Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(Rida_R @ 2005 12 16, 20:27)
Oi  lotuliukas.gif  tai nesiruošiu šiandien ryt pirkt dar dviejų  tongue.gif
Tai vizija į ateitį, jei labai labai labai užsimanyčiau kada kokį Kokos vaikį pasilikti : bigsmile.gif

Spėju, kad greičiausiai taip ir bus ax.gif
Atsakyti
pas mane 2 sunys, 2 kates, trys sinsilos ir nematau as cia nieko baisaus:)
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 12 16, 20:05)
O aš nieko kraičiui neatsinešiau, bet dabar su 4 šunimis gyvenam  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir žinot, ką šiandien nukalbėjom? Taigi sakau vyrui, kad išmokau jau visus 4 per vieną kartą pavedžioti (na, kol du visai maži buvo, tai vedžiodavau per du kartus), jam irgi po truputį išeina 4 išvesti, o tris tai laisvai veda. Na, tai sakau, kad visai galima laikyti 6 šunis, tik vedžioti per du kartus po tris. Žinot ką? Jis atsakė: "nu jo, visai įmanoma, vargo tik truputėlį daugiau"  lotuliukas.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif  Ir užsimezgė mintys galvoje, bet stabdau save iš paskutiniųjų  lotuliukas.gif nes tokiu atveju (6 šunų) su įstatymais ir kaimynais gali būti blogai  doh.gif

Rida, kaip tu su juo susitari? g.gif Burtus kokius tai užleidai, ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 12 13, 20:28)
Visi puikiai tilpome tuose 50 kvadratų-3vokiečių aviganiai, 2 katinai, 2 vaikai ir vyras biggrin.gif

Skaitau ir baltu pavydu aš jums pavydžiu thumbup.gif Mano svajonė turėti bent du vokietaičius namuose. Bet kolkas kraustomės kaip čigonai. Nuo pavasario apsistosim nuolatinėj vietoj ir jau turėsiu vokiečiuką wub.gif Taip mano išsvajotą wub.gif Bet taip norėčiau dviejų verysad.gif Kaip jūs taip savo vyrus įkalbat? Aš iš savojo vos ne vos per keletą mėnesiu suderėjau kad pirksim šuniuką doh.gif Vis zyzia "Kai turėsim namą tada nors visą tuziną galėsi turėt"-fu bjaurus koks blink.gif
Atsakyti
O kai turėsit namą prasidės zyzimas...Žiūrėk kike jie daug šika, kaip drasko vejas, kokias duobes iškasa....Gal užtverkim juos kampe? ir pan. ir pan. Gyvenu nuosavam name - moterims šunys paprastai nekliudo, nu bet vyrai blink.gif Dėl visokių niekų, kaip nulaužta šakelė zyzia.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes auginam dvi kalytes ir viena is ju Bulterjeras, tai galiu pasakyt,kad nera labai lengva, bet vistiek smagu abi kaip seseris jauciasi, nors darbelio auklejimui sudeta daug, jai jau kas zadat auginti iskarto du suniukus tai reikia pasiruosti nuolatiniams rupesciams, buna visko, o ypac sunkoka vedzioti i lauka, nes kai suniukai du tai jie kazkodel lauke iseja jauciasi karaliai ir tuoj pat pradeda ignoruoti kitus sunis, o cia jau TADA TIK IR LAIKYK UZ PAVADELIO,rasau viska is savo daugiametes patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 16, 22:53)
Rida, kaip tu su juo susitari?  g.gif  Burtus kokius tai užleidai, ar kaip? smile.gif

Nieko nedarau, t.y. darau viską priešingai negu pataria visokie bobiški žurnalai: pastoviai bambu, pastoviai viską nurodinėju, esu viskuo nepatenkinta - tiesiog žiežula cool.gif
Atsakyti
Ir tai veikia.... smile.gif Reikės pamėginti ir man...Nors gal palaukti kol apsiženysim? biggrin.gif
Nors jau ir taip beveik įkalbėtas dėl antro bulterjero. JAu iš anos vados sėdėdavo Panduką apsikabinęs ir klausinėjo: GAl pasiliekam, ką?
Ne problema...
Atsakyti
O jūsų didžioji dauguma bute ar name laikote po kelis ir daugiau gyvunėlių? Mes tai keletą metų dar žadam bute gyventi, o pati žiauriai noriu dvieju vokiečių aviganių. Vis jiems linksmiau. Bet kaip iš to savo vyro išzyst. O gal tiesiog atsitemt namo du šunis ir viskas...gal iš namų neišvarytų...vistiek prisitakytų.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2005 12 17, 13:53)
O kai turėsit namą prasidės zyzimas...Žiūrėk kike jie daug šika, kaip drasko vejas, kokias duobes iškasa....Gal užtverkim juos kampe? ir pan. ir pan. Gyvenu nuosavam name - moterims šunys paprastai nekliudo, nu bet vyrai  blink.gif  Dėl visokių niekų, kaip nulaužta šakelė zyzia....  lotuliukas.gif

Bet gi tikrai, kaip pirstu i aki lotuliukas.gif Maniskis padaras man irgi nesukelia daug problemu, bet jau vyrelis asaroja del kiekvieno ibrezimo parkete, kiekvienos israustos duobeles ir aplauzytos tujeles.... Kas per jautriasieliai...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2005 12 20, 01:42)
O jūsų didžioji dauguma bute ar name laikote po kelis ir daugiau gyvunėlių? Mes tai keletą metų dar žadam bute gyventi, o pati žiauriai noriu dvieju vokiečių aviganių. Vis jiems linksmiau. Bet kaip iš to savo vyro išzyst. O gal tiesiog atsitemt namo du šunis ir viskas...gal iš namų neišvarytų...vistiek prisitakytų.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinai, kartais tai visai neblogai ir suveikia, tikrai juk neisvarys, o po to dar ir taip prisirisa, kad dekoja uz ta iskiepyte meile gyvunui. Man taip buvo, o dabar jau ir pats be gyvunu negali, mes laikomdvieju kambariu bute dvi kalytes, suniukai nera is mazu, aisku rupestelio ir tvarkimelio daug, bet ir malonumo kiek, juk tai musu patis fainiausi ir istikimiausi draugai, kiek geros energijos inesa. 4u.gif
Atsakyti
o mes vos spėjom persikraustyti į naują namą, iškart įsigijom du mopsiukus drinks_cheers.gif tokių išankstinių planų tikrai neturėjom, tačiau pirkimo dieną pamatę abi sesytes niekaip vienos išsirinkt negalėjom, tai ir nusipirkom abi blush2.gif visiškai nesigailiu - džiaugsmas dvigubas ir joms pačioms, ir mums thumbup.gif wub.gif
Atsakyti