Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(Vonios Fane @ 2011 07 17, 16:36)
Labai geri tiek oranzines serijos oleo-relax, tiek geltonos elixir (naujasis). Kiek zinau ir rozines serijos geras. Asmeniskai man 125 ml aliejuko ilgiems iki puses nugaros plaukams pakanka pusmeciui

Tik pusmeciui ? g.gif Mano plaukai tokio pacio ilgio ir aliejuko 75ml, tepant kasdien uztekdavo daugiau nei metams laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Verta pirkti volumactive žalią kaukę savo nesutramdomoms purenoms-šiurenoms? Ar dar vertėtų pasiieškoti kažko stipresnio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 18, 11:19)
Tik pusmeciui ?  g.gif  Mano plaukai tokio pacio ilgio ir aliejuko 75ml, tepant kasdien uztekdavo daugiau nei metams laiko  rolleyes.gif

Bet ziurint kokia tu plauku kupeta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 18 liepos 2011 - 14:01
labai uzimaniau kerastase priemoniu. mano plaukai dazyti tamsiai ruda spalva, prie saknu poriebiai, sausejantys i galus. galai linke pustis ir trupeti verysad.gif jei naudoju trapiems pazeistiems plaukams plaukams skirtas priemones, plaukai ties saknim buna sukrite. galvojau pirkti ruzava zvilgesio suteikianti sampuna, zalia ciment user priemone (neatsimenu kaip tiksliai vadinasi) ir ta naujaji seruma galiukams auksineje pakuoteje. kaip manote ar gerai pasirinkau priemones? g.gif

o gal cia rasis merginu bandziusiu ir redken priemones ir galetu jas palyginti su kerastase? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 07 19, 20:23)
labai uzimaniau kerastase priemoniu. mano plaukai dazyti tamsiai ruda spalva,  prie saknu poriebiai, sausejantys i galus. galai linke pustis ir trupeti verysad.gif jei naudoju trapiems pazeistiems plaukams  plaukams skirtas priemones, plaukai ties saknim buna sukrite. galvojau pirkti  ruzava zvilgesio suteikianti sampuna, zalia ciment user priemone (neatsimenu kaip tiksliai vadinasi) ir ta naujaji seruma galiukams auksineje pakuoteje. kaip manote ar gerai pasirinkau priemones? g.gif

o gal cia rasis merginu bandziusiu ir redken priemones ir galetu jas palyginti su kerastase? blush2.gif

Mano plaukai taip pat sausi, silpnoki, bet linke riebaluotis, tai zalias sampunas Bain de Force, man dar pagreitina riebalavimasi, pries tai turejau Bain Satin 2 sampuna, buvo tas pats. Zodziu, kol kas ne vienas is Kerastase sampunu, man netiko schmoll.gif Ruzavos linijos nesirinkciau, reibalins taipogi manau plauka g.gif
Sekanti karta jauciu bandysiu (jeigu isvis bandysiu daugiau Kerastase sampumu) Bain Prevention GL.
Tas Ciment Anti-Usure, tai net nzn, lyg ir nieko, plaukai tokie lengvesni, graziai krentantys buna. Elixir aliejukas-neblogas, bet nzn ar vertas savo kainos. Turejau ir Oleo ir Chroma aliejukus, dabar si isigijau, tai jau toks tirstesnis uz pastaruosius, kvapas man neitin patinka.
Atsakyti
kiek zinau liniju nereiktu maisyti , nes vienos veikia plauko isore , kitos vidu . As neseniai pradejau naudoti ta naujaji aliejuka tai man jis labai patinka ir poveikis ir kvapas thumbup.gif
Atsakyti

Turiu redken balzamą dažytiems plaukams ir all soft kaukę, balzamas man labiau patiko. Lyginant su Kerastase, tai tikrai redken nei kiek nenusileidžia, gal net ir geresnės sakyčiau, nes bent jau plaukus išnarplioja neįtikėtinai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 07 20, 00:03)
Turiu redken balzamą dažytiems plaukams ir all soft kaukę, balzamas man labiau patiko. Lyginant su Kerastase, tai tikrai redken nei kiek nenusileidžia, gal net ir geresnės sakyčiau, nes bent jau plaukus išnarplioja neįtikėtinai gerai  thumbup.gif

Koks balzamas?
As turiu Extreme kondicionieriu, tai nieko gero.
Atsakyti
Va toks:
http://img2.timeinc....08_redken_a.jpg
Atsakyti
labai uzimaniau kerastase priemoniu. mano plaukai dazyti tamsiai ruda spalva,  prie saknu poriebiai, sausejantys i galus. galai linke pustis ir trupeti verysad.gif jei naudoju trapiems pazeistiems plaukams  plaukams skirtas priemones, plaukai ties saknim buna sukrite. galvojau pirkti  ruzava zvilgesio suteikianti sampuna, zalia ciment user priemone (neatsimenu kaip tiksliai vadinasi) ir ta naujaji seruma galiukams auksineje pakuoteje. kaip manote ar gerai pasirinkau priemones? g.gif

As uzsisakiau ta ruzava zvilgesio suteikianti sampuna. Gavus ,pakomentuosiu placiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2011 07 20, 20:44)
As uzsisakiau ta ruzava zvilgesio suteikianti sampuna. Gavus ,pakomentuosiu placiau  4u.gif

labai lauksiu komentaru. dar norejau paklausti kaip naudojami tie pieneliai ne kaukes ar jie nuplaunami ar ne pvz tas anti usure arba Lait Volumintense ?
Atsakyti
nu ka susiradau cia pas save (islandijoje) kirpykloje kerastase nuolaidas. ir is nuolaidiniu prekiu issirinkau nuo saules linija ir ruzavaja bain miror kaukes ir sampunus bei aliejuka is linijos nuo saules. o mamai paemiau zaliaja linija age recharge. atsiliepimai bus veliau
Atsakyti