeniskai nuo nestumo pradzios iki kol vaikui metai suejo is trumpu uzaugo iki ilgu (ilgis iki liemenuko sagteles,gerai paaiskinau,ane?
)

As ir noriu ilgu ilgu.. sveiku sveiku..

QUOTE (mamulia @ 2004 05 31, 17:26) |
geriausias budas uzsiaugint plaukus-nestumas ![]() ![]() ![]() |
jou,mamulia, dabar kai laukiuosi,plaukai auga beprotisku greiciu

QUOTE (Tushka @ 2004 05 31, 14:51) |
Hmmm... geras noras ![]() Yra ivairiu istrauku, alieju, kaukiu, kurios stimuliuoja plauku saknies svoguneli ![]() Tos prabangios ir brangios - pinigai oran paleisti (bent jau man). Yra lietuvisku zoliu istrauku: pvz.: dilgeliu - pries plaunant galva isitrynei, palaikei 10 min, ir taip menesiuka ![]() ![]() ![]() Bet shiaip, tai kiekvienas plaukas turi savo augimo riba. Jei jis vadinamo "trumpo gyvenimo" - daryk ka nori, neaugs daugiau nei jam skirta. |
Tushka, nieko nesu girdejusi apie tokias priemones. kur ju butu galima isigyti?
Suprantu puikiai:
ir as tipo auginu plaukus,nu neauga jie man. Bet kaip nusiunciu saviskiams foto,tai visi: ocho...... kokios kasos pas tave
!!! Nes visa gyvenima turejau tik trumpus,trumpus, o dabar jau tuoi pecius sieks. Bet itariu,kad tuoi kirpsiu ,jau nervina jie mane,nes karstis pas mus +30.
ir as tipo auginu plaukus,nu neauga jie man. Bet kaip nusiunciu saviskiams foto,tai visi: ocho...... kokios kasos pas tave