Įkraunama...
Įkraunama...

Palangės

QUOTE(Elvia @ 2007 10 16, 12:41)
Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu...  blink.gif  blush2.gif  gal zinote, ar imanoma padaryti palanges to akmens, kur paminklus daro? Tik noriu plono sluoksnio, aisku..  ax.gif  Ir baro stalvirsio svetaineje noriu is to paties akmens.

Manau nieko neįmanomo nėra, tik kainos tai neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Bet mano nuomone granitas toks šaltas, nors iš kitos pusės, daug kas daro marmuro stalviršius, tai tas pats šaltumas doh.gif Vienžo... skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvia @ 2007 10 16, 12:41)
Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu...  blink.gif  blush2.gif  gal zinote, ar imanoma padaryti palanges to akmens, kur paminklus daro? Tik noriu plono sluoksnio, aisku..  ax.gif  Ir baro stalvirsio svetaineje noriu is to paties akmens.

Manau, kad tai labai praktiškas ir madingas interjero akcentas. Žinau, kad Kaune yra tokia firma "Akmi", kuri užsiima akmens apdirbimu. Manau, kad tokių yra ir daugiau. Kiek pati domėjausi, tai "išlenda" tik vienas trūkumas - tokios palangės būna šaltos, nes liečiasi tiesiogiai su išorine siena ties lango anga, todėl susidaro tarsi šalčio tiltelis. Bet vaizdas tikrai turėtų būti liuksinis.
Atsakyti
O gal kas galit patart ar turit kokių kontaktų? ax.gif
Mums reikėtų, kad atvažiuotų išmatuotų, tada paruoštų angą palangės įstatymui ir aišku sumontuotu jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 10 16, 16:50)
Manau, kad tai labai praktiškas ir madingas interjero akcentas. Žinau, kad Kaune yra tokia firma "Akmi", kuri užsiima akmens apdirbimu. Manau, kad tokių yra ir daugiau. Kiek pati domėjausi, tai "išlenda" tik vienas trūkumas - tokios palangės būna šaltos, nes liečiasi tiesiogiai su išorine siena ties lango anga, todėl susidaro tarsi šalčio tiltelis. Bet vaizdas tikrai turėtų būti liuksinis.

aciu uz info, reikes pasidometi. Del salcio labai jau taip nebijau, nes palanges bus prie pat zemes, o grindys sildomos. Na, gal ir nesusildys palanges kylanti siluma tiek kiek medine silta buna, bet nebus juk kaip lauke. rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit, o kaip man daryti? Langai mediniai, bet dar nezinom kokia spalva juos dazysim ar lakuosim... Jei to net nezinom, tai nezinom ir palangiu spalvos... Tik tiek, kad medines bus rolleyes.gif Vyriskis mano noretu lakuoti, tikraji medi isryskint, bet kad grindys bus laminatas, toks tamsiai rudas, gal i riesuta panasu g.gif Na bet jos tamsios. bijau spalvu makalynes. Gal dazyti tiesiog baltai ir tiek? Ir palange ir langa? Ar derinti prie grindu spalvos? Bet tada kambarys atrodys tamsus, nes ir taip sviesos ne per daugiausia... Ak, ir kas man liepe ta laminata toki pirkti... unsure.gif
Padekit... 4u.gif
Atsakyti
Viskas išsisprendė thumbup.gif Pirksim šviesias grindis, o tamsųjį laminatą mamai atiduosim... Jetau, koks akmuo nuo širdies nusirideno... biggrin.gif Tiesa, gal, sakau, įdedam kokių palangių foto? Man labai aktuali tema, gal ir kitiems?
Atsakyti
Tikrai, mergaites, kas turit medines ar faneruotas palanges, įmeskit foto. Aš maniau, kad tik viena tokį dalyką sugalvojau ir kam pasakau pasišaipo, kad kvailai atrodys prie baltų langų... Nors ir man atrodo, kad turėtų būti thumbup.gif
Atsakyti
Aš prie baltų langų žadu užsisakyti uosines palanges bigsmile.gif ir mane laaabai domina kainos g.gif gal kas dėjotės uosines arba ąžuolines g.gif ir kiek kainavo?

Atsakyti
QUOTE(derata @ 2008 04 21, 13:07)
Tikrai, mergaites, kas turit medines ar faneruotas palanges, įmeskit foto. Aš maniau, kad tik viena tokį dalyką sugalvojau ir kam pasakau pasišaipo, kad kvailai atrodys prie baltų langų... Nors ir man atrodo, kad turėtų būti  thumbup.gif

Na gal matysis tos mano azuolines palanges, bendras vaizdas su baltais langais bent jau tikrai matosi smile.gif Nieko man nera graziau uz tas palanges ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lietuti- wub.gif Gyvai, įsivaizduoju dar gražiau. thumbup.gif Lakuotos ar aliejuotos?Masyvas?

Ieškau , kas gamina uosines arba ąžuolines palanges Kaune.Kainos taip pat labai domina. bigsmile.gif Rekomenduokit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 05 08, 10:09)
Lietuti-  wub.gif Gyvai, įsivaizduoju dar gražiau. thumbup.gif Lakuotos ar aliejuotos?Masyvas?

Ieškau , kas gamina uosines arba ąžuolines palanges Kaune.Kainos taip pat labai domina. bigsmile.gif Rekomenduokit. 4u.gif

Azuolo masyvas. Jau parduotas sis butas verysad.gif
Bet naujajam irgi tokias pat dejau biggrin.gif
Man jas giminaitis padare, tai kaina netiksli butu, tik uz medi, bet as pavaiksciojus po ermitaza prisiziurejau groziu, pvz 3m azuolo klijuotu lentu 4cm storio X ~ 40cm plocio palanges-stalvirsiai kaina nesiekia 200lt. taigi fantastika bigsmile.gif Jie dar gali ir supjauti tau reikiamais dydziais, aisku uz papildoma mokesti. Nezinau kaip su kampu nuemimu ir nuslifavimu, bet nusislifuot galima ir namie pries lakavima, jau istacius palange, su spec. sveitimo kempinem, nes ten tik kampuku nuemimas mirksiukas.gif Man rodos tos visos Megrame ir co ima baisius pinigus uz tuos pacius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 08, 15:32)
Azuolo masyvas. Jau parduotas sis butas verysad.gif
Bet naujajam irgi tokias pat dejau biggrin.gif
Man jas giminaitis padare, tai kaina netiksli butu, tik uz medi, bet as pavaiksciojus po ermitaza prisiziurejau groziu, pvz 3m azuolo klijuotu lentu 4cm storio X ~ 40cm plocio palanges-stalvirsiai kaina nesiekia 200lt. taigi fantastika bigsmile.gif Jie dar gali ir supjauti tau reikiamais dydziais, aisku uz papildoma mokesti. Nezinau kaip su kampu nuemimu ir nuslifavimu, bet nusislifuot galima ir namie pries lakavima, jau istacius palange, su spec. sveitimo kempinem, nes ten tik kampuku nuemimas  mirksiukas.gif Man rodos tos visos Megrame ir co ima baisius pinigus uz tuos pacius dalykus.

Labai gražiai atrodo tos palangės nuotraukose 4u.gif Ir su staliuko spalva gražiai susiderina.
Atsakyti