QUOTE(norge @ 2005 01 19, 15:02)
Aš ilgaplaukė. Tai mano patarimas- jokių cheminių, jokių dažymų ilgalaikiais dažais. Tik nusiplaunančiais šampūnais arba natūraliais. Jokių karštų žnyplių, džiovintuvas- tik išskirtiniais atvejais. Ir dar. Žmonių plaukų ilgis yra genetiškai užprogramuotas. Tai priklauso nuo genetikos nulemtos plauko augimo stadijos- vieniems ji gali būti 8 m., o kitiems- tik pora. Jei augimo stadija baigėsi, tai ir prasideda visokios bėdos, plius, jas gali padidinti chemija, stresai, dietos, šukuosenų formavimo priemonių nesaikingas vartojimas.
O balzamai, kaukės- tai jokių stebuklingų rezultatų neduos. Tik vizualiai padės, "iki kito plovimo".
Dėl pakirpimo. Aš pakerpu kartą į pusmetį- pilnai pakanka, praktiškai, tik dėl galiukų sulyginimo. Manau, augimo greitis nuo pakirpimo dažnumo nepriklauso. Iš savo praktikos galiu garantuoti, jog nuo mėnulio fazių irgi.
visiskai pritariu

tuo isitikinau "ant savo galvos"
dar butu galima pamineti vitaminus, reiktu karts nuo karto pavartoti. plaukai aisku nuo to neuzaugs, bet jiems tai i sveikata.
dar patarciau saugoti plaukus vasara nuo tiesioginiu saules spinduliu, o ziema nuo salcio ir vejo.
ugis 170