Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai Šiauliuose

sveikos mamytes...Na mes pradejome lankyti(siandiena pirma diena) Ko-del-cia..kulturos namuose...tai ziuresime kaip seksis smile.gif Pirma diena gerai,patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
" Nieko tokio" kas ten per burelis? Kokio amžiaus vaikus ten priima?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2007 09 15, 23:17)
" Nieko tokio"  kas ten per burelis?  Kokio amžiaus vaikus ten priima?

Ten priima skirtingo amziaus vaikus ir grupes suformuojamos pagal amziu. Berost nuo 3 metuku. Uzsiemimai du kartus per savaite. Pamokeles trunka po 40 min.
O veikla ivairi: dainuoja, soka, vaidina, improvizuoja ir pan.
Kol kas buvo tik dvi pamokeles.
Pe viena vaikuciai zaide muzikinius zaidimus. Per kita - mokesi dainavimo.
Yra du vadovai.
Mano pupai kol kas patinka.
Artiste gal ir netaps, bet vis sioks toks uzimtumas....(ben jau iveiks scenos ir auditorijos baime, kas gyvenyme manau pravers smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 09 17, 09:36)
Ten priima skirtingo amziaus vaikus ir grupes suformuojamos pagal amziu. Berost nuo 3 metuku. Uzsiemimai du kartus per savaite. Pamokeles trunka po 40 min.
O veikla ivairi: dainuoja, soka, vaidina, improvizuoja ir pan.
Kol kas buvo tik dvi pamokeles.
Pe viena vaikuciai zaide muzikinius zaidimus. Per kita - mokesi dainavimo.
Yra du vadovai.
Mano pupai kol kas patinka.
Artiste gal ir netaps, bet vis sioks toks uzimtumas....(ben jau iveiks scenos ir auditorijos baime, kas gyvenyme manau pravers smile.gif )

smile.gif Sveikos ...mes ten irgi pradejom lankyti,bet mano mazoji nebenori eiti g.gif ,o per prievarta tai tikrai nenoriu "stumti" ,jau nebesugalvoju,kai ja sudominti doh.gif ...Siaip man ten patiko,bet ir nepigu unsure.gif
Atsakyti
Kokiu adresu yra " Nieko tokio"?
Atsakyti
QUOTE(Jurga-Spurga @ 2007 09 19, 16:18)
smile.gif Sveikos ...mes ten irgi pradejom lankyti,bet mano mazoji nebenori eiti g.gif ,o per prievarta tai tikrai nenoriu "stumti" ,jau nebesugalvoju,kai ja sudominti  doh.gif ...Siaip man ten patiko,bet ir nepigu unsure.gif

Na, mums tai kol kas idomu. O ir mazoji kiekviena karta su dideliu dziaugsmu ten eina. Nors is pat pradziu tai jokio susidomejimo.....Bet dabar lekia, kaip i svente.
O gal taviskei dauiau patinka piesti ir ramesni uzsiemimai... Pabandyk i dailes studija.
O kas ir kur yra pigiau....
Yamachos mokykleleje taip pat berots kaina ta pati. Gal kulturos rumuose kas nors yra vaikams nemokamai??? Cia jau tau paciai reiktu pasidometi.

QUOTE(vilma Liu @ 2007 09 24, 21:02)
Kokiu adresu yra " Nieko tokio"?

Ausros al. 66 atrodo. Verslo centro pastate.
Atsakyti
Sveikos, ar kuri vedate vaikiukus i Svajoklius?
Kaip jums?
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikutes!Brangiosios norint vesti i bureli,reikia pries laika uzsirasyti,ar ne?Turiu galvoje pries metus ar kada uzsirasysi tada ir priims. g.gif
Atsakyti
manau ,kad nereikia uzsirasyt..galite kad ir rytoj pradet eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2007 10 14, 17:56)
manau ,kad nereikia uzsirasyt..galite kad ir rytoj pradet eiti mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės,gal kuri vedat savo vaikiuką į "Penklinę" (lygtai taip vadinasi pietiniam pc ) ? Kokios mokytojos? Norėčiau savo mažają ten vesti
Atsakyti
Oi net nežinojau kad tiek visokių būrelių yra mažiukams ax.gif mums tik 6 mėnesiukais ir mes lankomes Yamahos muzikos mokyklelėje pas ruoniuką thumbup.gif labai patinka thumbup.gif
Atsakyti