Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia, kiek tuo tikite?

QUOTE(betgi @ 2011 04 07, 23:57)
Cia tipo, ka pagalvoji tas ir atsitinka? Netikiu.

kadangi netiki, tai tau taip ir neatsitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 07, 23:55)
Kaip faina, kai mintys pildosi, tik is teksto nelabai supratau gaidys, ar vista papuole? Jis, ar ji? Bet vistiek saunu, kad mintys taip suveikia ir materealizuojasi.

Ten buvo jis, o ji tai pavardė. wink.gif Sėdėjau apšalus, pirma dėl to, kad tokia žmogaus pavardė, o antra, kad mano pačios buvo tokios mintys. doh.gif Bet kaip norėčiau, kad ir kitos mintys, geresnės, kurių realybės beprotiškai norėčiau, išsipildytų. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 08, 19:05)
Bet kaip norėčiau, kad ir kitos mintys, geresnės, kurių realybės beprotiškai norėčiau, išsipildytų.  rolleyes.gif  ax.gif

tai norėk, tikrai norėk smile.gif tavo norai mintyse yra komanda tavo mintims smile.gif tiesiog pačiai reikia susikoncentruoti ties tuo noru ir vizualizuoti jį. siūlau pažiūrėti filmą Secret mirksiukas.gif
Atsakyti
As skaiciau, kad jeigu labai stipriai ko nors nori, tai sunkiau issipildo. O jeigu savo svajones paleidi ( kaip bus taip bus...), tai ju issipildymas yra labiau tiketinas.
Man tai pasitvirtina.
Atsakyti
Temos pavadinimas labai imlus, tad nenuostabu, kad tiek skirtingų nuomonių ir interpretacijų.

Naudoju šį metodą, kaip savipagalbos priemonę. Ar veikia?- taip! smile.gif
Ar veiktų jei nesiimčiau atitinkamų veiksmų?- abejoju...

Atsakyti
O aš manau kad mintis- yra labai stipri jėga, priklausomai nuo ko kaip stipriai tą mintį ugdome.
Atsakyti
QUOTE(beiza @ 2011 04 11, 17:02)
As skaiciau, kad jeigu labai stipriai ko nors nori, tai sunkiau issipildo. O jeigu savo svajones paleidi ( kaip bus taip bus...), tai ju issipildymas yra labiau tiketinas.
Man tai pasitvirtina.

Įdomi mintis. g.gif Kai pagalvoju tai man taip su vairavimo egzaminu buvo, lb norėjau, bet sakiau bus kaip bus ir viskas buvo puiku. Ir su darbo keitimu panašiai buvo. Gal tikrai reikia leisti savo svajonėms skristi. smile.gif
Papildyta:
Į Gaidžio temą dar pridursiu. Negana to sutapimo, prieš kelias dienas dar atvežė pacientę pavarde Gaidienė. rolleyes.gif

QUOTE(goshke @ 2011 04 13, 13:20)
O aš manau kad mintis- yra labai stipri jėga, priklausomai nuo ko kaip stipriai tą mintį ugdome.

Aš pradedu įtikėt mintim. Kaip paaiškint faktą, kad dvi dienas iš eilės mieste sutikau žmogų, apie kurį pastaruoju metu buvo ypač daug galvota. O miestas jau ne toks ir mažas. Atsidūrėm vienoj vietoj vienu metu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 13 balandžio 2011 - 18:57
Minties galia tikrai tikiu, kai pasiziuriu i savo gyvenima dabar - apie ka mastydavau, ta dabar ir turiu. Taikau sia galia daznai, paprastose situacijose. Tai nereiskia, kad sugalvoju turet nauja nama ir is karto turiu. Man akivaizdi minties galia saviitaigoje. As nuolat galvoju, kad sunkiose situacijose man viskas susiklostys palankiai, kad as galiu viska, ko tik noriu. Tai tikrai padeda mirksiukas.gif Beje seniau galvodavau, kad tokie dalykai nesamones, bet kaip kazkas cia minejo, jei netikesi, tai ir nebus minties galios.
Ir dabar turiu svajoniu, apie jas galvoju. Turiu konkreciu tikslu, bet mintimis galvoju apie mazus zinksniukus tu tikslu link. Ir istikruju jau judu link savo svajoniu 4u.gif

