Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

O paneles gal zinot ar Luxuroj yra kokiu akciju? Na kazkada buvau tai buvo 20% idegio seansui, gal ir dabar taip? Nes eqador'e jau baigesi akcija verysad.gif
Atsakyti
Berods, dabar Solisun'e įdegiui ir kremukam 20% 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif matau kad tarp jusu yra solisun'o klienciu mirksiukas.gif
gal kuri nupirktu is manes 105 lt vertes abonementa? nes isvykstu is LT, r nebebus kada lepintis soliariumais blush2.gif jei ka domintu, prasom i az
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2010 05 22, 12:19)
O aš manau, kad geriausia eiti ten, kur geros (ne senos) lempos ir kur nėra be galo didelio žmonių srauto. Kiek pastebėjau, La Bamboj kainos tiek deginimosi, tiek kremų yra didesnės nei Solisun'e, o efektas tai tas pat... Beto populiariuose salonuose man nepakanka vėdinimo sistemos - žmonės eina viens po kito, po pusvalandį pralauki eilėse, o atsigulęs ar stovėdamas pačiame soliariume, jauties kaip orkaitėje. Aš renkuosi mažiau žinomus, ne specialius deginimosi salonus, o tiesiog grožio salonus  tongue.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau patarimo nes niekad nesidomėjau nei soliariumais nei jų naudojimusi... bet dabar rūgstu darbe ir rūgsiu visą vasarą, tai kad nebūčiau kaip mėlynasis ufonautas nusprendžiau pasisoliarinti rolleyes.gif

Ar einant į soliariumą galima tam tikras kūno vietas (veidą, dekolte) pasitepti paprastu apsauginiu kremu nuo saulės kad nebedegtų ten? Nes tos vietos ir taip yra jau biški parudavusios, o man jau seniai nebe 20 ir net ne 30 doh.gif tai nenoriu bereikalingo odos sendinimo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 06 08, 09:32)
Sveikos, norėčiau patarimo nes niekad nesidomėjau nei soliariumais nei jų naudojimusi... bet dabar rūgstu darbe ir rūgsiu visą vasarą, tai kad nebūčiau kaip mėlynasis ufonautas nusprendžiau pasisoliarinti  rolleyes.gif

Ar einant į soliariumą galima tam tikras kūno vietas (veidą, dekolte) pasitepti paprastu apsauginiu kremu nuo saulės kad nebedegtų ten? Nes tos vietos ir taip yra jau biški parudavusios, o man jau seniai nebe 20 ir net ne 30  doh.gif tai nenoriu bereikalingo odos sendinimo unsure.gif

Deja, bet net ir pasitepus apsauginiu kremu oda vis tiek gauna pakankamai natūralios ar dirbtinos saulės spindulių ir šiek tiek įdega, tačiau toks įdegimas odai yra mažiau kenksmingas. Todėl Jūsų atveju tas kremas išties būtų gerai. Tik prisiminkite, kad geriau nueiti kelis kartus po mažiau minučių, negu porą kartų po daug minučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 06 08, 09:32)
Sveikos, norėčiau patarimo nes niekad nesidomėjau nei soliariumais nei jų naudojimusi... bet dabar rūgstu darbe ir rūgsiu visą vasarą, tai kad nebūčiau kaip mėlynasis ufonautas nusprendžiau pasisoliarinti  rolleyes.gif

Ar einant į soliariumą galima tam tikras kūno vietas (veidą, dekolte) pasitepti paprastu apsauginiu kremu nuo saulės kad nebedegtų ten? Nes tos vietos ir taip yra jau biški parudavusios, o man jau seniai nebe 20 ir net ne 30  doh.gif tai nenoriu bereikalingo odos sendinimo unsure.gif

na,siaip tai,einant i soliariuma niekas nesitepa apsauginiu kremu,jus geriau tada kokiu ranksluosteliu prisidenkit tas vietas,zinau taip daro panos
Atsakyti
Dėkui, merginos už patarimus 4u.gif

QUOTE(MissDoll @ 2010 06 08, 10:09)
Deja, bet net ir pasitepus apsauginiu kremu oda vis tiek gauna pakankamai natūralios ar dirbtinos saulės spindulių ir šiek tiek įdega, tačiau toks įdegimas odai yra mažiau kenksmingas. Todėl Jūsų atveju tas kremas išties būtų gerai. Tik prisiminkite, kad geriau nueiti kelis kartus po mažiau minučių, negu porą kartų po daug minučių  smile.gif

taip taip , eisiu pradžioj 5 min paskui po 6... aš esu laaaabai baltaodė, tai kažkada seniai seniai įlindau 7 min tai buvau raudona kaip vėžys dvi dienas lotuliukas.gif nuo to karto peržegnojau visus soliariumus doh.gif

QUOTE(vetruze @ 2010 06 08, 10:21)
na,siaip tai,einant i soliariuma niekas nesitepa apsauginiu kremu,jus geriau tada kokiu ranksluosteliu prisidenkit tas vietas,zinau taip daro panos

na aš eisiu į stovimą tai nelabai įsivaizduoju kaip reik laikyt tą veidą užsidengus, aš tik stengsiuos pati laikytis kad galva neapsisuktų lotuliukas.gif

Na svarbu kad nekenksminga tą kremą tept tai pasitepsiu, o jau vietoj žiūrėsiu ar laikysis man tas rankšluostis ant veido ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 08 birželio 2010 - 10:37

QUOTE(uzniukas @ 2010 06 08, 11:36)
Dėkui, merginos už patarimus  4u.gif
taip taip , eisiu pradžioj 5 min paskui po 6... aš esu laaaabai baltaodė, tai kažkada seniai seniai įlindau 7 min tai buvau raudona kaip vėžys dvi dienas  lotuliukas.gif nuo to karto peržegnojau visus soliariumus  doh.gif
na aš eisiu į stovimą tai nelabai įsivaizduoju kaip reik laikyt tą veidą užsidengus, aš tik stengsiuos pati laikytis kad galva neapsisuktų  lotuliukas.gif

Na svarbu kad nekenksminga tą kremą tept tai pasitepsiu, o jau vietoj žiūrėsiu ar laikysis man tas rankšluostis ant veido ar ne lotuliukas.gif

netingesit stovet,eikit i gulima,atsipalaiduosit smile.gif ir skepetaite laikysis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 08 birželio 2010 - 12:28
QUOTE(vetruze @ 2010 06 08, 12:26)
netingesit stovet,eikit i gulima,atsipalaiduosit smile.gif ir skepetaite laikysis smile.gif

kažkaip atrodo kad gulimam jausiuos kaip kepama višta lotuliukas.gif o jei rimtai tai tame grožio salone kur eisiu (jis prie pat namų, tai apie kitus net negalvoju - nebus kaip nusigaut) tik stovimi tėra, tai pasirinkimas aiškus doh.gif
Atsakyti
o jus krutis saugot, uzsidengiat? ir kuo?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 08, 18:10)
o jus krutis saugot, uzsidengiat? ir kuo?

tuo paciu ranksluosteliu
Atsakyti