Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(savita1 @ 2011 07 19, 21:05)
Mano plaukai taip pat sausi, silpnoki, bet linke riebaluotis, tai zalias sampunas Bain de Force, man dar pagreitina riebalavimasi, pries tai turejau Bain Satin 2 sampuna, buvo tas pats. Zodziu, kol kas ne vienas is Kerastase sampunu, man netiko schmoll.gif Ruzavos linijos nesirinkciau, reibalins taipogi manau plauka g.gif
Sekanti karta jauciu bandysiu (jeigu isvis bandysiu daugiau Kerastase sampumu) Bain Prevention GL.
Tas Ciment Anti-Usure, tai net nzn, lyg ir nieko, plaukai tokie lengvesni, graziai krentantys buna. Elixir aliejukas-neblogas, bet nzn ar vertas savo kainos. Turejau ir Oleo ir Chroma aliejukus, dabar si isigijau, tai jau toks tirstesnis uz pastaruosius, kvapas man neitin patinka.

Bain de force irgi netiko? g.gif As jau baigiu damusti BS - 2, tikrai nekartosiu, jokio stebuklo. Tiesa pasakius neuzkabino, todel ieskosiu ko nors kito, bet ne Kerastase schmoll.gif
Atsakyti
laukiu parkeliaujant Bain Chroma Riche ir Chroma Riche Masque, taip pat kartojamas Ciment Thermique. Prieš tai naudojau Bain de Force ir Ciment Anti-Usure. Tai galiu parašyti kad po trijų mėnesių jų naudojimo, plaukų galiukai nebeskilinėja ir nelužinėja, plaukas sakyčiau atsigaves pastorėjes, mano plaukai šviesinti, juos tiesinu žnyplėmis(nes plaukai iki pečių, kitaip nepavyksta jų suformuoti) tai patenkinta kaip jie atrodo, nes būna švelnūs, glotnūs. Šampūnas per daug nepažavėjo(labaiusia patiko jo kvapas), o Ciment Anti-Usure tai labai labai patiko, pati plauka labai padaro labai švelnu. jei nepatiks naujai užsakyti manau šita vel kartosiu .Nors mano plaukai iš prigimties banguojasi, po gimdymų nebekrenta gražiai garbanos ir tik tiesinu juos, nes kitu atvejunekaip atrodau. Pats plaukas šiaušiasi ir pučiasi. Gal dar galit pasidalint patirtimi kokias priemones naudojat kad pats plaukas nesipūstu? Galit ir kitos firmos ka brūkštelst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 02, 08:22)
o Ciment Anti-Usure tai labai labai patiko, pati plauka labai padaro labai švelnu. jei nepatiks naujai užsakyti manau šita vel kartosiu

man tai Ciment pucia plauka verysad.gif o tau ji suglotnina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 06, 20:51)
man tai Ciment pucia plauka verysad.gif o tau ji suglotnina... g.gif

Ne manęs klausėt, bet man tai ir patiesina ir paglotnina thumbup.gif
Atsakyti
kolkas isbandziau pora kartu saules linija ir karta bain de miror. turiu pasakyti kad kolkas tai vieninteles priemones kurios nuima plauku galiuku sausumo pojuti,anksciau nei jokie serumai nie aliejukai ar kaukes nepadedavo. plaukai labai blizga nuo siu priemoniu, buna glotnesni (man jie pusdavosi nuo vidurio zemyn) kad riebintu labiau dar nepastebejau. kol kas tiek.
Atsakyti
Man vakar rekomendavo kondicionieriu Kerastase Chroma Reflect radiance-enhancing milk Colour-treated hair. Mano plaukai tamsiai dazyti,sausoki galai. Vakar ir isbandziau,pirmas ispudis gan geras. Plaukai paliko gal ir per slidus, nes si ryta neina plauku susitvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
O čia kaip suprantu tas pats, tik pakuotė skiriasi? g.gif
Kérastase Lait Chroma Reflect - Radiance-Enhancing Milk
http://www.gorgeouss...-200ml-734.html

Kérastase Reflection Chroma Reflect Radiance-Enhancing Milk
http://www.feeluniqu...a-Reflect-125ml
Kobrine, kurį Jūs pirkote?
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Antra menesi naudoju:
Kerastase Bain de Force šampūnas
user posted image,

Kerastase Ciment Anti-Usure
user posted image ,

Kerastase UV Defense Active kaukė
user posted image

Plaukai buve sviesus ir nudazyti juodai, pradejo itin trupeti, skilineti ir panasiai. Po siu produktu vartojimo, plauko bukle per pusantro menesio pagerejo ~ 20%. Manau pavartojus dar tiek pat, rezultatai bus zenkliai matomi.

QUOTE(BlackSwan @ 2011 08 07, 15:48)
Kur Kaune galima rast Kerastase?   g.gif

Pavyzdziui cia:

http://www.plauku-pr...lt/salonas.html arba kirpykloje Ausros g., kazkur salia durys prie ElitSun soliariumu studijos. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 08 07, 12:00)
Ne manęs klausėt, bet man tai ir patiesina ir paglotnina  thumbup.gif

as tik pora kartu naudojau, tada reiks dar pabandyt ax.gif
Atsakyti
Kadangi mano plaukai be galo silpni ir sausi. nors plaukus turiu plauti trecioje dienoje, nes riebaluojasi nuo saknu. Susidomejau Kerastese. anskciauesu isbandziusi Goldwell ivariu priemoniu, Wella profesional. Siandien gavau siuntinuka is vokietijos kur uzsisakiau Kerastase. Pirkausi is sios interentines svetaines minusas tas kad i LT nesiuncia nemokamai, tad teko uz 2 kg susimoket 50 lt. http://www.haarpflege-artikel.de/ gal ka sudomins nezinau .
as pati pasirinkau sias priemones.
1. Bain Volumactive , Complexe ampli-Ciment 500 ml. kainyte 24,90 eur
2. Resistance Concentre Vital-Ciment 12 ml. 6 buteliukus. Man kainavo 36 eur.
3. Resistance Age Recharge Mask 500 ml. 37,90 eur.
4. Resistance Ciment-Thermique 17,60 eur.
5. Elixir Ultime 125 ml. 24,90 eur.

tai viskas man kainavo 550 lt. Manau nebloga kaina butu buvus jei ne tas siuntimas i LT. smile.gif

Turiu klausimeli kas jau bande Resistance Concentre Vital-Ciment jei neturi purskiklio prie buteliuko ar galima pasiskirstyti ant plauku rankomis, ar itrinti i saknis naudoti pries plaunant ar ne. Kiek laiko laikyti. Nezinau bus matyt , parasysiu koks poveikis buvo po keliu savaiciu.

Parasykit kas nors i tema.
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 07 18, 15:00)
Bet ziurint kokia tu plauku kupeta

sveikute,dirbu su KERASTASE ir galiu pasiulyti panaudoti BAIN PREVENTION GL sampuna,ypac tinka greitai susiriebaluojantiems plaukams,o kondicionieriu patarciau naudoti stipresni,nes kiek supratau plauku galiukai linke pustis tai butu CIMENT ANTI-USUSE ir naujaji aliejuka ELIXIR.sekmes
Atsakyti