Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

mes laikinai gyvename vieno kambario bute su 30kg šuniu. kiekvieną mielą dieną važinėjame tam, kad palakstyt, susitikt su kitais šunimis ir ją iškraut. taigi namie ji tiesiog miega susiraičius ant sofkutės. todėl nemanau, kad didelė bėda būtų laikyt ir antrą tokį pat šunį, tik išlaidos padvigubėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2010 11 24, 12:32)
mes laikinai gyvename vieno kambario bute su 30kg šuniu. kiekvieną mielą dieną važinėjame tam, kad palakstyt, susitikt su kitais šunimis ir ją iškraut. taigi namie ji tiesiog miega susiraičius ant sofkutės. todėl nemanau, kad didelė bėda būtų laikyt ir antrą tokį pat šunį, tik išlaidos padvigubėtų  biggrin.gif

Ai, kiek ten tų išlaidų... Urmu viską imi pirkt, tai žiūrėk, dar ir pigiau kitą kartą biggrin.gif O ir degalai susitaupytų - nereiktų toli važiuot iki kitų šunų ax.gif
Atsakyti
O ,labai gera tema wink.gif
Nes mes irgi ketiname pirkti antrą šunelioką smile.gif
Dabartinis VA yra netoli pusantrų metukų,problemų dėl jo neturime tikrai jokių. Labai puikus šuo,gan paklusnus. O kad nebūtų tik "gan" tai dabar ypatingai padidinome dresūros apsukas. Kad parsivedus mažylį nekiltų sunkumų abu vedžiojant.
Su mažuoju irgi vos isigiję žadame mauti pas dresuotoją,kad ginkdie..jokių auklėjimo klaidelių nepadaryti blush2.gif
Manau problemų nebus,nes esame labai rimtai ir karingai nusiteikę susitvarkyti su visais nesklandumais lotuliukas.gif
kolkas nei draugams,nei tėvams nieko nepranešinėjame,nes turbūt palaikys bepročiais...visi iš mūsų jau vaikučių pabiručių tikisi,o mes še tau- vietoj vaikučių antrą šunį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 12 10, 13:46)
kolkas nei draugams,nei tėvams nieko nepranešinėjame,nes turbūt palaikys bepročiais...visi iš mūsų jau vaikučių pabiručių tikisi,o mes še tau- vietoj vaikučių antrą šunį  hihihi.gif

Labai suprantu jus... Mudu apie tai, kad perkame antrąjį šunį pasakėm tik tada, kai jau buvom sumokėję avansą smile.gif
Labai džiaugiuosi, kad taip protingai ir atsakingai žiūrite į antro šuns įsigijimą, realiai planuojate viską.

P.S. manau, pačiu laiku apie antrą šunį pagalvojote - pirmasis jau beveik suaugęs.
Atsakyti
Tai va pavasariui isibėgėjus planuojame pirkti,kaip tik užteks laiko visiems "paruošiamiesiems darbams" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 12 10, 13:46)
kolkas nei draugams,nei tėvams nieko nepranešinėjame,nes turbūt palaikys bepročiais...visi iš mūsų jau vaikučių pabiručių tikisi,o mes še tau- vietoj vaikučių antrą šunį  hihihi.gif

Dievulėliau kaip pažįstama ir artima biggrin.gif Kodėl žmonėms vis atrodo, kad galima gretinti vaikus ir šunis? g.gif
Galvojate apie patiną ar apie kalę? g.gif
Atsakyti
Tik patiną. Nes dabartinis patinas,tai su kale labai daug vargo būtų per rujas saugot,o ir kartu gyvenant labai patinas erzintųsi. Kastruoti nenorim. Ir šiaip patinai kažkodėl arčiau širdies abiems smile.gif

