Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(Laisa @ 2005 12 08, 13:38)
Kad vietos bus per mažai tai nesutinku. Aš va tik dėl kaimynų bijau pas mane tokios kelios glušos yra doh.gif O jei su šuniu ilgai ir aktyviai pasivaikščioji, tai jie likusį laiką miega ir po kojom nesipina mirksiukas.gif Pas mane kartai pagyvena patinas rotikas, tai su jai pavaikštau apie 2 valandas tai paskui namie pamirštu kad šunys yra ir einu ieškot biggrin.gif

Na aš irgi manau, kad vietos pakankamai, o be to man gaila, kad mūsų "mergina" visą dieną viena turi prabūti verysad.gif va tada ir prisigalvoja visokių zbitkų - tapetus plėšyti, sofą draskyti ir pan. Manau, kad jei jau būtų dviese tai ir man būtų ramiau dieną, o ir lauke išsidūktų labiau nei su mumis thumbup.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Ezhiux @ 2005 12 08, 16:26)
Na aš irgi manau, kad vietos pakankamai, o be to man gaila, kad mūsų "mergina" visą dieną viena turi prabūti  verysad.gif va tada ir prisigalvoja visokių zbitkų - tapetus plėšyti, sofą draskyti ir pan. Manau, kad jei jau būtų dviese tai ir man būtų ramiau dieną, o ir lauke išsidūktų labiau nei su mumis  thumbup.gif

o aš tai galvoju ar nebus tu zbitrkų dvigubai daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 12 09, 14:50)
g.gif

Be abejo ir tokia tikimybė yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 12 09, 14:50)
g.gif

Visko gali būti biggrin.gif Pavyzdžiui du pirmieji mano, užaugo beveik nepadarę nuostolių, na pora tapkių sugraužta, stalčio kampukas paragautas ir tiek... O naujieji mažiai doh.gif doh.gif doh.gif Lengviau pasakyti ko nedarė, negu ką daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 12 09, 17:43)
Visko gali būti biggrin.gif  Pavyzdžiui du pirmieji mano, užaugo beveik nepadarę nuostolių, na pora tapkių sugraužta, stalčio kampukas paragautas ir tiek... O naujieji mažiai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Lengviau pasakyti ko nedarė, negu ką daro lotuliukas.gif

tai va to labiausiai ir bijau, nes manoji tai didelė zbitkininkė
Atsakyti
Šį savaitgalį "terorizavau" saviškį, kad mums, o ypatingai mūsų šunei tikrai labai labai reikia draugės friends.gif bet deja rupūžokas kol kas nepsiduoda įkabinėjimui schmoll.gif . Bet kažkaip manau, kad va taip "pakankinus" jį ilgėliau, vieną dieną savo pasieksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2005 12 12, 12:33)
Šį savaitgalį "terorizavau" saviškį, kad mums, o ypatingai mūsų šunei tikrai labai labai reikia draugės  friends.gif  bet deja rupūžokas kol kas nepsiduoda įkabinėjimui  schmoll.gif . Bet kažkaip manau, kad va taip "pakankinus" jį ilgėliau, vieną dieną savo pasieksiu  thumbup.gif

Taaaip, aš dabar užsiimu lygiau tuo pačiu biggrin.gif Pasidalink savo terorizavimo metodais - gal, sakau, dviese lengviau įveiksim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 12, 12:54)
Taaaip, aš dabar užsiimu lygiau tuo pačiu biggrin.gif Pasidalink savo terorizavimo metodais - gal, sakau, dviese lengviau įveiksim? biggrin.gif

maniškis tai kažkaip labai lengvai mano įtaigai pasidavė mirksiukas.gif neatsparus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2005 12 12, 13:56)
maniškis tai kažkaip labai lengvai mano įtaigai pasidavė mirksiukas.gif neatsparus  tongue.gif

Maniškis šiaip lengvai pasiduoda, bet va sugebėjo išsikovoti, kad šuo nemiegotų lovoj, ir dabar niekaip nesiduoda įkalbamas, kad mirtinai reikia antro šuns... g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 12, 12:54)

Visų pirma naudojuosi tuo, kad jis mūsų šunę labai labai myli ir tikrai supranta, kad jai būna liūdna jei ne visada galim jai skirti pakankamai laiko. Va ir sakau, bus dviese, galės kartu dūkti. Bet jo argumentas nepirkti irgi rimtas - planuojam vaikelį, tai ir vaikelis ir dar vienas mažas šunelis, gal ir sunkoka būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2005 12 12, 15:18)
Visų pirma naudojuosi tuo, kad jis mūsų šunę labai labai myli ir tikrai supranta, kad jai būna liūdna jei ne visada galim jai skirti pakankamai laiko. Va ir sakau, bus dviese, galės kartu dūkti. Bet jo argumentas nepirkti irgi rimtas - planuojam vaikelį, tai ir vaikelis ir dar vienas mažas šunelis, gal ir sunkoka būtų  doh.gif

Jo argumentas visai nerimtas - juk kaip tik lengviau, kai mažas vaikas ir mažas šuo, vis tiek kažkam tenka namie būti ir vaiką prižiūrėti, na tai tuo pačiu ir šunį pažiūri, balutes pavalai smile.gif O va jeigu darbe visą dieną sėdėtum, tada su mažu šuniuku sunkiau.

Maniškio tai vienas argumentas visai kvailas - tipo du šunys tik nuosavam name gali būti, bute tai netilps doh.gif Kitas argumentas rimtesnis - kad neužteks pinigų dviem šunim išlaikyti sad.gif čia aš jau neturiu kontraargumentų...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 12, 14:26)
Jo argumentas  visai nerimtas - juk kaip tik lengviau, kai mažas vaikas ir mažas šuo, vis tiek kažkam tenka namie būti ir vaiką prižiūrėti, na tai tuo pačiu ir šunį pažiūri, balutes pavalai smile.gif O va jeigu darbe visą dieną sėdėtum, tada su mažu šuniuku sunkiau.

Maniškio tai vienas argumentas visai kvailas - tipo du šunys tik nuosavam name gali būti, bute tai netilps  doh.gif  Kitas argumentas rimtesnis - kad neužteks pinigų dviem šunim išlaikyti sad.gif čia aš jau neturiu kontraargumentų...sad.gif

na maniškis irgi bandė įrodinėti, kad butas tikrai ne dviem šunims (tipo kai turėsim namą, tai tada galėsiu nors ir 15 šunų laikyti lotuliukas.gif ), apie pinigus irgi užsiminė, bet ne dėl to, kad jų neužtektų, bet kad dar papildomai išlaidų būtų doh.gif
taip kad situacija panaši. taip kad apsišarvuosiu kantrybe ir toliau "zysiu" frusty.gif
Atsakyti