Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai Šiauliuose

QUOTE(vyšnelė @ 2008 08 26, 08:21)
Sveikos šiaulietės,beketinančios leisti savo mažius į būrelius 4u.gif ,
Taigi ir aš jau mąstau,kad nuo šio rugsėjo bandysiu savo 4 metų vaikiną vesti į kokį nors būrelį.Tik dar esu galvojimo srityje,kokią veiklą vaikui parinkti...Šokiai ir dainos - nelabai mano vaikiui prie širdies.Galbūt smagu būtų lankyti dailės ar sporto būrelį.Kažin tose studijose kaip "Penklinė" ar "Nieko tokio" yra tokio pobūdžio būrelių?
Tad parašykit savo nuomones,kur jūs planuojat leisti tokio amžiaus vaikiukus mirksiukas.gif .

Manau, kad tose studijose nelabai yra sporto užsiėmimų g.gif . Mes tai nuo rudens eisim į "En-den-du" ten mačiau vaikai gražiai dainuoja ir šoka. Kaimynės mergaitė jau kelintus metus lanko ir yra labai patenkinta thumbup.gif . P.S. o dailės būrelių yra moksleivių namuose.
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 08 26, 08:21)
Sveikos šiaulietės,beketinančios leisti savo mažius į būrelius 4u.gif ,
Taigi ir aš jau mąstau,kad nuo šio rugsėjo bandysiu savo 4 metų vaikiną vesti į kokį nors būrelį.Tik dar esu galvojimo srityje,kokią veiklą vaikui parinkti...Šokiai ir dainos - nelabai mano vaikiui prie širdies.Galbūt smagu būtų lankyti dailės ar sporto būrelį.Kažin tose studijose kaip "Penklinė" ar "Nieko tokio" yra tokio pobūdžio būrelių?
Tad parašykit savo nuomones,kur jūs planuojat leisti tokio amžiaus vaikiukus mirksiukas.gif .

Pasiziurek stai cia.
Siame psl. yra nurodytos ir kainos ir vaiku amzius. O virsuje yra dar ir nuoruoda i sporto burelius.
Bet kazkaip tokiems maziems nelabai yra is ko rinktis. Greiciau priims i sporto bureli.
Viename is paskutiniuju ekspresskontaktu buvo kvietimas i sportinius sokius. Renka vaikus 4-8 metu amziaus. Mano paneliai butu pats tas, tik vat labai jau toli ja reiktuvezti... Tokius mazus priima dar ir teniso mokykla.
Kita vertus as galvoju, jei vaikas lanko darzeli, ar nepakaktu jam tos veiklos. Ir ar nepervargtu????
Atsakyti
Sveiki o ,kur yra koks šokių būrelis?
Atsakyti
o baseinu ner tame sarasiuke kur nurode janna g.gif o taip noretusi berniukams
Atsakyti
Ragaina yra. Ten virsuje pradzioje menai, zemiau sportas:
PLAUKIMO MOKYKLA "DELFINAS"

Ežero g. 11a, LT-77147, Šiauliai
Tel.sad.gif8~41) 52 05 08,(8~41) 39 99 05
El. paštas: delfinas@splius.lt
Tinklapis: http://www.delfin.lt

Plaukimo mokykla „Delfinas“ išugdė ne vieną didelio sportinio meistriškumo sportininką: Olimpinių žaidynių Atėnuose dalyvį, tarptautinės klasės plaukimo meistrą P.Viktoravičių, Lietuvos plaukimo meistrus, Lietuvos plaukimo rinktinės narius: A.Šileikytę, I.Dovidonytę, V.Volodko, M.Ancių, D.Čepulį.

Plaukimo mokykla kviečia kasdien apsilankyti ne tik siekiančius aukštų sportinių rezultatų, bet ir norinčius išmokti plaukti ar jausti sporto ir judėjimo džiaugsmą.

