Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(Ezhiux @ 2005 12 12, 19:36)
na maniškis irgi bandė įrodinėti, kad butas tikrai ne dviem šunims (tipo kai turėsim namą, tai tada galėsiu nors ir 15 šunų laikyti  lotuliukas.gif ), apie pinigus irgi užsiminė, bet ne dėl to, kad jų neužtektų, bet kad dar papildomai išlaidų būtų  doh.gif
taip kad situacija panaši. taip kad apsišarvuosiu kantrybe ir toliau "zysiu"  frusty.gif

Nu jo, teks ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 12, 18:52)
Nu jo, teks ir man biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O aš ištekėjau jau turėdama kraičio 3 šunis-koli ir 2 vokiečių aviganius, visi jie gyveno pas tėvus bute, tai buvo 1996 metais, tuo metu tai buvo labai neįprasta tiek šunų bute, na bet po vestuvių tėvai pasiliko koli-kažkaip labai tuščia jiems patapo biggrin.gif be to mano tėvas po sudėtingos smegenų operacijos negalėjo kalbėti, tai aš koli buvau išmokinus žestų kalbos, tai jam buvo liūdna su ja skirtis. Taigi su vyru išsikėlėme į 3 kambarių butą 50 kvadratų, penktas aukštas, labai judri vieta tik su 2 vokiečiais, bet vos pasigimdžius dukrą "pasigimdžiau" ir trečią vokietį. Visi puikiai tilpome tuose 50 kvadratų-3vokiečių aviganiai, 2 katinai, 2 vaikai ir vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 12 13, 20:28)
O aš ištekėjau jau turėdama kraičio 3 šunis-koli ir 2 vokiečių aviganius, visi jie gyveno pas tėvus bute, tai buvo 1996 metais, tuo metu tai buvo labai neįprasta tiek šunų bute, na bet po vestuvių tėvai pasiliko koli-kažkaip labai tuščia jiems patapo biggrin.gif be to mano tėvas po sudėtingos smegenų operacijos negalėjo kalbėti, tai aš koli buvau išmokinus žestų kalbos, tai jam buvo liūdna su ja skirtis. Taigi su vyru išsikėlėme į 3 kambarių butą 50 kvadratų, penktas aukštas, labai judri vieta tik su 2 vokiečiais, bet vos pasigimdžius dukrą "pasigimdžiau" ir trečią vokietį. Visi puikiai tilpome tuose 50 kvadratų-3vokiečių aviganiai, 2 katinai, 2 vaikai ir vyras biggrin.gif

zay, bet turbūt tavo vyro nereikėjo įkalbinėti mirksiukas.gif ar jis toks pat "pakvaišęs" (gerąją prasme aišku good.gif) dėl šunų (ir kt. gyvūnų) kaip ir tu?
Atsakyti
Ne, jis ne šuninkas, jam max 3 šunys, kaip, kad buvo kai ištekėjom vienas už kito, dabar tenka argumentuoti kiekvieną šunį biggrin.gif pyksta, burba, bet, kad jis net nežino kiek tų šunų turiu, tų, kurie voljere jis nei pažįsta, nei vardų žino.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 12 13, 20:54)
kad jis net nežino kiek tų šunų turiu, tų, kurie voljere jis nei pažįsta, nei vardų žino.

o čia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 12 13, 21:54)
Ne, jis ne šuninkas, jam max 3 šunys, kaip, kad buvo kai ištekėjom vienas už kito, dabar tenka argumentuoti kiekvieną šunį biggrin.gif pyksta, burba, bet, kad jis net nežino kiek tų šunų turiu, tų, kurie voljere jis nei pažįsta, nei vardų žino.

Va va. Stabdžiai tie vyrai. Nebūčiau aš kraičio atsinešus 2 kačių, šuns, 2 paukščių ir žiurkės, tai ir gyventume maksimum su vienu katinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 13, 22:12)
Va va. Stabdžiai tie vyrai. Nebūčiau aš kraičio atsinešus 2 kačių, šuns, 2 paukščių ir žiurkės, tai ir gyventume maksimum su vienu katinu  g.gif

Bet kai pagalvoji kokios mes turtingos kraičiu buvom g.gif Visai kaip gūdžiais senais laikai kai kraitį gyvulių skaičium matavo g.gif O va tie stabdžiai dar burba kažkas nepatinka jiem doh.gif Džiaugtuos tiktai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2005 12 13, 22:12)
Va va. Stabdžiai tie vyrai. Nebūčiau aš kraičio atsinešus 2 kačių, šuns, 2 paukščių ir žiurkės, tai ir gyventume maksimum su vienu katinu  g.gif

QUOTE(Laisa @ 2005 12 16, 07:35)
Bet kai pagalvoji kokios mes turtingos kraičiu buvom g.gif Visai kaip gūdžiais senais laikai kai kraitį gyvulių skaičium matavo g.gif O va tie stabdžiai dar burba kažkas nepatinka jiem doh.gif Džiaugtuos tiktai doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2005 12 16, 07:35)

O aš nieko kraičiui neatsinešiau, bet dabar su 4 šunimis gyvenam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir žinot, ką šiandien nukalbėjom? Taigi sakau vyrui, kad išmokau jau visus 4 per vieną kartą pavedžioti (na, kol du visai maži buvo, tai vedžiodavau per du kartus), jam irgi po truputį išeina 4 išvesti, o tris tai laisvai veda. Na, tai sakau, kad visai galima laikyti 6 šunis, tik vedžioti per du kartus po tris. Žinot ką? Jis atsakė: "nu jo, visai įmanoma, vargo tik truputėlį daugiau" lotuliukas.gif thumbup.gif bigsmile.gif Ir užsimezgė mintys galvoje, bet stabdau save iš paskutiniųjų lotuliukas.gif nes tokiu atveju (6 šunų) su įstatymais ir kaimynais gali būti blogai doh.gif
Atsakyti
Stabdyk arklius Rida...6 šuniai bute, gal jau biški per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2005 12 16, 19:58)
Stabdyk arklius Rida...6 šuniai bute, gal jau biški per daug smile.gif

Oi lotuliukas.gif tai nesiruošiu šiandien ryt pirkt dar dviejų tongue.gif
Tai vizija į ateitį, jei labai labai labai užsimanyčiau kada kokį Kokos vaikį pasilikti : bigsmile.gif
Atsakyti