Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukus

As taip pat siuo metu labai intensyviai auginu plaukucius biggrin.gif Na kaip cia aiskiau paaiskinus? g.gif Tiesiog pakerpu galiukus viena karta per 2-3 menesius. Ir siandien pastebejau, kad tie galiukai jau gerokai aptriuse, nors kirpau pries 1.5 menesio. Turbut reikia dazniau kirpt unsure.gif bet tada kaip uzsiaugint?
Kartais taip pabosta... atrodo tuoj nusizarinsiu ir bus gerai. Nes vistik, trumpi bet sveiki graziau atrodo uz ilgus, bet poprascius wink.gif O stebuklingu priemoniu taip pat dar neradau sad.gif
Atsakyti
Aš ilgaplaukė. Tai mano patarimas- jokių cheminių, jokių dažymų ilgalaikiais dažais. Tik nusiplaunančiais šampūnais arba natūraliais. Jokių karštų žnyplių, džiovintuvas- tik išskirtiniais atvejais. Ir dar. Žmonių plaukų ilgis yra genetiškai užprogramuotas. Tai priklauso nuo genetikos nulemtos plauko augimo stadijos- vieniems ji gali būti 8 m., o kitiems- tik pora. Jei augimo stadija baigėsi, tai ir prasideda visokios bėdos, plius, jas gali padidinti chemija, stresai, dietos, šukuosenų formavimo priemonių nesaikingas vartojimas.

O balzamai, kaukės- tai jokių stebuklingų rezultatų neduos. Tik vizualiai padės, "iki kito plovimo".

Dėl pakirpimo. Aš pakerpu kartą į pusmetį- pilnai pakanka, praktiškai, tik dėl galiukų sulyginimo. Manau, augimo greitis nuo pakirpimo dažnumo nepriklauso. Iš savo praktikos galiu garantuoti, jog nuo mėnulio fazių irgi. smile.gif
Atsakyti
na,pasiskai2iau ir nuli8dau - nėra visgi jokių stebuklingų priemonių ir ilgų plaukų aš ko gero neturėsiu...pasirodo,tai genuose... sad.gif
O viską,kas buvo išvardinta,kas kenkia - fenas,dažymas,cheminis - visa tai mano plaukai deja nuolat iškenčia...
Nukerpam tai greit,o va augimo periodas tai neišpasakytai ilgas.
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 19, 17:02)
Aš ilgaplaukė. Tai  mano patarimas-  jokių cheminių, jokių dažymų ilgalaikiais dažais. Jokių karštų žnyplių, džiovintuvas- tik išskirtiniais atvejais.

O KAM TUOS PLAUKUS TAIP SAUGOT, KAD I KARSTA NATURALIAIS ATSIGULT? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
na jei jau pakerpat galiukus tai tik tada,kai jaunas menulis yra.tada plaukai gerai auga.blogai kirpti plaukus,kai yra pilnatis.tai man dar mano senele sakydavo kai maza buvau.ilga ilga kasa kadaise turejau,tik galiukus kirpdavau.
bet ir dabar nesiskundziu plaukais.i kirpykla kaip tik ejau kai buvo jaunas menulis.
plaukus visada plaunu sampunu,o po to butinai balzamu.itrinu balzama ir dar kokias 5 min palaukiu,o tik tada nuplaunu.plaukai buna purus ir blizga labai.kartai ir kauke pasidarau.o del slinkimo nesijaudinkit.visada buna kartas ar du per metus,kai plaukai slenka.tada geriausia pasirupinti sampunu slenkantiems plaukams(vaistinej yra lankome firmos,apie 20lt kainuoja).fitovalis tikrai nepadeda.per diena turi issilinkti tam tikras kiekis plauku.paziurekite kai atrodo saknys iskritusiu plauku.o kuris plaukas yra sveikas,o kuris ne paklauskit kirpeju.

Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 19, 15:02)
Aš ilgaplaukė. Tai  mano patarimas-  jokių cheminių, jokių dažymų ilgalaikiais dažais. Tik nusiplaunančiais šampūnais arba natūraliais. Jokių karštų žnyplių, džiovintuvas- tik išskirtiniais atvejais. Ir dar. Žmonių plaukų ilgis yra genetiškai užprogramuotas. Tai priklauso nuo genetikos nulemtos plauko augimo stadijos- vieniems ji gali būti 8 m., o kitiems- tik pora. Jei augimo stadija baigėsi, tai ir prasideda visokios bėdos, plius, jas gali padidinti chemija, stresai, dietos, šukuosenų formavimo priemonių nesaikingas vartojimas.

O balzamai, kaukės- tai jokių stebuklingų rezultatų neduos. Tik vizualiai padės, "iki kito plovimo".

