Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(Caira @ 2006 03 07, 11:11)
o mes vos spėjom persikraustyti į naują namą, iškart įsigijom du mopsiukus  drinks_cheers.gif  tokių išankstinių planų tikrai neturėjom, tačiau pirkimo dieną pamatę abi sesytes niekaip vienos išsirinkt negalėjom, tai ir nusipirkom abi  blush2.gif  visiškai nesigailiu - džiaugsmas dvigubas ir joms pačioms, ir mums  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif gal nuotraukėlių savo augintinių turi? mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
paskaičiau šią ir man aktualią temą (turiu vokietuką ir svajoju apie dar vieną wub.gif ).
Taigi, Laisa, jau daug laiko praėjo, gal įsigijai antrą draugelį ir gali pasidalinti įspūdžiais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2006 03 08, 08:27)
labukas  4u.gif
paskaičiau šią ir man aktualią temą (turiu vokietuką ir svajoju apie dar vieną  wub.gif ).
Taigi, Laisa, jau daug laiko praėjo, gal įsigijai antrą draugelį ir gali pasidalinti įspūdžiais?  ax.gif

Dar neturiu, bet pažangą jau padariau - išsirinkau du veislynus iš kurių norėčiau šuniuko 4u.gif nenoriu skubėti, aš esu labai priekabi pirkėja, tai kol atsirinkau kas man tinka ir patinka
karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2006 03 08, 09:54)
Dar neturiu, bet pažangą jau padariau - išsirinkau du veislynus iš kurių norėčiau šuniuko 4u.gif nenoriu skubėti, aš esu labai priekabi pirkėja, tai kol atsirinkau kas man tinka ir patinka
karsta.gif

aš manau, kad ne priekabiai, o labai teisingai elgiesi niekur neskubėdama 4u.gif
kada planuojamos vados? beje, lyg ir mergytę turi?? antroji irgi bus mergytė? wub.gif

vat man dilema - turiu berniūkštį, tai ką gi dabar antru išsirinkti? g.gif
taip norėtųsi mažiulių namie sulaukti... wub.gif bet rujos periodu mano berniokas visai nusikankins blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2006 03 08, 09:49)
aš manau, kad ne priekabiai, o labai teisingai elgiesi niekur neskubėdama  4u.gif
kada planuojamos vados? beje, lyg ir mergytę turi??  antroji irgi bus mergytė?   wub.gif

vat man dilema - turiu berniūkštį, tai ką gi dabar antru išsirinkti?  g.gif
taip norėtųsi mažiulių namie sulaukti...  wub.gif  bet rujos periodu mano berniokas visai nusikankins  blink.gif

Pirmoji yra mergina, bet ji jau kopia į 9 metus wub.gif antroji taip pat bus mergina 4u.gif Nes turiu mintį apie palikuonis, ir aš asmeniškai geriau sutariu su kalėm, na kaip sakant moteriškai suprantam viena kitą lotuliukas.gif
Vados tai dar negreit, lietuviškam veislyne tai būtų tik vėlų rudenį, o užsienį tai panašiai ax.gif
Na taip tau tikriausiai butų vargelio kai kalė pradėtų rujot g.gif Na nebent turint patikimą žmogų kur rujos metu galėtum palikt kalę arba patiną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisa: 08 kovo 2006 - 10:10
QUOTE(Laisa @ 2006 03 08, 11:05)
Pirmoji yra mergina, bet ji jau kopia į 9 metus wub.gif antroji taip pat bus mergina 4u.gif Nes turiu mintį apie palikuonis, ir aš asmeniškai geriau sutariu su kalėm, na kaip sakant moteriškai suprantam viena kitą lotuliukas.gif
Vados tai dar negreit, lietuviškam veislyne tai būtų tik vėlų rudenį, o užsienį tai panašiai ax.gif
Na taip tau tikriausiai butų vargelio kai kalė pradėtų rujot g.gif Na nebent turint patikimą žmogų kur rujos metu galėtum palikt kalę arba patiną g.gif

tai va, puikiai suvokiu, kad turėčiau bėdos įsigijus kalę verysad.gif
ai, dar nežinau.. pasvarstysiu, ir jei ką, tebūnie antras irgi berniokas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2006 03 08, 11:22)
tai va, puikiai suvokiu, kad turėčiau bėdos įsigijus kalę  verysad.gif
ai, dar nežinau.. pasvarstysiu, ir jei ką, tebūnie antras irgi berniokas  thumbup.gif

