Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(kasiopeja @ 2005 09 15, 08:45)
Parašų reikėtų, jeigu vienam bute gyventų 2 šeimos. Laiptinės kaimynai nesiskaito. Jie nebent gali kelti vėją, jeigu vedžiosi šunį laiptinėj be antsnukio ir dar dėl kažko, dabar nepamenu. Bet tik ne dėl parašų  smile.gif

Galvoju gal nueit į ŠŠMD ( šunininkų klubą kaip aš vadinu biggrin.gif ) ir pasišnekėt. Kokį popierių atsišviest kad tom bobelėm parodyt. Kai viską išsiaiškinsiu skelbsiu šuniuko paiešką laugh.gif
O laiptinėj ir per kiemą visada su pavadžiu ir antsnukiu ax.gif Suprantu tuos žmones kurie bijo šunų ir kad jiem butų ramiau einam su visa amunicija biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi jau kurį laiką galvoju apie dar vieną šuniuką - kad ir mano mažajai smagiau augti būtų smile.gif
Bet kodėl taip yra, jei turi vieną veislę, tai ji pati geriausia, ir retai kuris renkasi kokį kitokį šunį smile.gif
Pvz aš galvojau apie daug šunų, ir kaukazų ir visokių kitokių, bet vis tiek geresnio varianto bent jau mano salygoms už vilkšunį neradau biggrin.gif (nes šuns reikia tokio, kuris gyventų lauke).
O draugo tėvai kažkada turėjo rotiką, tai labai nesuprato, kodėl aš vilkšunio noriu, nes tik rotveileriai geriausi pasaulyje tongue.gif
Va ir Laisa - turi vieną rotveilerį, nori dar vieno tokio pačio biggrin.gif
(čia šiaip 'garsiai' pamąsčiau mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 15 rugsėjo 2005 - 09:27
QUOTE(Acacia @ 2005 09 15, 09:26)
Aš irgi jau kurį laiką galvoju apie dar vieną šuniuką - kad ir mano mažajai smagiau augti būtų  smile.gif
Bet kodėl taip yra, jei turi vieną veislę, tai ji pati geriausia, ir retai kuris renkasi kokį kitokį šunį  smile.gif
Pvz aš galvojau apie daug šunų, ir kaukazų ir visokių kitokių, bet vis tiek geresnio varianto bent jau mano salygoms už vilkšunį neradau biggrin.gif (nes šuns reikia tokio, kuris gyventų lauke).
O draugo tėvai kažkada turėjo rotiką, tai labai nesuprato, kodėl aš vilkšunio noriu, nes tik rotveileriai geriausi pasaulyje  tongue.gif
Va ir Laisa - turi vieną rotveilerį, nori dar vieno tokio pačio  biggrin.gif
(čia šiaip 'garsiai' pamąsčiau  mirksiukas.gif  )

Man yra gražūs visi šunys,bet laikyčiau tik rotiką ir jokio kito mirksiukas.gif Kaip kad aš sakau "rotveileris mano šuo". Pamačius rotiką širdį taip gera palieka wub.gif
Man netgi atrodo kad su kitom veislėm mes kontakto nerandam, nesusišnekam, aš nesuprantu jų elgesio. O rotveilerius kaip nuluptus žinau, žinau ką darys jei kaktą suraukia, jei ausis pakreipia ir t.t Visada liksiu ištikima šiai veislei nes man jie patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2005 09 15, 11:37)
Man yra gražūs visi šunys,bet laikyčiau tik rotiką ir jokio kito mirksiukas.gif Kaip kad aš sakau "rotveileris mano šuo". Pamačius rotiką širdį taip gera palieka wub.gif
Man netgi atrodo kad su kitom veislėm mes kontakto nerandam, nesusišnekam, aš nesuprantu jų elgesio. O rotveilerius kaip nuluptus žinau, žinau ką darys jei kaktą suraukia, jei ausis pakreipia ir t.t Visada liksiu ištikima šiai veislei nes man jie patys pačiausi wub.gif

Man irgi jie labai faini, bet visada apie vilkšunį svajojau, tuo labiau rotveileris lauke nelabai tinkamas gyventi, tai ir nekilo abejonių, kai reikėjo rinktis šunį smile.gif
Mano kaimynai turi 9 mėn kalytę rotveilerę, tai labai linksma ir geriausia mano Toros draugė biggrin.gif Tik storoka ji truputį - sakė rotveileriai labai jautrūs šioje srityje ir labai reikia prižiūrėt svorį, jokiu būdu neperšerti, nes jie labiau negu kiti šunys reaguoja ir greičiau "pastorėja"... ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 09 15, 10:54)
Man irgi jie labai faini, bet visada apie vilkšunį svajojau, tuo labiau rotveileris lauke nelabai tinkamas gyventi, tai ir nekilo abejonių, kai reikėjo rinktis šunį  smile.gif
Mano kaimynai turi 9 mėn kalytę rotveilerę, tai labai linksma ir geriausia mano Toros draugė biggrin.gif Tik storoka ji truputį - sakė rotveileriai labai jautrūs šioje srityje ir labai reikia prižiūrėt svorį, jokiu būdu neperšerti, nes jie labiau negu kiti šunys reaguoja ir greičiau "pastorėja"... ar tai tiesa?