QUOTE(Grafee` @ 2011 04 09, 15:19)
siūlau pažiūrėti filmą Secret mirksiukas.gif

Filma maciau, nors vietomis atrodo "perspausta", bet ideja labai gera, man patiko 4u.gif
Yra geras posakis "svajoti reikia atsargiai, nes svajones pildosi". Taigi vel pakartosiu, ka viena dalyve jau sake, kad jei jus nuolat mastote, kaip jums sunku gyventi, kiek jus mazai pinigu turite, kad prie jusu kabinasi ligos, jus paleidziate tas negatyvias mintis ir traukiate tuos dalykus apie kuriuos mastote. Jei jus mastytumete kad jums sekasi, jusu gyvenimas gereja (gal dabar to nera, bet mastom juk i ateiti), kad turite galimybe gauti gera darba/paaukstinima, jus mastytumete teigiamai smile.gif
Nezinau ar aiskiai pasakiau savo nuomone, apie toki dalyka sunku diskutuot, nenoriu nieko kitiems irodineti ar brukti savo nuomones, bet as tikiu, kad kuo tikesiu, tas ir bus, kaip matau, taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 04 13, 21:36)
1. bet kaip kazkas cia minejo, jei netikesi, tai ir nebus minties galios.
2. Ir dabar turiu svajoniu, apie jas galvoju. Turiu konkreciu tikslu, bet mintimis galvoju apie mazus zinksniukus tu tikslu link.
3. Nezinau ar aiskiai pasakiau savo nuomone, apie toki dalyka sunku diskutuot, nenoriu nieko kitiems irodineti ar brukti savo nuomones, bet as tikiu, kad kuo tikesiu, tas ir bus, kaip matau, taip ir yra 4u.gif

1. taip, nebus. nes mūsų norai, užmanyti siekiai yra komanda mūsų mintims. mes apie tai galvojame, o pasąmonė atlieka visą darbą. mums nereikia žinoti kaip viską pasieksime. mums tereikia to norėti smile.gif
2. teisingai, tik judėdami žingsnis po žingsnio, mes artėjame link norimo tikslo smile.gif
3. sutinku su nuomone smile.gif nes dabar mes esamai tai, apie ką galvojome anksčiau smile.gif
Atsakyti
na, kad pozityvios mintys niekam nekenkia, tai faktas smile.gif
taigi pabandyti jų tokių kuo daugiau galvoje turėti, svajoti yra tiesiog malonu. kam tą veiksmingumą matuoti smile.gif
Atsakyti
tikiu minciu galia. Tik nevisada paciai pavyksta tuo isitikinti. Reikia tikrai labai stipriai tuo tiketi. O as tam tikru ivykiu galimu atsitikimu tikiu labiau, kitu maziau. ax.gif Visa gyvenima sakiau, kad studijuosiu paciam geriausiam universitete. Kuo arciau artejo tas laikas, tuo maziau pradejau tiket, bet galu gale istojau i savo laikyta geriausia universiteta, ir dabar jau kelinti metai esu labai patenkinta. bigsmile.gif vadinasi, suveike ax.gif
Atsakyti
aš irgi lyg eidavau stačiai į tai ko noriu, nemąstydama...negalvodama nei TAIP, nei NE. Bet dabar š situacija, atrodo neįmanomą kad kas pasikeis, nes tai yra tam tikros tvirtos taisyklės, nors radusi čia temą apie minčių galią, jaučiu imsiu tuo labiau domėtis. Galėtų kas knygų pavadinimų daugiau pamėtėti.
Atsakyti