Aš atėjus į naują soliariumą visada pasiklausiu, kuriame keistos lempos

QUOTE(vetruze @ 2010 05 24, 13:05)
Žinau, bet pažįstma La Bamba giria, tai galvoju, kad ten neblogai. Bet kainos irgi nemažos.

QUOTE(Fishbone @ 2010 05 24, 13:56)
Žinau, bet pažįstma La Bamba giria, tai galvoju, kad ten neblogai. Bet kainos irgi nemažos. 

as kazkur jau cia rasiau,kad La Bamba man visai nepatiko,stovi jaunos pasiputusios blondines ir issivaizduoja,jog yra labai grazios ir viska zino
Visada taip buvo ir bus. O kaip užklausi ko nors, tada jau mykčioja

Gerai čia pasakyta

Šiandien apsilankiau Švitrigailos gatvėje esančiame Solison'e. Na pasirodė jaukus. Paskui nuomonę pakeičiau. Soliariumas visas traška. Galvojau, gal kas užėjo ir jūdina jį
. Vos nesukepiau iš karščio. Dar ir išbėrė mane
Vis dėlto, teks grįžti į seniau lankytą Jogailos Solison'ą.
Gal dar kuri nors esate buvusi Švitrigailos Solison'e? Na gal man čia taip tik pasirodė, kad blogai viskas

Gal dar kuri nors esate buvusi Švitrigailos Solison'e? Na gal man čia taip tik pasirodė, kad blogai viskas

QUOTE(Fishbone @ 2010 05 26, 16:16)
Šiandien apsilankiau Švitrigailos gatvėje esančiame Solison'e. Na pasirodė jaukus. Paskui nuomonę pakeičiau. Soliariumas visas traška. Galvojau, gal kas užėjo ir jūdina jį

kad traska,tai nereikia baimintis,cia tas akrilinis stiklas,kuris gaubia lempas reaguoja i temperaturu kaita,kai susyla,dazniausiai jau nebetraska,o karsta,tai gal reikejo vejeli pasididint ar kondicionieriu isijungti,juk is karto vesina,berimas irgi taip greit neatsiranda is niekur,greiciausiai pasilot,suaktyvejo prakaito liaukos,padreko oda,gal pasikaset ir pabere siek tiek,gal nuo kremo,retais atvejais isberia nuo dezinfekuojamo skyscio,kuriuo valomas pavirsius,nes skiedziamas 1/10,todel,kad isbertu turetumet buti labai alergiska
rekomenduokit kokį soliariumą Vilniaus senamiestyje/centre. norisi pasiruošti vasarai

QUOTE(vilmita @ 2010 05 26, 17:17)
rekomenduokit kokį soliariumą Vilniaus senamiestyje/centre. norisi pasiruošti vasarai 

Na siūlyčiau Jogailos Solison'ą

O mano pirmasis soliariumas Vokiečių g. Solisun'as
Nežinau kaip dabar ten

QUOTE(Fishbone @ 2010 05 26, 16:16)

Na as dabar kaip tik i si soliariuma vaikstau Svitrigailos g., tai man viskas normaliai

QUOTE(VITELI @ 2010 05 27, 17:02)
Na as dabar kaip tik i si soliariuma vaikstau Svitrigailos g., tai man viskas normaliai
O jus guiimam buvot? Kokioj kabinoj?

Gulimame. Septintoje kabinoje. Na šiaip viskas gana normaliai, neskaitant mažų mergaičių, kurioms tikrai nėra 18metų. Kaip dar neprašo jų paso