Dėl pakirpimo. Aš pakerpu kartą į pusmetį- pilnai pakanka, praktiškai, tik dėl galiukų sulyginimo. Manau, augimo greitis nuo pakirpimo dažnumo nepriklauso. Iš savo praktikos galiu garantuoti, jog nuo mėnulio fazių irgi.  smile.gif

visiskai pritariu thumbup.gif tuo isitikinau "ant savo galvos"
dar butu galima pamineti vitaminus, reiktu karts nuo karto pavartoti. plaukai aisku nuo to neuzaugs, bet jiems tai i sveikata.
dar patarciau saugoti plaukus vasara nuo tiesioginiu saules spinduliu, o ziema nuo salcio ir vejo.
Atsakyti
plaukus neblogai veike Panten sampunas,Golden line .Plaukai nustojo skilinet.Bet as jo sunaudojau ne buteliuka ir ne du,o daugiau,ir balsama ta pati.

jap jap, ir man tas sampunas labai thumbup.gif Pirkau kai buvo kazkokia kacija, bijojau, kad vel bus pinigai i bala ismesti, bet pataikiau! Ten raso, kad tiek sampunas, tiek balzamas yra stipriai regeneruojantys.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 01 25, 00:27)
O KAM TUOS PLAUKUS TAIP SAUGOT, KAD I KARSTA NATURALIAIS ATSIGULT?  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Aha. Ir dar dėl to, kad kirpėjos galvas kraipytų- su toookiais gerais plaukais retas klijentas, oi retas. tongue.gif Ir kad vyrui malonu būtų ne tik į ševeliūrą pažiūrėti, bet ir galvą paglostyti, paliesti. biggrin.gif

O jei be dygliukų, tai neišpasakytas patogumas ilgi nesugadinti plaukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 19, 17:02)
Aš ilgaplaukė. Tai  mano patarimas-  jokių cheminių, jokių dažymų. Jokių karštų žnyplių, džiovintuvas- tik išskirtiniais atvejais.

QUOTE(ESLAUDA @ 2005 01 25, 00:27)
O KAM TUOS PLAUKUS TAIP SAUGOT, KAD I KARSTA NATURALIAIS ATSIGULT?  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

QUOTE(norge @ 2005 01 26, 16:07)
Aha. Ir dar dėl to, kad kirpėjos galvas kraipytų- su toookiais gerais plaukais retas klijentas, oi retas.  tongue.gif Ir kad vyrui malonu būtų ne tik į ševeliūrą pažiūrėti, bet ir galvą paglostyti, paliesti.  biggrin.gif

O jei be dygliukų, tai neišpasakytas patogumas ilgi nesugadinti plaukai.  smile.gif

Jei as nenaudociau plauku tiesintojo, nedaryciau karts nuo karto tiesinancio cheminio, nedazyciau plauku, tai manau kirpejos tikrai neprasytu manes dalyvauti renginiuose, vyras nekartotu kiekviena diena komplimentu plauku atvilgiu ir galiausiai turbut vaiksciociau su dygliukais ir manes pacios netenkinanciais plaukuciais smile.gif
Manau, viska galima naudoti tik saikingai smile.gif
Atsakyti
Pasidare ir man ta tema aktuali. Nes atsiauginau tokius grazius plaukus po gimdymo, nuejau apsikirpti. Tai kirpeja apkirpo ir stebejosi, kad taip "mane pakeite". Beda, tik kad is vakaro buvau panasi i Pugaciova, o siandien i Paksiene. Tik jokiu budu ne i save... cry.gif
Taip, kad greiciau reikalingas receptas kaip plaukus atsiauginti... biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca ,

visu pirma pakeisk kirpeja, nes jeigu po vizito pas ja stresas cry.gif reiskia dirba blogai
o receptas plaukams atsiauginti - laikas ir kantrybe tongue.gif , na dar galima priauginamus plaukus pasidaryti, ar kaip ten jie vadinami smile.gif kur prilituoja sruogeles smile.gif
Atsakyti
Kelios mintys, kurias perkaiciau knygose:

1. Per nestuma plaukai standartiskai neslenka (bent jau 90 proc. moteru);
2. Plaukai slenka maitinant krutimi (bent jau 80 proc. moteru);
3. Neretai plauku slinkimo priezastimi gali buti ne vitaminu trukumas, o ju perteklius (o juk nesciosios tai vartoja papildomus vitaminus - jei maitinasi gerai, tai ir gaunasi ju perteklius organizme);
4. Nuo plauku slinkimo teoriskai turetu padeti tokia kauke - 3 saukstai vynuogiu kauliuku aliejaus ir 3 lasai arbatmecio aliejaus. Tik po to perplaukite du kartus sampunu, nes liks riebaluoti plaukai;

Klausimas pamastymui - naturalu, kad per nestuma moterims greiciau auga nagai ir plaukai (nors ju kokybe gali ir nedziuginti), bet Jus man pasakykite, kodel mano vyrui irgi pradejo greiciau augti nagai ir plaukai??? cool.gif
Atsakyti