Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia, kiek tuo tikite?

atgaivinam temą 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nežinau, kiek tuo tikiu... bet esu pastebėjusi viena, kad kartais spontaniškai gimsta kokia mintis, koks noras, ar garsiai pasakau, kam nors ir šast imu ir kažkokiu būdu gaunu tai, net neįdedant daug pastangų. Arba užsiciklinu, prisigalvoju, kad blogai gali būti, gyvenu su nerimu, na ir žinoma, prašom, rodos, pati prisišaukiu nelaimę. Bet vat, jei labai labai kažko noriu, nuolat apie tai galvoju, nors pasiusk, neišsipildo tas noras, kad ir kiek pastangų dėčiau. Tai kaip čia dabar yra? biggrin.gif Kas čia per dėsniai?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 10, 22:22)
Aš tai nežinau, kiek tuo tikiu... bet esu pastebėjusi viena, kad kartais spontaniškai gimsta kokia mintis, koks noras, ar garsiai pasakau, kam nors ir šast imu ir kažkokiu būdu gaunu tai, net neįdedant daug pastangų. Arba užsiciklinu, prisigalvoju, kad blogai gali būti, gyvenu su nerimu, na ir žinoma, prašom, rodos, pati prisišaukiu nelaimę. Bet vat, jei labai labai kažko noriu, nuolat apie tai galvoju, nors pasiusk, neišsipildo tas noras, kad ir kiek pastangų dėčiau. Tai kaip čia dabar yra?  biggrin.gif Kas čia per dėsniai?

kiaulystes smile.gif
Siaip pritariu, kai galvoji apie milijona tai snipstas, kai pagalvoji pamacius kad vaikas nusiciaudejo kad va vel biuletenis, vuolia ir tu jau namie po dvieju dienu... blink.gif
Atsakyti
Norėtųsi tikėt minčių galia, bet gal tikrai, jei kažko norim, tai ir elgiamės, kad siekis išsipildytų, o tada galvojam, kad mintys materializavosi. Nors skaičiau knygoje ,,Paslaptis", kad jei kažko trokštame, jau į visatą išspinduliuojam savo norą, siunčiam signalą kažkam:)
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 10, 20:22)
Aš tai nežinau, kiek tuo tikiu... bet esu pastebėjusi viena, kad kartais spontaniškai Bet vat, jei labai labai kažko noriu, nuolat apie tai galvoju, nors pasiusk, neišsipildo tas noras, kad ir kiek pastangų dėčiau. Tai kaip čia dabar yra?  biggrin.gif Kas čia per dėsniai?

siaip sako, nereikia prisiristi prie savo noru. noreti yra gerai ir siekti tu tikslu, bet neprisiristi. na ne tai, kad va kai jau tai issipildys busiu be galo laimingi. reikia buti laimingiems cia ir dabar, jausti dekinguma.
niekas nevyksta siaip sau, tai kaip jauciames ir ka isspinduliuojam i visata, tas sugrizta atgal smile.gif
Atsakyti
O aš manau, kad mintys labai stipri galia smile.gif ir jei kažkuo tikėsi - taip ir bus smile.gif

Yra gera knyga - Paslaptis vadinasi ji smile.gif
man tai gyvenime labai padėjo
http://iknyga.lt/rho...n_paslaptis_974
Atsakyti
Pati pastaruoju metu gana daug tuo domiuosi ir rodos bandau visą tą minčių galią taikyti praktikoje, bet vis tiek nesiseka g.gif nors ir kaip bandyčiau save "hipnotizuot".
Atsakyti
visiska nesamone. Buvo mano gyvenime neperseniausiai situacija mirk/gyvenk... Viska ka galejau fiziskai del to padaryti - padariau. Buvo likusi tik minciu galia...oj kaip as tikejau, nusiteikinejau save, kad svarbu labai noreti ir gausi, o as laaaaabai norejau...jau maciau save toje situacijoje... Snipstas is to gavosi...dabar pasakysit - turbut nepakankamai norejai doh.gif... Tai visas nesekmes gyvenime tada ant to nurasyti galima smile.gif
Atsakyti
Tigri, gyvenimas parenka palankiausią variantą. Vadinas, laikui bėgant, suprasit, kad to negaut, buvo geriausia:)
Atsakyti
Tikiu, kad viskas prasideda nuo minciu. Kad kuo tikesi, taip ir bus. Bet man skaityta knyga "Pasamones galia", kurios nebaigiau, visiskai nepatiko ir nesuzavejo. Neimanoma pasiekti dalyku taip lengvai, kaip ten aprasoma. Norint kazka gauti reikia daug dirbti ta linkme, o ne sedeti ir isivaizduoti.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 02 16, 08:46)
Tigri, gyvenimas parenka palankiausią variantą. Vadinas, laikui bėgant, suprasit, kad to negaut, buvo geriausia:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 02 16, 09:46)

drinks_cheers.gif
Atsakyti