Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 19, 20:14)
Vokieciu aviganio misrunes kale svere 26kg,o dobermano kale ne maziau kaip 30kg,tai tokius sunis protinga auginti dvieju kambariu bute? smile.gif

Maniškės (viena sveria apie 33kg, kita apie 27kg) gyvena 1k. bute biggrin.gif
Tik tiek, kad mes vaikų neturim...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 11 19, 21:18)
Maniškės (viena sveria apie 33kg, kita apie 27kg) gyvena 1k. bute biggrin.gif

Na nebent jau tu uzsiemi su tais sunimis 3valandas maziausiai i diena smile.gif
Man tikra nesamone auginti du sunis dar ypac vieno kambario bute,bet yra isimtinu seimininku kurie pasirenka tokias auginimo galimybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 19, 20:20)
nebent jau tu uzsiemi su tais sunimis 3valandas maziausiai i diena

Esmė - ne kiekybėj, o kokybėj mirksiukas.gif

Bet kiekvienas renkasi pagal save.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 11 19, 21:23)
Esmė - ne kiekybėj, o kokybėj  mirksiukas.gif

Bet kiekvienas renkasi pagal save.

Teisingai thumbup.gif tai daug ka reiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 19, 21:20)
Man tikra nesamone auginti du sunis dar ypac vieno kambario bute,bet yra isimtinu seimininku kurie pasirenka tokias auginimo galimybes smile.gif

Su vienu kambariu prasciau, du visai norma. Visgi du sunys yra zymiai geriau nei vienas, nes jiems smagiau likt vieniem ir dviese jie greiciau issiduksta lauke (idomu kiek minuciu inirtingo siautimo lauke atititinka vienai valandai vaiksciojimo uz pavadelio g.gif ) thumbup.gif Vienintelis minusas - tai pinigai, kaip jau Borzika ir sake.
Tiesa, kai as cia prie Zay auksciau "prikibus" buvo, tai dar yra skirtumas ar tai "vienas kambarys" ar "vieno kambario butas", nes pastaruoju variantu laisvai ir du vokieciukus koridoriuj galima patalpint thumbup.gif
Na, dar toks pastebejimas -labai rekomenduotina, kad vyresnis suo butu jau isaukletas, kai isigyjamas antras, tada no problem, nes jei abu jauni, neaukleti, tai ragai namams lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš šita tema irgi esu už thumbup.gif Nebus jokių problemų, jei jie bus normaliai išdresuoti, išvedžiojami ir iškraunami:)
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 11 20, 11:14)
Su vienu kambariu prasciau, du visai norma. Visgi du sunys yra zymiai geriau nei vienas, nes jiems smagiau likt vieniem ir dviese jie greiciau issiduksta lauke (idomu kiek minuciu inirtingo siautimo lauke atititinka vienai valandai vaiksciojimo uz pavadelio  g.gif ) thumbup.gif Vienintelis minusas - tai pinigai, kaip jau Borzika ir sake.
Tiesa, kai as cia  prie Zay auksciau "prikibus" buvo, tai  dar yra skirtumas ar tai "vienas kambarys" ar "vieno kambario butas", nes pastaruoju variantu laisvai ir du vokieciukus koridoriuj galima patalpint  thumbup.gif
Na, dar toks pastebejimas -labai rekomenduotina, kad vyresnis suo butu jau isaukletas, kai isigyjamas antras, tada no problem, nes jei abu jauni, neaukleti, tai ragai namams  lotuliukas.gif

thumbup.gif smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 11 20, 11:14)
Na, dar toks pastebejimas -labai rekomenduotina, kad vyresnis suo butu jau isaukletas, kai isigyjamas antras, tada no problem, nes jei abu jauni, neaukleti, tai ragai namams  lotuliukas.gif

Va šitas - tai faktas. Pas mus kai du jaunikliai buvo, tai sudėtinga. Gerai, kad mano MB protingas, tai pasidalinom šunis kiekvienas auklėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 19, 21:20)

O tai tau. O tai su dobere ir VA mažiau užsiimdavot? blink.gif Tada tikrai nesąmonė, tik ne bute laikyt, o laikyt apskritai....
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 11 20, 21:15)
O tai tau. O tai su dobere ir VA mažiau užsiimdavot?  blink.gif  Tada tikrai nesąmonė, tik ne bute laikyt, o laikyt apskritai....

Ka jus tuom norejote pasakyti?as apskritai neauginciau bute tokiu dideliu sunu jeigu ne mano tevai,nes mociute nenorejo atiduoti tu sunu bet kam,tai mums atidave,as esu pries laikyma du sunis bute.As nepripazinciau savo suns kuri pradeciau auginti suaugusi,as is vis tokio neauginciau smile.gif As daugiausiai su jomis ir uzsiimdavau,bet nebudavo noro su jomis uzsiimti labai,tevai dazniausiai vedziodavo,maitindavo,o kai atsirado REA pas mus namuose-tikras dziaugsmas uzsiimti su juo,nes nuo pat mazumes ji auginame(nelabai i tema lotuliukas.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 22 lapkričio 2010 - 15:20
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 22, 17:16)
Ka jus tuom norejote pasakyti?as apskritai neauginciau bute tokiu dideliu sunu jeigu ne mano tevai,nes mociute nenorejo atiduoti tu sunu bet kam,tai mums atidave,as esu pries laikyma du sunis bute.As nepripazinciau savo suns kuri pradeciau auginti  suaugusi,as is vis tokio neauginciau smile.gif As daugiausiai su jomis ir uzsiimdavau,bet nebudavo noro su jomis uzsiimti labai,tevai dazniausiai vedziodavo,maitindavo,o kai atsirado REA pas mus namuose-tikras dziaugsmas uzsiimti su juo,nes nuo pat mazumes ji auginame(nelabai i tema lotuliukas.gif ) smile.gif

tai bėda turbūt ne du šunys bute ar jų dydis, o jūsų nemeilė minėtiems dviems suaugusiems šunims.
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 11 22, 17:44)
tai bėda turbūt ne du šunys bute ar jų dydis, o jūsų nemeilė minėtiems dviems suaugusiems šunims.

Pusiau smile.gif
Atsakyti