Minties galia tikrai tikiu, kai pasiziuriu i savo gyvenima dabar - apie ka mastydavau, ta dabar ir turiu. Taikau sia galia daznai, paprastose situacijose. Tai nereiskia, kad sugalvoju turet nauja nama ir is karto turiu. Man akivaizdi minties galia saviitaigoje. As nuolat galvoju, kad sunkiose situacijose man viskas susiklostys palankiai, kad as galiu viska, ko tik noriu. Tai tikrai padeda

Beje seniau galvodavau, kad tokie dalykai nesamones, bet kaip kazkas cia minejo, jei netikesi, tai ir nebus minties galios.
Ir dabar turiu svajoniu, apie jas galvoju. Turiu konkreciu tikslu, bet mintimis galvoju apie mazus zinksniukus tu tikslu link. Ir istikruju jau judu link savo svajoniu
QUOTE(Grafee` @ 2011 04 09, 15:19)
siūlau pažiūrėti filmą Secret
Filma maciau, nors vietomis atrodo "perspausta", bet ideja labai gera, man patiko
Yra geras posakis "svajoti reikia atsargiai, nes svajones pildosi". Taigi vel pakartosiu, ka viena dalyve jau sake, kad jei jus nuolat mastote, kaip jums sunku gyventi, kiek jus mazai pinigu turite, kad prie jusu kabinasi ligos, jus paleidziate tas negatyvias mintis ir traukiate tuos dalykus apie kuriuos mastote. Jei jus mastytumete kad jums sekasi, jusu gyvenimas gereja (gal dabar to nera, bet mastom juk i ateiti), kad turite galimybe gauti gera darba/paaukstinima, jus mastytumete teigiamai
Nezinau ar aiskiai pasakiau savo nuomone, apie toki dalyka sunku diskutuot, nenoriu nieko kitiems irodineti ar brukti savo nuomones, bet as tikiu, kad kuo tikesiu, tas ir bus, kaip matau, taip ir yra