O koios veisles pas tave patinas. Kai kuriu veisliu patinu tikrai nepatartina laikyti viename bute.Jie nuolat kovos del teritorijos.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2006 03 08, 13:25)
O koios veisles pas tave patinas. Kai kuriu veisliu patinu tikrai nepatartina laikyti viename bute.Jie nuolat kovos del teritorijos.

turiu vokiečių aviganį wub.gif
šiaip neturėtų kovoti, juk viršiausia vis tiek aš mirksiukas.gif
be to, Hermis jau didelis, mažiuko neskriaustų O kai mažasis šalia didžiojo užaugtų, manau, jiedu būtų viena gauja (na, ir aš jų tarpe) ax.gif
Atsakyti
ir as jungiuosi prie Jusu smile.gif

Turejau Bernu zenenhunda(nors dar tik trys menesiai) ir dabar pradejus globoti beglobiukus pas mane laikinai atsirado kalyte, ji buvo tokia meili , kad jau nebeisivaizduoju kaip galetume isiskirti. Taigi dabar yra porele. Jie labai panasus,tik ugiai totaliai skiriasi, taciau graziai draugauja. Tik su siaubu laukiu rujos. Ar patartumet sterilizuot kalyte?
Atsakyti
galiu pasakyt tik tiek kad as nerealiai noriu dvieju sunu ir dzin keliu kambariu tas butas. beda tame kad neisivaizduoju kokia veisle reiktu pasirinkt. be to norisi geresniu krauju o tai kainuoja g.gif
Atsakyti
Tikriausiai jau rašiau, bet labai ilgai 50 kvadratų bute laikiau 3 vokiečių aviganius, dar buvo ir vaikai naujagymiai, katės 2 buvo. Gyveno 2 kalės ir patinas. Nelengva būdavo per rują, bet ir ne per sunku, bute turėjau nemažą vonią su langu, tai pakaitom per pavojingąsias rujos dienas ten gyvendavo patinas ar kalė, abi kales uždaryti negalėjau, nes mušdavosi, o tai buvo didesnė problema nei patinas. Su juo tai ką, negi čia sunku 10 dienų jį kitame kambaryje palaikyti......tik laiko daugiau užima, nes atskirai vedžioti reikėdavo, bet užtat maisto susitaupydavo-neėsdavo jis iš pergyvenimo tom dienom, ir toks neramus, ir namie būti nenori, vis į lauką prašosi, o lauke irgi vaikščioti nenori- namo veda. Kalių nuo jo neatskirdavau pirmas rujos 10 dienų, nes jos nevaisingos ir patinas visai nesidomėdavo tuo metu kalėmis, tik labai saugodavo, ir labai geras dalykas buvo tas, kad visoki maži konkurentai, kurie mėgsta tupėti prie laiptinės būdavo išvejami į kitą mikrorajoną biggrin.gif , taip, kad rujos metu nebūdavo benamių kudlių apgulties ties laiptine. O šiaip po to aš savo patiną kastravau, jis žinoma kales sėkmingai kergdavo, be rezultato aišku (šuniukų), bet pasidarė, daug ramesnis, atsirado kažkoks šuniukiškas gyvenimo džiaugsmas, jis tapo ne toks irzlus ir dirglus.
Atsakyti
Na tai manau,kad pirma ruja prakentesim.Kalyte maza, o ir vonia didele, tai tik atsiveziau ten kelias dienas gyveno ten. O jei bus labai blogai-sterizuosim mazyle,nes patina dokumentinis ir,kai nuejau uzregistruot i kluba,tai iskart sako,jau iesko berno patino kalytei smile.gif
Atsakyti