Tikra tiesa tongue.gif Jie rajūnai kaip reta ir retai kuris turi soties jausmą biggrin.gif dėl to ir storėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2005 09 15, 11:59)
Tikra tiesa tongue.gif Jie rajūnai kaip reta ir retai kuris turi soties jausmą biggrin.gif dėl to ir storėja ax.gif

Na šiuo atveju manoji truputį saikingesnė smile.gif Aišku, kokių dešrelių ar mėsos niekada neatsisakytų ir rytų kiek tik telpa, bet kas liečia normalų maitinimą sausu maistu, tai aš normą nustačiau pagal jos apetitą (iš pradžių dar skaičiavau gramais pagal lenteles), bet dabar kiek ji suėda, tokią normą ir duodu visada, ir tikrai pats tas, kūdena buvo, kūdena ir yra ax.gif
Atsakyti
As laikau du suniukus bute, jokiu rupesciu neturiu, isskyrus viena dalyka, kaip jie pradeda dukti tai dunda visas butas. biggrin.gif Bijau, kad kaimynai nepradetu skustis. Arba pradeda dukti anksti ryte ir prikelia mus savaitgali pvz 7 val. ryto. Bet viskas yra atleidziama smile.gif
Atsakyti
Na va pagaliau viską išsiaiškinau. Daugiabučiame name nereikia kaimynų parašų, gali auginti 2 šunis.Taip kad kaimynėliai neturi jokios teisės burbėti nes aš įstatymo laikaus mirksiukas.gif Tik nuo 10 val. vakaro iki ryto 6 neturi kelti triukšmo, ir neteršti laiptinės.
Taip kad greit paskelbsiu rotveileriuko paiešką yahoo.gif
Atsakyti
As tai irgi noriu antro suns. Pati turiu vokietuka, bet labai noriu terjero. Jie labai judrus, atrodo visada geros nuotaikos. Tai gal kada nors igyvendinsiu svajone.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 09 14, 13:20)
Nu jo, jeigu mano pabaisa turėtų dragą, gal nereiktų mano apatinių tampyti po kiemą  blush2.gif
O jei rimtai, tai man irgi atrodo, kad vienas prikrečiau daugiau zbitkų, negu kai jie būna kartu užsiėmę  rolleyes.gif

nu zinok, tikrai ne siuo metu laikau prancuzu buldoga o pries 4 metus turejau ir dobermana tai laikiau du sunis, kai isigijau prancuzu buldoga musu dobermanui tada buvo 2 metukai, tai jas abi palikti namuose budavo neimanoma schmoll.gif ka jos ten dviese darydavo blink.gif grize namo uz galvos susiimdavom, namai buvo i namus nepanasus doh.gif baldai isdraskyti, popieriaus priplesyta, visi rubai isnesioti, batai sugrauzti, baldai sugrauzti ir t.t.t as netgi pasakyciau, kad du sunys padarydavo dvigubai daugiau nuostoliu negu vienas g.gif bet jos taip buvo prisirise viena prie kitos wub.gif kaip as sakydavau kaip sesutes. Jei viena pririsdavome karidoriuj [ dazniausiai tai budavo dobermanas ] tai prancuzes i namus neprikviesi schmoll.gif atsiseda salia savo drauges ir namo neidavo, tik kartu su ja, nors ir piktuoju liepdavai eit namo rolleyes.gif tai va sita mane labiausiai zavedavo tas ju prisirisimas viena prie kitos wub.gif
Atsakyti
Na dobermanai dar ir turi tokia gera savybe viska grauzti, nes kiek pazystu dobermanu savininku visi sako ta pati. Manasis taip pat ne iseitis.

As savo suniukus kai einu i darba isskyriu ir buna viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
Turiu 4 bute. Prieš tai 1,5 metų gyveno 2. Jokio skirtumo vienas ar du šunys. Ti šunims fainiau. Žaist jau nebūti kviest žmones, nes yra draugelis. Į lauką galima kartu išvesti thumbup.gif Na, aišku tik maisto daugiau reikia. Tikrai nejaučiau didelio skirtumo tarp 1 ir 2 šunų. Tarp 4 jau jaučiu mirksiukas.gif
Ir aš esu 100 proc. už tai, kad šunys būtų po 2.
Atsakyti