QUOTE(city @ 2011 09 13, 11:17)
Kadangi mano plaukai be galo silpni ir sausi. nors plaukus turiu plauti trecioje dienoje, nes riebaluojasi nuo saknu. Susidomejau Kerastese. anskciauesu isbandziusi Goldwell ivariu priemoniu, Wella profesional. Siandien gavau siuntinuka is vokietijos kur uzsisakiau Kerastase. Pirkausi is sios interentines svetaines minusas tas kad i LT nesiuncia nemokamai, tad teko uz 2 kg susimoket 50 lt. http://www.haarpflege-artikel.de/ gal ka sudomins nezinau .
as pati pasirinkau sias priemones.
1. Bain Volumactive , Complexe ampli-Ciment 500 ml. kainyte 24,90 eur
2. Resistance Concentre Vital-Ciment 12 ml. 6 buteliukus. Man kainavo 36 eur.
3. Resistance Age Recharge Mask 500 ml. 37,90 eur.
4. Resistance Ciment-Thermique 17,60 eur.
5. Elixir Ultime 125 ml. 24,90 eur.
tai viskas man kainavo 550 lt. Manau nebloga kaina butu buvus jei ne tas siuntimas i LT.
Turiu klausimeli kas jau bande Resistance Concentre Vital-Ciment jei neturi purskiklio prie buteliuko ar galima pasiskirstyti ant plauku rankomis, ar itrinti i saknis naudoti pries plaunant ar ne. Kiek laiko laikyti. Nezinau bus matyt , parasysiu koks poveikis buvo po keliu savaiciu.
Parasykit kas nors i tema.
as pati pasirinkau sias priemones.
1. Bain Volumactive , Complexe ampli-Ciment 500 ml. kainyte 24,90 eur
2. Resistance Concentre Vital-Ciment 12 ml. 6 buteliukus. Man kainavo 36 eur.
3. Resistance Age Recharge Mask 500 ml. 37,90 eur.
4. Resistance Ciment-Thermique 17,60 eur.
5. Elixir Ultime 125 ml. 24,90 eur.
tai viskas man kainavo 550 lt. Manau nebloga kaina butu buvus jei ne tas siuntimas i LT.

Turiu klausimeli kas jau bande Resistance Concentre Vital-Ciment jei neturi purskiklio prie buteliuko ar galima pasiskirstyti ant plauku rankomis, ar itrinti i saknis naudoti pries plaunant ar ne. Kiek laiko laikyti. Nezinau bus matyt , parasysiu koks poveikis buvo po keliu savaiciu.
Parasykit kas nors i tema.
www.feelunique.com taip pat yra Kerastase priemoniu + jie nemokamai siuncia i LT. I LT prekes ateina mazdaug per savaite