QUOTE(emiliuxas @ 2011 07 19, 20:23)
labai uzimaniau kerastase priemoniu. mano plaukai dazyti tamsiai ruda spalva, prie saknu poriebiai, sausejantys i galus. galai linke pustis ir trupeti

jei naudoju trapiems pazeistiems plaukams plaukams skirtas priemones, plaukai ties saknim buna sukrite. galvojau pirkti ruzava zvilgesio suteikianti sampuna, zalia ciment user priemone (neatsimenu kaip tiksliai vadinasi) ir ta naujaji seruma galiukams auksineje pakuoteje. kaip manote ar gerai pasirinkau priemones?
o gal cia rasis merginu bandziusiu ir redken priemones ir galetu jas palyginti su kerastase?
Mano plaukai taip pat sausi, silpnoki, bet linke riebaluotis, tai zalias sampunas Bain de Force, man dar pagreitina riebalavimasi, pries tai turejau Bain Satin 2 sampuna, buvo tas pats. Zodziu, kol kas ne vienas is Kerastase sampunu, man netiko

Ruzavos linijos nesirinkciau, reibalins taipogi manau plauka
Sekanti karta jauciu bandysiu (jeigu isvis bandysiu daugiau Kerastase sampumu) Bain Prevention GL.
Tas Ciment Anti-Usure, tai net nzn, lyg ir nieko, plaukai tokie lengvesni, graziai krentantys buna. Elixir aliejukas-neblogas, bet nzn ar vertas savo kainos. Turejau ir Oleo ir Chroma aliejukus, dabar si isigijau, tai jau toks tirstesnis uz pastaruosius, kvapas man neitin patinka.