Užsiėmimai vyksta plaukimo mokyklai priklausančiuose dviejuose baseinuose. Abiejuose baseinuose su vaikais, lankančiais sportines grupes, dirba 10 trenerių. Grupės komplektuojamos pagal vaikų gimimo metus. Baseiną galima lankyti tik turint gydytojo pažymą.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2008 09 10, 22:34)
Ragaina yra.  Ten virsuje pradzioje menai, zemiau sportas:
PLAUKIMO MOKYKLA "DELFINAS"

Ežero g. 11a, LT-77147, Šiauliai
Tel.sad.gif8~41) 52 05 08,(8~41) 39 99 05
El. paštas: delfinas@splius.lt
Tinklapis: http://www.delfin.lt

Plaukimo mokykla „Delfinas“ išugdė ne vieną didelio sportinio meistriškumo sportininką: Olimpinių žaidynių Atėnuose dalyvį, tarptautinės klasės plaukimo meistrą P.Viktoravičių, Lietuvos plaukimo meistrus, Lietuvos plaukimo rinktinės narius: A.Šileikytę, I.Dovidonytę, V.Volodko, M.Ancių, D.Čepulį.

Plaukimo mokykla kviečia kasdien apsilankyti ne tik siekiančius aukštų sportinių rezultatų, bet ir norinčius išmokti plaukti ar jausti sporto ir judėjimo džiaugsmą.

Užsiėmimai vyksta plaukimo mokyklai priklausančiuose dviejuose baseinuose. Abiejuose baseinuose su vaikais, lankančiais sportines grupes, dirba 10 trenerių. Grupės komplektuojamos pagal vaikų gimimo metus. Baseiną galima lankyti tik turint gydytojo pažymą.

didelis dekui uz toki issamu atsakyma 4u.gif cia jau daugiau nei issamus bigsmile.gif

tu pati info zinai ar pasistengei del manes suzinoti ax.gif o gal kazkur ir dirbi ten ,kad tokia issamia info parasei?
Atsakyti
Labas rytas,mes tai darželyje lalnkysim šokių būrelį,pasimokinsim ,o paskui jau kitą met žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 09 10, 23:03)
didelis dekui uz toki issamu atsakyma  4u.gif  cia jau daugiau nei issamus  bigsmile.gif
tu pati info zinai ar pasistengei del manes  suzinoti ax.gif  o gal kazkur ir dirbi ten ,kad tokia issamia info parasei?

sita info buvo tame paciame puslapyje, tik reikejo truputeli auksciau akis pakelti.. blush2.gif mirksiukas.gif ir peles mygtuka spustelt. ten visi sporto bureliai surasyti su kainomis, amziumi, ir veikla.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2008 09 25, 11:47)
sita info buvo tame paciame puslapyje, tik reikejo truputeli auksciau akis pakelti.. blush2.gif  mirksiukas.gif ir peles mygtuka spustelt. ten visi sporto bureliai surasyti su kainomis, amziumi, ir veikla.

aiskiuks mirksiukas.gif niu nevisada labai atidi bunu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,mano dukra 9 m.lanko dainu ir sokio studija,penkline.Labai patinka jai ten thumbup.gif As galvoju dar nuvest ten ir savo mazaja,tik kazi ar ji ne per maza g.gif Pusantru metuku dar tik ax.gif
Patarkit kaip elgtis? g.gif Ji labai aktyvi,nenustygsta vietoje yahoo.gif
Beto kiek teko bendraut su Deimenos sokiu vadove Ligita,ji super,toks siltas zmogutis thumbup.gif ,atrodo lyg ja visa gyvenima pazinociau. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukrikei keturi metukai...planuojam vesti į yamahą, bet dar norėtume į anglų kalbos užsiėmimus. Ar yra, kas geresnio už yamahą (ten mes lankėmės gerus metus, visai patiko)? Dar mastėm apie dailųjį čiuožimą, juk dvi ledo arenos yra Šiauliuose...bet interneto puslapiuose apie tai nieko nerašo, gal kuri nors mamytė veda vaikutį čiuožti?
Gal šiaip ką pasiūlytumėte tokio amžiaus vaikui. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brytva: 25 gegužės 2009 - 06:58
Labas, mamytems ir ju vaikuciams, gal kas esate girdeje ka nors apie Lauros Remeikienes dainavimo studija, noriu dukriuka leisti kur nors dainuoti, girdejau, kad si pedagoge labai sauni 4u.gif bet internete nerandu jokios informacijos, gal kas galit pagelbeti ax.gif
Atsakyti