Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

QUOTE(vetruze @ 2009 10 14, 10:53)
maciau kazkas isparduotuvej pardavinejo ta kojoms,bet as  kojom imu Hot ir idega

kaip dziugu, kad siame skyrelyje yra profesionali patareja thumbup.gif gal galetum parekomenduot koki kremuka kunui. idegu nesunkiai, bet noreciau rudesnio idegio ir kad ilgai laikytusi..?
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 13, 17:29)
Kad idegsite sauleje, tai dar nereiskia, kad isdegsite sveikai rolleyes.gif

Siaip nors pati kartais lankausi soliariume, bet drasiai teigiu, kad deja soliariumas kenkia labiau nei saule, nors ir kaip graziai tai bando nuslepti soliariumo darbuotojai smile.gif Labai dziaugiuosi, kad ivede draudima degintis nepilnameciams (nors netikiu, kad tai labai pades), nes mano kaimyne, kuriai vos 18 metuku, o atrodo vyresne nei as - jau dabar susigadino oda, o kas toliau... 4u.gif
As praeita ziema buvau neidegus ir sia tokia busiu, nors dar kol kas matosi siltu krastu idegis rolleyes.gif
Galiu perleisti beveik nauja (sunaudota trecdalis) Supre firmos kremuka, nes kol kas nezadu degintis 4u.gif

O Vetruzes minetas Hot kremukas tikrai labai gerai kojoms bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 25 spalio 2009 - 17:50
QUOTE(^^liutuke @ 2009 10 25, 18:49)
Siaip nors pati kartais lankausi soliariume, bet drasiai teigiu, kad deja soliariumas kenkia labiau nei saule, nors ir kaip graziai tai bando nuslepti soliariumo darbuotojai smile.gif

O kur jus matet, kad as sakyciau, jog soliariumas yra sveikiau negu saule? As tik turejau galvoj, kad jei deginsies sauleje, nereiskia, kad tai jau bus sveika. Kenkia ir naturalus, ir dirbtiniai spinduliai.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 10 25, 18:20)
kaip dziugu, kad siame skyrelyje yra profesionali patareja thumbup.gif  gal galetum parekomenduot koki kremuka kunui. idegu nesunkiai, bet noreciau rudesnio idegio ir kad ilgai laikytusi..?

Naturally dark,Idol,Gold&Bronze visi verti demesio
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 10 26, 12:43)
O kur jus matet, kad as sakyciau, jog soliariumas yra sveikiau negu saule? As tik turejau galvoj, kad jei deginsies sauleje, nereiskia, kad tai jau bus sveika. Kenkia ir naturalus, ir dirbtiniai spinduliai.

svarbu nepersistengt
Atsakyti
Aš taip pat jau keletą metų lankausi soliariumuose, bet dabar stengiuosi daryt tai kuo rečiau, nes pastebėjau, kad ant kūno ir veido atsirado daugiau apgamų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 13, 18:29)
Kad idegsite sauleje, tai dar nereiskia, kad isdegsite sveikai rolleyes.gif

Butent smile.gif ir man keista kazkaip, kai kalbama apie sveika ar nesveika idegi. Saule ar soliariumas? biggrin.gif
Manau , laikas suprasti, kad orgaizmas saugojasi nuo UV spinduliu isskirdamas melanina ir nesvarbu, kokia tu UV ir radioaktyviu spinduliu kilme - naturali ar dirbtina. Jei tai issaukia apsaugine reakcija, manau "sveikumo savoka" atpuola g.gif
Gerti morku+buroku sultis tikrai sveika, dar multikarotino liliules taip pat i sveikata, na krastutiniu atveju yra injekcinis melaninas. Dazantys kremai - tik brangus sudas, tepliojantis rubus ir patalyne, bet kartais visai patogus. Visa tai dirbtinai ir sveikai nudazo oda jei jau toks poreikis yra. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra666: 29 spalio 2009 - 21:40
Aš pagalvojau apie Beta karoteno piliules...

''Beta karotenas taip pat yra veiksmingas antioksidantas, saugantis organizmą nuo žalingo, ligas sukeliančio laisvųjų radikalų poveikio ir senėjimo. Jis svarbus tvirtai ir elastingai odai palaikyti, akių nervų ir tinklainės mitybai, audinių, kaulų ir dantų vystymuisi. Dėl beta karoteno organizmas geriau toleruoja saulės spindulius, oda gražiau įdega.''
Gal verta jas pagert lankantis soliariume?kaip manot?

Ir tos kurios ištisai norit palaikyt įdegį-kiek dažnai lankotės?ar ištisus metus,ar darot pertrauką?
Atsakyti
Nors deginimas soliariume ir nesveikas dalykas, bet kiekviena is musu traukia... smile.gif Sia ziema ir as nusprendziau, kad mano odele turi pailsieti nuo tokio malonumo... Kol juni mes daug ko nepastiebiame..o paskui jau per velu deja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(audida @ 2009 10 30, 14:41)
Aš pagalvojau apie  Beta karoteno piliules...
''Beta karotenas taip pat yra veiksmingas antioksidantas, saugantis organizmą nuo žalingo, ligas sukeliančio laisvųjų radikalų poveikio ir senėjimo. Jis svarbus tvirtai ir elastingai odai palaikyti, akių nervų ir tinklainės mitybai, audinių, kaulų ir dantų vystymuisi. Dėl beta karoteno organizmas geriau toleruoja saulės spindulius, oda gražiau įdega.''
Gal verta jas pagert lankantis soliariume?kaip manot?

Ir tos kurios ištisai norit palaikyt įdegį-kiek dažnai lankotės?ar ištisus metus,ar darot pertrauką?

taip, gal ir pasaugo, bet kam "tampyti liuta uz ..."? smile.gif nebutina degintis, jis ir taip nudazo rolleyes.gif
be to nereikia iskraipyti mano zodziu. kalbejau ne vien tik apie "beta" nes ju yra zymiai zymiai daugiau mirksiukas.gif kai kuriu firmu multi karotinu kapsuliu sudetyje yra 3 -5 ar net 8 pagrindiniai karotinoidai, neskaitant kitu fitofaktoriu thumbup.gif tad jei gerti po 2-3 kapsules 3xdiena, oda igautu bronzini atspalvi.
Atsakyti
Su karotinu taip pat persistengt nereiktu, kaip ir su visais kitais papildais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 10 30, 17:18)
Su karotinu taip pat persistengt nereiktu, kaip ir su visais kitais papildais  mirksiukas.gif

Nezinau kiek teisybes,bet kai pamaciau viena panele tu beta karotino kapsuliu privalgusia,vos nenumiriau is juoko lotuliukas.gif pati atrode,kaip dydele morka lotuliukas.gif Taip jau baisiai atrode,kad siaubas!Visa morkava! biggrin.gif
Atsakyti
Tai jūs dabar pasakykit,kas sveikiausia,norint turėti rusvą odą?
Ar norint būt sveikai,belieka vaikščiot baltai? ax.gif dar pagraužt kartais morką kaip zuikiui biggrin.gif
Atsakyti