Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia, kiek tuo tikite?

QUOTE(VanillaSky @ 2012 07 23, 23:16)
Tikiu Minčių galia, jos gali DAUG, bet reikia įdėti dar DAUGIAU DARBO, kad tos mintys realizuotųsi  g.gif  ir kaip kažkas jau minėjo - atsargiai su svajonėm, nes jos yra linkusios išsipildyti  tongue.gif

Is savo patirties sakot? smile.gif g.gif
Atsakyti
Tikiu minciu galia.
Kadais buvau bumbekle, visi buvo blogi, viskas buvo tik juoda, visi linkejo man blogo, sieke apgauti. Skaitydavau laikrascius ir ziuredavau "lietuvisko" turinio laidas, kaip visi pykstasi. Buvau totali lietuvaite smile.gif Bet viena diena, susitikau su senai matytu klasioku, pasisnekuciavome kavinukeje ir jis papasakojo kaip jo visos svajones isipildo, net ir neitiketinos, po keliu dienu jis turejo isskristi i Australija mokytis. (tai buvo neitiketina zinia, nes mokslai jam nelabai sekesi, bet vistik visokiu stebuklu buna). Besiklausydamas klasiokas mano gyvenimo pasakojimo man pasake tik tiek "Pasiklausyk savo zodziu, kokie jie negatyvus, kokios tavo mintys nesvarios, juodos, keisk poziuri jei kokia mintis tave erzina, ieskok gyvenime sviesos, neziurek ziniu, neskaityk laikrasciu, nors trumpam atsiribok nuo visko kas juoda, kol ismoksi i tai ziureti per sviesius akynius" As zinoma pasipiktinau, kokios cia mano mintys juodos, jug visiems negerai, darbu nera, valdzia bloga, kaimynas blogas, tevai nervina. Prisiminus net juoka kelia biggrin.gif
Pradejau zinoma nuo knygu, viena, kita. Pradejau praktikoje taikyti ten rasomus desnius. Ir pradejo mano gyvenime detis stebuklai. Tikrai gyvenimas pasikeite. Darba gavau kompanijoj, kurioje ir troskau dirbti. Stebuklingu budu pavyko isigyti busta, nors pries tai atrode tai neimanoma. Visur kur tik buciau, viskas kaip per sviesta. Pasikeite santykiai su teveliais, su "blogaja" anyta (kuri pasirodo pats nuostabiausias zmogus). Viskas gyvenime dabar vyksta pagal mano mintyse sudeliota plana.
Ir kaip netiketi minties galia? smile.gif As tik pridursiu: atsargiai su norais, nes jie pildosi, nors gali to jau ir nebenoreti smile.gif
Atsakyti
As taip pat tikiu minciu galia.
Zinoma savo mintis valdyti labai sunku,kaikada tikrai nusvyra rankos,lenda blogos mintys, bet kuo toliuo vis labiau stengiuosi nukreipti mintis vis kita linkme,geresne.
Labai domiuosi minciu galia, skaitineju knygas pagrinde,kaikurias skaiciau jau po trys kartus.
Atsakyti

o, radau temą. kuri šiuo metu mane domina, tvarkausi savo mintis, neigiamas emocijas - o tai laaabai sunkus darbas, juodas darbas su savimi doh.gif bet jau matau teigiamų pokyčių drinks_cheers.gif labai reiktų kokios knygelės, kuri "parodytų" kelią teigiamoms mintims, secret jau skaičiau 4u.gif gal galit ką rekomenduoti ? wub.gif
Atsakyti
Kad tu knygu yra labai daug, bet kokiam knygyne psichologijos lentynose yra lengvai skaitomu paprastam zmogui literaturos kaip tvarkytis savo mintyse, nugaleti baime, neapykanta ir pan. Nes kai pati vartai, geriau gali pajust kuris literatusos saltinis labiau subalansuotas konkreciai tau. Nu man taip atrodo...
Atsakyti
Tikiu minciu galia, tikiu, kad galima prisisaukti svajoniu issipildyma, is savo patirties galiu tai patvirtinti. Todel stengiuos atsargiai svajoti ir vengiu negatyvo. Jei ant kazko supykus mintyse pradedu keikti ar linketi blogo, subaru save ir nukreipiu mintis. Kazkada mano mama vienai burejai parode mano nuotrauka, ta pasake, kad mano stiprus energetinis laukas. Gal but tai ir reiskia, kad galiu prisisaukti tai, apie ka svajoju...
Atsakyti
Takata rekomenduoju knygą "The Monk Who sold his ferrari" by Robin Sharma thumbup.gif " The Secret" buvo ir mano pirma knyga pozytivumo link biggrin.gif Žiūrėjau ir filmą, net dukart ax.gif Kadangi į darbą keliauju pėščiomis atradau audio knygas thumbup.gif tik skaitomų knygų pobūdis truputį pakito blush2.gif perėjau prie tokių kaip Roberto Kiyosaki "Rich dad poor dad". "Think and Grow Rich" (Napoleon Hill) ir t.t smile.gif
Atsakyti
Tikrai tikiu minčių galia. Jas teisingai susidėliojus yra visai kitoks požiūris į gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turit paskaityti ka nors sia tema atsiuskiye i el. pasta batas5@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
Aisku, literatura gal ir svarbi , nors pirmine informacija is kazkur gauti. Bet siaip manau, svarbiau paparsciasuiai gyventi ijungus samoninguma ir daug mastyti, stebeti ir t.t. O pradeti mastyti is tikruju sunku, taip norisi, kad jau viska paduotu sukramtyta ant lekstutes biggrin.gif O mintys taip jos materealizuojasi daugiau maziau priklauso nuo visu minciu kartu paemus. Zmogaus galvoj per diena praskrieja 60000-80000 minciu taigi bendras kiekis i ka susikoncentraves tas matyt ir materealizuojasi g.gif , tai kaip uzsakymas rytojaus ir porytojaus ivykiu smile.gif O visa tai suvaldyti tikrai gana sunku mokintis, bet ar yra kitas kelias? g.gif
Atsakyti
nezinau, ar cia jau esu rasius, bet man patinka www.esujums.lt, tiksliau jo, t.y. Dariaus Razausko paskaitos, Anantara Das paskaitos, Torsunovas...youtubej yra paskaitu ju, esujums svetaineje ir knygu parsisiust ivairiu ir siaip nuorodu ivairiu yra.
Atsakyti
bigsmile.gif Labai idomi tema! Butu labai idomu ir manau uzkreciama jei tos,kurios jau patyre minciu galia papasakotu konkreciais pvz kaip pavyko to pasiekt 4u.gif as labai noriu tuo patiket,tik kad paskutiniu metu nepavyksta isvaryt pesistiniu minciu,tai ir norimu geru pokyciu neina sulaukt sad.gif o gal yra kokie praktiniai uzsiemimai sia tema?
Atsakyti