Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 10, 09:56)
Na as deginantis visada pasiversdavau kas pora minuciu tai ant pilvo, tai ant nugaros, rankas sonuose laikydavau, po to pakeldavau visaip jas, kad ties pazastim nebutu sviesiau biggrin.gif Tai man labai lygiai viskas budavo smile.gif Bet kur kojos galvos nededavau, kas kad filtrai veido ir dekolte lempu stipresni, juk tu lempu stiprumas irgi yra zymiai didesnis, tai praktiskai vistiek tas pats gaunasi smile.gif

na,ne tas pats,isbandyta,nors kuno lempos budavo 2.6% stiprumo,jau apie 2.4%net nesneku
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 10, 11:40)
na,ne tas pats,isbandyta,nors kuno lempos budavo 2.6% stiprumo,jau apie 2.4%net nesneku

O tai gal galit papasakot, kokio stiprumo vatais soliariume cia bandet? Kokio stiprumo veido ir kuno lempos buvo? Net ydomu pasidare 4u.gif
Atsakyti
kojos kad įdegtų naudoju kremuką, tikrai super rudas turiu smile.gif
bet vat ta bėda kad pažastys neįdega ... mąstau ga geriau eit į stovimą? ten juk ir rankas pakėlus gali būt ( tik gaila kad sacharose tie stovimi silpnesni)
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 10 11, 09:46)
bet vat ta bėda kad pažastys neįdega ... mąstau ga geriau eit į stovimą? ten  juk ir rankas pakėlus gali būt ( tik gaila kad sacharose tie stovimi silpnesni)

Tai ir gulimam galima tas rankas istiesti taip, kad pazastys degtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 10, 19:20)
O tai gal galit papasakot, kokio stiprumo vatais soliariume cia bandet? Kokio stiprumo veido ir kuno lempos buvo? Net ydomu pasidare  4u.gif

veido lempos visad budavo 400w,o kuno lempose l svarbu sitas mazas procentas,tai irgi pirkdavom stipriausias 2.6%,o toliau,deja,negaliu nieko sakyti,nes tai jau komercine paslaptis,nes soliariume nesu tik darbuotoja...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 09, 16:12)
Taigi gulimuose veido ir dekolte lempos pastiprintos buna, o ne koju  smile.gif  Nes siaip kam kojos prastai dega, tas jas deda po veido lempom smile.gif

O man atvirksciai, kojos, pilvas greitai idega, bet va veidas, kaklas, krutines sritis niekaip. Man labiausiai norisi veida stipriau idegti, bet jis kazko nenori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 10 11, 10:46)
bet vat ta bėda kad pažastys neįdega ... mąstau ga geriau eit į stovimą? ten  juk ir rankas pakėlus gali būt ( tik gaila kad sacharose tie stovimi silpnesni)

Europos Sacharoj tikrai stovimo labai labai labai silpni, bet stovimas Zukausko gatvej- man super.
Atsakyti
sveikutes ar pas jus kas nors pasikeite soliariumose po spalio 1d? na ta prasme ar pabrango jie ir ar idejo lempas silpnesnes? nes girdejau per zinias kad nuo spalio 1d 18 metu teileis ir pabrangs ir dar lempos silpnesnes bus g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 10 12, 09:38)
Europos Sacharoj tikrai stovimo labai labai labai silpni, bet stovimas Zukausko gatvej- man super.

o kiek kainuoja tas stovimas? ir po kiek sacharoj abonementai? ax.gif
Atsakyti
As taippat daznai susimastau kad ziemai artejant reikia nueiti y soliariuma, taciau... greit nuweju sias mintis salin.. kodel? nes turiu sese- jai 30 metu, taciau atrodo daug wyresne, kadangi anksciau buwo labai pamegusi soliariumus. Kai dar buwo daug jaunesne pas ja labai aiskiai isryskedawo rauksleles. Matydama realiai ka daro soliariumas labai laukiu wasaros , kada galesiu idegti sweikai smile.gif Rupinkites sawimi merginos, bukite sweikos ir grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 10 11, 10:46)

koki kremuka naudojat, kad kojas super rudas turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 12 spalio 2009 - 15:49
QUOTE(vetruze @ 2009 10 11, 11:25)
veido lempos visad budavo 400w,o kuno lempose l svarbu sitas mazas procentas,tai irgi pirkdavom stipriausias 2.6%,o toliau,deja,negaliu nieko sakyti,nes tai jau komercine paslaptis,nes soliariume nesu tik darbuotoja...

Supratau, man tik stiprumu ir reikejo, nes lempu galingumas nera komercine paslaptis, o privaloma teikti informacija visiems soliariumo lankytojams 4u.gif Tik vistiek nesuprantu, kas tas 2,6%, nes yra arba 180, arba 200, arba 220 vatu kuno lempos g.gif Tai cia kurios butu? 4u.gif Nes standartas daugiausiai visur veido lempos 400-500 vatu, o kuno 160-180 vatu smile.gif
Atsakyti