Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukus

QUOTE (Irena @ 2004 06 02, 20:03)
Jurgyte,
pritariu  ! Jokiu fenu ir naudokit alijosiu !!

Man laaaabai padejo namuose daryta kauke. galiu pasidalinti receptu.
2 valg. saukstai dziovintu, susmulkintu vaistinguju ramuneliu
1 kaiusinio trinys
1 valg. saukstas kefyro
1 - 2 valg. sau. vandens

Su sia kosyte istrinate plauku saknis. Apsiviniojate plaukus su kuom nors neperslampamu (maiselis tiks labai) ir apsiristi silta (!) skara. Laikyti 2-4 valandas. Isplauti galva. Kartoti visa menesi kas savaite. Veliau puse metu kas menesi.  Garantuoju, kad po pusmecio atleksit i si foruma man padekot  wink.gif
Kauke stiprina plaukus, skatina ju augima, ypac tinka mamytem po nestumo.
Papildyta @ [mergetime]1086206637[[b]*boruzele rgetime] [/b]
P.S. Rameda, tau netiks  biggrin.gif

O kaip tas ramuneles naudoti? uzplikytas? nuovira? ar sausas taip ir maisyti??? unsure.gif
Atsakyti
Man irgi idomu, noreciau tokia kauke pasidaryti, tik kaip su tok ramunelem elgits, ar nuoviras, ar sveikos jos turi buti?Jai sveikos, tai kaip paskui isplauti galva, visur pilna bus ju likuciu.. unsure.gif
Atsakyti
O tie jusu pradzioje girti vitaminai skatina tik kasu augima, ar visu kuno plauku? g.gif unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Mur @ 2004 06 02, 21:21)
Ir dar vieno dalyko nesuprantu, ko tos kirpejos nenori, kad augintumem plaukus, jom tik nukirpt, tipo netiks ilgi, negi jau taip ir netinka - dabar tokiu kirpimu fainu yra, netaip kaip pries desimt metu thumbup.gif

As turejau ilgus plaukus (cia turbut pagal visas skales smile.gif ) - iki juosmens. Kai tik nueidavau i kirpykla ir puse lupu prasitardavau, kad "gal noreciau nusikirpti", tai kirpejos kaip tik priesingai- atkalbinejo rolleyes.gif O kai jau is tiesu nuejau kirptis, tai oi kaip ilgai kirpo, toks jausmas, kad jai net rankos drebejo biggrin.gif Bet nieko, nukirpo, ir as nerealiai laiminga buvau smile.gif Tiesa sakant, tebesu, jau 3 metus thumbup.gif Dabar tik trumpinti tesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 23, 22:39)
O tie jusu pradzioje girti vitaminai skatina tik kasu augima, ar visu kuno plauku? g.gif unsure.gif laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Geros uzaugtu kasos ant ranku, koju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Isimylejus @ 2004 07 23, 15:05)
Man irgi idomu, noreciau tokia kauke pasidaryti, tik kaip su tok ramunelem elgits, ar nuoviras, ar sveikos jos turi buti?Jai sveikos, tai kaip paskui isplauti galva, visur pilna bus ju likuciu.. unsure.gif

As naudojau paprastus vaistiniu ramuneliu ziedus. Jas is tikro labai sunku isskalauti. Bet kai plaukai isdziuna visos su sukom isisukuoja ir nieko nelieka. Tik kvapas. (gerai kad ne kiausinio, o ramuneliu laugh.gif )
Atsakyti
vat as kai nusikerpu palukus, tai gryzus visada vyrui sakau:"dabar jau auginsiu"ir taip iki kito karto......kai buvau jau truputi atsiauginus, uzejo bzikas ir vel nuikirpai.......dabar ir vel auginu biggrin.gif Tik vat kada as juos atsiauginsiu?.......O taip noretusi kasa susiristi........Nu, mazum dabar jau pavyks? rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi kasas tokiu principu "auginu" - tik iseinu is kirpyklos ir, kad auginu laugh.gif Maximum pora menesiuku pavykdavo, nes man plaukai auga laaaaaaabai letai, tai, kai pradedavo nebesimatyt kirpimo, vel eidavau patrumpinti. Bet va dabar nuo lapkricio nusidaziau spalva, labai artima mano naturaliai, veliau nebedaziau, per ta laika pavyko atsiauginti beveik per 3 pirstus (nes galiukus vis tiek tenka pakirpti kartais). Taip ir bandau pavirsti is trumpaplaukes blondines i ilgakase brunete. Nes ilgi plaukai man daug graziau, o ir patogiau tvarkytis - nereikia fenuoti kas ryta, kai jie "ne taip sugule".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishelle: 31 liepos 2004 - 23:00
As noriu arba ilgu, arba iki peciu. Dabar yra tokie per viduriuka laugh.gif , jauciu tuoj truks kantrybe ir nusikirpsiu, nes labai jau uzknysa tas auginimo periodas. Bet taip norisi ilgu, tai gal paaugint? g.gif
Atsakyti
man po vieno dazymo labai plaukai pradejo slinkti. Pirkau ir brangia kauke plaukams stiprinti ir sampuna... ir sss... Kadangi dazyti plaukus dar syk paniskai bijojau, o su atauganciais plaukais reikejo kazka daryti... pradejau juos dazyti chna ir basma misinuku... Aisku spalva laikydavosi gerai gal tik kokia savaite, tad taip dazytis tekdavo kiekviena savaitgali, bet KAIP ATSIGAVO MANO PLAUKAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nesiojau trumpus - dabar ilgus. Dabar naudoju tokia bespalve chna plaukams stiprinti thumbup.gif
Ir pigu (maisiukas tokios chna gal tik 2 Lt kainuoja) ir garantuota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 10 rugsėjo 2004 - 10:31
Man nuo kare kirpimo iki kaip jūs čia vadinat pusilgių (iki liemenuko sagtelės - kaip čia kažkas paminėjo thumbup.gif ) ataugo per 4 metus. Žinoma, vis pakirpdavau galiukus - bet augo tikrai lėtai.
dabar vėl galvoju apie iškarpymą (ti iki pečių) trumpiau - nenoriu.

Kaukė, kur su kefyru parašyta galbūt ir gera, tačiau turėtų labai smirdėti - nes esu kartą tik kefyro kaukę dėjus ir su celofanais galvą rišus - tai buvo primas ir paskutinis kartas - nes smarvė baisi nuo to kefyro gavos mad.gif
Atsakyti
Mano plaukai,deja deja,nera nei ilgi,nei gražūs... cry.gif O taip norėčiau tokių ilgų,sveikų,žvilgančių... ax.gif ....
Po kasmėnesinių dažymų,kasmetinių cheminių juos tenka kirpti ir kirpti,kad nesimatytų nutriušę galai...
Taigi susiduriu su amžina problema - kaip užsiauginti ilgus plaukus,kaip išlaikyti galiukus nenutriušusius...? padažyti juos man būtinai reikia,kas 2 mėnesiai bent.ir cheminio,nors ir lengvo,atsisakyt neišeina...rezultate - tenka gabalą vis nutrėžt.O taip aš niekad neužsiauginsiu.
Gal žinote kokių stebuklingų priemonių,kaukių ar ko,kad padėtų plaukams taip greit ,,nenusidėvėti" (t.y. nenutriušti) ?
Atsakyti