Tikiu minciu galia.
Kadais buvau bumbekle, visi buvo blogi, viskas buvo tik juoda, visi linkejo man blogo, sieke apgauti. Skaitydavau laikrascius ir ziuredavau "lietuvisko" turinio laidas, kaip visi pykstasi. Buvau totali lietuvaite

Bet viena diena, susitikau su senai matytu klasioku, pasisnekuciavome kavinukeje ir jis papasakojo kaip jo visos svajones isipildo, net ir neitiketinos, po keliu dienu jis turejo isskristi i Australija mokytis. (tai buvo neitiketina zinia, nes mokslai jam nelabai sekesi, bet vistik visokiu stebuklu buna). Besiklausydamas klasiokas mano gyvenimo pasakojimo man pasake tik tiek "Pasiklausyk savo zodziu, kokie jie negatyvus, kokios tavo mintys nesvarios, juodos, keisk poziuri jei kokia mintis tave erzina, ieskok gyvenime sviesos, neziurek ziniu, neskaityk laikrasciu, nors trumpam atsiribok nuo visko kas juoda, kol ismoksi i tai ziureti per sviesius akynius" As zinoma pasipiktinau, kokios cia mano mintys juodos, jug visiems negerai, darbu nera, valdzia bloga, kaimynas blogas, tevai nervina. Prisiminus net juoka kelia
Pradejau zinoma nuo knygu, viena, kita. Pradejau praktikoje taikyti ten rasomus desnius. Ir pradejo mano gyvenime detis stebuklai. Tikrai gyvenimas pasikeite. Darba gavau kompanijoj, kurioje ir troskau dirbti. Stebuklingu budu pavyko isigyti busta, nors pries tai atrode tai neimanoma. Visur kur tik buciau, viskas kaip per sviesta. Pasikeite santykiai su teveliais, su "blogaja" anyta (kuri pasirodo pats nuostabiausias zmogus). Viskas gyvenime dabar vyksta pagal mano mintyse sudeliota plana.
Ir kaip netiketi minties galia?

As tik pridursiu: atsargiai su norais, nes jie pildosi, nors gali to jau ir nebenoreti
Ši diena yra nuostabi, nes aš ją tokią sukūriau.