Įkraunama...
Įkraunama...

Palangės

QUOTE(Nanda @ 2008 05 08, 17:40)
Labai gražiai atrodo tos palangės nuotraukose  4u.gif  Ir su staliuko spalva gražiai susiderina.

drinks_cheers.gif viskas apsisprenžiau dėsiu uosines arba ąžuolines thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 08, 16:32)
bet as pavaiksciojus po ermitaza prisiziurejau groziu, pvz 3m azuolo klijuotu lentu 4cm storio X ~ 40cm plocio palanges-stalvirsiai kaina nesiekia 200lt. taigi fantastika bigsmile.gif Jie dar gali ir supjauti tau reikiamais dydziais, aisku uz papildoma mokesti. Nezinau kaip su kampu nuemimu ir nuslifavimu, bet nusislifuot galima ir namie pries lakavima, jau istacius palange, su spec. sveitimo kempinem, nes ten tik kampuku nuemimas  mirksiukas.gif Man rodos tos visos Megrame ir co ima baisius pinigus uz tuos pacius dalykus.

Būtų thumbup.gif , bet dėl palngių į Vln tolokai. g.gif Reikia kažko arčiau ieškotis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 05 08, 19:50)
Būtų  thumbup.gif , bet dėl palngių į Vln tolokai. g.gif Reikia kažko arčiau ieškotis. ax.gif

reikia ir senukuose paziureti. Nebuvau i medzio skyriu nuklydus. Siaip privatininkai labai brangiai ima uz masyva. Man reikejo lentynos tokiam susigalvotam dalykui 295X20 - tiek bedos, kad ilga, tai pasake, kad be 1500lt nepadarys. Pobrangiai pasirode biggrin.gif todel pradejau ieskoti kitu alternatyvu. Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 05 08, 17:40)
Labai gražiai atrodo tos palangės nuotraukose  4u.gif  Ir su staliuko spalva gražiai susiderina.

Na stalas irgi is azuolo, tai ir uzsikakojusi buvau tu palangiu biggrin.gif ir stalvirsiai virtuves is azuolo masyvo. Kad deretu, tsakant. Aciu labai 4u.gif Labai gaila buvo palikti si buta.

QUOTE(Lepista @ 2008 05 08, 19:48)
drinks_cheers.gif  viskas apsisprenžiau dėsiu uosines arba ąžuolines  thumbup.gif  wub.gif

tikrai nesigailesi mirksiukas.gif Ne visiems to reikia ir ne visi tai vertina, bet jei reikia biggrin.gif tai neverta net svarstyti.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 09, 08:19)
tikrai nesigailesi mirksiukas.gif Ne visiems to reikia ir ne visi tai vertina, bet jei reikia biggrin.gif tai neverta net svarstyti.

drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dalinuosi paieškų patirtimi.Apeiti kauno "Senukai".Turi pušinių palangių(masyvas).Gražu (dabartiniuose namuose pušiniai langai su pušinėm palngėm wub.gif ), bet į statomą namą g.gif .Grindys bus laminatas, durys uosis arba ąžuolas, tai nesinori dar ir pušies kišti.Bet palangių kainos neblogos.
Dar radau pušinių klijuotos medienos skydų.yra iki 2,5metrų, įvairių pločių, atrodo wub.gif .Kaina taip pat wub.gif , deja, tik 18mm storio. verysad.gif
Ieškosiu toliau. cool.gif
Atsakyti
Dekit platsikines
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 10:23)
Dekit platsikines

schmoll.gif Ačiū, ne.

Senukuose pratęsiau paieškas, rdau ir 28mm storio klijuotos pušies. thumbup.gif
Atsakyti
Kaip sekasi paieskos? Man dar tolokai iki palangiu, bet tikrai tikrai noriu mediniu! wub.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu neišmanėlė 4u.gif bet kodėl visi taip prieš plastikines pasisako? g.gif ar kad nepraktiška, ar kad negražu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(derata @ 2008 06 15, 13:26)
Kaip sekasi paieskos? Man dar tolokai iki palangiu, bet tikrai tikrai noriu mediniu!  wub.gif

Senukinė klijuota pušis , deja, atkrito.Priežastis -sienų mes neglaistysim, o dažysim tinką, užsidėtų šitokia palangė(skydas be jokių kantukų), reikėtų paglaistyti tarpą tarp palangės ir sienos, o tai jau labai negražiai matytųsi. schmoll.gif Deja. verysad.gif
Radau klijuoto uosio palnges už 250lt už kvadratą, tai mums visam namui turėtų gautis apie 1000lt.Įperkama, manau.Tik matuojam,beicuosim ir dėsim patys.
Šią savaitę bamdysiu užsakinėti.

QUOTE(gintariux.82 @ 2008 06 30, 09:52)
gal pasirodysiu neišmanėlė 4u.gif bet kodėl visi taip prieš plastikines pasisako?  g.gif  ar kad nepraktiška, ar kad negražu?  mirksiukas.gif

Man tai negražu. schmoll.gif Plokštė dar pusė bėdos. ax.gif
Atsakyti
gal kas domejosi OLLO palangemis? g.gif kokias jie ten siuilo, kokios kainos ir kokybe g.gif
Atsakyti
as jau pasimeciau,nenoriu plastikiniu g.gif ,galvoju akmens mases plytelemis iskloti palanges,nes aplink langus jomis zadu deti,tai bendras vaizdas t.b. lyg neblogas.gal kas esate dare taip?
Atsakyti