P.S. : turbūt galvoja,kad šunims ir vaikams viename bute ne vieta ar kad laiko neužteks viskam. Vienas žmogus,kai įsigijau pirmąjį šunį,net pakomentavo- "vargšas šuo...atsiras vaikas ir....." ir tada jau,suprask,šuo arba atiduotas bus arba nutrenktas kaip meškis į kampą..
Piktina mane tokie požiūriai ,nes pati manau,kad kai yra noro,tai viskas suderinama. O vaikas augdamas tarp gyvūnėlių tik geresnis ir savarankiškesnis užaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 11 gruodžio 2010 - 13:28

P.S. : turbūt galvoja,kad šunims ir vaikams viename bute ne vieta ar kad laiko neužteks viskam. Vienas žmogus,kai įsigijau pirmąjį šunį,net pakomentavo- "vargšas šuo...atsiras vaikas ir....." ir tada jau,suprask,šuo arba atiduotas bus arba nutrenktas kaip meškis į kampą..
Piktina mane tokie požiūriai ,nes pati manau,kad kai yra noro,tai viskas suderinama. O vaikas augdamas tarp gyvūnėlių tik geresnis ir savarankiškesnis užaugs.
[/quote]
thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 12 11, 14:19)
P.S. : turbūt galvoja,kad šunims ir vaikams viename bute ne vieta ar kad laiko neužteks viskam. Vienas žmogus,kai įsigijau pirmąjį šunį,net pakomentavo- "vargšas šuo...atsiras vaikas  ir....." ir tada jau,suprask,šuo arba atiduotas bus arba nutrenktas kaip meškis į kampą..

Nieko, kai imsite lauktis, visi iki blogumo ims klausinėti "tai kur dabar dėsite šunis?" arba "ką dabar darysite? g.gif"? Pratinkitės biggrin.gif Kai dabar netekom vieno šuns, man iki stogo pavažiavimo trūksta kažko namie. Stengiuosi net nežiūrėti kas kur parduoda mažiukus...
Atsakyti
Aš tai jau dabar įsivaizduoju kaip su dideliu pilvu ir dviem šunimis po miškus klamposiu kadanors hihihi.gif
Nes turbūt užsizirzčiau iki nuprotėjimo namie sėdėdama.
Bet kuriuo atveju,esu ne viena,vyras pas mane geras,šunis mylintis,sportiškas,ne tinginys- padės smile.gif Ir su šunimis,ir su vaikais wink.gif
Aš gi jį ir užkrėčiau šunininkyste. Anksčiau tai jam šuo buvo kaip karvė biggrin.gif O dabar jau šeimos narys.
O po truputi,po truputi,ir į parodas vaikščiot pradėjo,ir į varžybas dresūros,sporto...domisi,skaito,o jau dabartinį šunį tai kaip vaiką myli biggrin.gif
Čia gi jisai ir pakišo mintį antrą šunį isigyti. Vos iš klumpių neiškritau doh.gif ne dėl pasiūlymo,bet dėl to KAS siūlo bigsmile.gif
Kaip aš žmones verbuoti moku lotuliukas.gif

P.S.: o kodėl stengiatės nežiūrėti ?smile.gif Imkit ir isigykit ..ir vėl namai bus pilni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 11 gruodžio 2010 - 20:44
QUOTE(grazi furija @ 2010 12 11, 21:39)
P.S.: o kodėl stengiatės nežiūrėti ?smile.gif Imkit ir isigykit ..ir vėl namai bus pilni smile.gif

Pas mus su vyru panaši situacija biggrin.gif Aš palauksiu geriau kol lialius išsiris, tada matysiu kada antras šuo atkeliaus. Po pirmo gimdymo turėjau sunkių komplikacijų, ilgai nesikėliau iš lovos, tad jei vėl kas, nenoriu ir vyro per daug apkrauti. Be to, ilgiuosi to mažojo naglojo, dar į jo vietą nieko nenoriu...
Atsakyti
mes sakėm, kad turėsim antrą, kai gyvensim nuosavam name smile.gif bet jau vyro svajonių šuo - VA.
Atsakyti