Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

Man labiausiai patinka zalia. 4u.gif
Papildyta:
Kauke turi rinktis priklausomai nuo plauku bukles, ar jie dazyti?
Atsakyti
Kazkuri rase,kad dziovino su oranzines linijos cementu?O tai buna ju skirtingu?as zalia isigijau,bet nezinojau,kad buna kitokiu:/
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 17, 19:22)
Kazkuri rase,kad dziovino su oranzines linijos cementu?O tai buna ju skirtingu?as zalia isigijau,bet nezinojau,kad buna kitokiu:/

ciment yra tik is zalios serijos, ten matyt poveiki daranti priemone panasi yra, bet tik su kitu pavadinimu pvz. is rozines serijos chroma protect. turiu ir sita ir ana, bet skirtumo nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 17, 18:51)
Man labiausiai patinka zalia.  4u.gif
Papildyta:
Kauke turi rinktis priklausomai nuo plauku bukles, ar jie dazyti?

Plaukai nedazyti,esu isbandziusi raudona kauke bei zalia...galvoju apie nutritive,nes labai jau sausi plaukai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 18 rugsėjo 2009 - 12:29
kokia jusu nuomone apie zalia linija?ar tikrai papurina plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 18, 19:10)

Man nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 18, 17:10)

man irgi nelabai, nebent tai turetu buti labai trumpi plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 09 18, 19:59)
man irgi nelabai, nebent tai turetu buti labai trumpi plaukai smile.gif

o kuria butent linija is zaliu naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 23, 16:57)
o kuria butent linija is zaliu naudojot?

Volumactive, turiu ir sampuna, ir putas smile.gif as is visu seriju susirenku kas man butiniausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 09 24, 07:58)
Volumactive, turiu ir sampuna, ir putas smile.gif as is visu seriju susirenku kas man butiniausia smile.gif

as kalbejau su kirpeja apie liniju maisyma tai sake kad butent zalios visiskai negalima maisyt g.gif nes ji veikia giliai plauka o tarkim morkine veikia plauko pavirsiu . ir jei isplauni morkiniu sampunu tai zalia kauke jau nepatenka i vidu.
galima maisyt visa pilka linija su kitom kaukem
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 24, 08:40)
as kalbejau su kirpeja apie liniju maisyma tai sake kad butent zalios visiskai negalima maisyt  g.gif nes ji veikia giliai plauka o tarkim morkine veikia plauko pavirsiu . ir jei isplauni morkiniu sampunu tai zalia kauke jau nepatenka i vidu.
galima maisyt visa pilka linija su kitom kaukem

na cia butu tik teorija kad negalima maisyti, as akivaizdziai matau ko mano plaukams labiausiai reikia smile.gif
Atsakyti
o ką daro Kerastaze cimentas?
Atsakyti