Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai Šiauliuose

Su mazaja pradejom lankyti "penkline" Viena val vaikai soka,kita val dainuoja. Dainavimo dvi mokytojos ax.gif Smagiai su vaikais uzsiima 4u.gif Kol kas patenkintos tikimes ,kad ir toliau taip bus smile.gif
Atsakyti
Neseniai persikėlėme gyventi į Šiaulius. Norėčiau savo mažylę leisti dainuoti. Norėčiau jūsų šiauliečių mamų nuomonės. Endendu mačiau koncertuojant Mažeikiuose.Man jie patiko. Iš anksto ačiū. smile.gif
Atsakyti
O ką konkrečiai norit sužinoti? Kolektyvas gerai žinomas, daug koncertuojantis. Beje, jie turi savo tinklalapį www.endendu.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry Lips: 09 lapkričio 2007 - 11:48
QUOTE(Cherry Lips @ 2007 11 09, 13:38)
O ką konkrečiai norit sužinoti? Kolektyvas gerai žinomas, daug koncertuojantis. Beje, jie turi savo tinklalapį  www.endendu.lt

Papildyta:
QUOTE(miegalė @ 2007 11 10, 11:58)

Labas. Endendu tinklalapį peržiūrėjau,ten viskas labai gražu biggrin.gif . Norėčiau sužinoti mamų,kurios veda ten savo mažylius nuomonę. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2007 11 10, 11:04)
Papildyta:

Labas. Endendu tinklalapį peržiūrėjau,ten viskas labai gražu  biggrin.gif . Norėčiau sužinoti mamų,kurios veda ten savo mažylius nuomonę. Ačiū.

Tikriausiai niekas neveda savo atzalu i Endendu rolleyes.gif Juokauju...mamytes uzimtos ir ner kada cia ateiti... g.gif
Atsakyti
Sakykit, kur yra dailes burelis?
Atsakyti
Kiek zinau, dailes bureliu yra Moksleiviu namuose, Ausros al. 52.
Ketvirtadieni teko buti Kulturos centre, festivalyje "Rudens mozaika", kur dainavo ivairios vaiku grupes. Nezinau, ar cia rasiusios mamos apie "Nieko tokio" buvo ten, ar ju vaikuciai dalyvavo, bet as, svelniai kalbant, labai buvau nusivylusi ta grupe g.gif doh.gif
zinot, kaip pries koki 10 metu...Nepatiko nei dainos, nei apranga(visai ne scenine), nei judesiai.
Bet labai patiko Ro-ko-ko ir En-den-du, ju vaikai labai graziai dainavo, atrode linksmi ir rubai labai grazus thumbup.gif thumbup.gif
Gal kas nors dar ten buvot? butu idomi ir kitu mamyciu nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry Lips: 25 lapkričio 2007 - 19:34
QUOTE(Cherry Lips @ 2007 11 25, 21:32)
Ketvirtadieni teko buti Kulturos centre, festivalyje "Rudens mozaika", kur dainavo ivairios vaiku grupes. Nezinau, ar cia rasiusios mamos apie "Nieko tokio" buvo ten, ar ju vaikuciai dalyvavo, bet as, svelniai kalbant, labai buvau nusivylusi ta grupe g.gif  doh.gif
zinot, kaip pries koki 10 metu...Nepatiko nei dainos, nei apranga(visai ne scenine), nei judesiai.
Bet labai patiko Ro-ko-ko ir En-den-du, ju vaikai labai graziai dainavo, atrode linksmi ir rubai labai grazus thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Cherry Lips @ 2007 11 25, 21:32)
Ketvirtadieni teko buti Kulturos centre, festivalyje "Rudens mozaika", kur dainavo ivairios vaiku grupes. Nezinau, ar cia rasiusios mamos apie "Nieko tokio" buvo ten, ar ju vaikuciai dalyvavo, bet as, svelniai kalbant, labai buvau nusivylusi ta grupe g.gif  doh.gif
Bet labai patiko Ro-ko-ko ir En-den-du, ju vaikai labai graziai dainavo, atrode linksmi ir rubai labai grazus thumbup.gif  thumbup.gif

labas. O as galvojau,kad nieko nebesupranu apie muzika smile.gif. Man teko buti tame koncerte.Tikrai aukstas lygis yra En-den-du, Ro-ko-ko ir Trali vali( beja tokio nebuvau girdejusi?)kolektyvu, bet grupe "Nieko tokio" mane nuvyle. Gal jie is kokio kaimo atvaziavo? Kaime nera su kuo save palyginti, tad kaip dainuoji taip ir gerai.
Atsakyti
Neblogas internetinis puslapis www.bureliai.lt čia galima rasti info apie Šiauliuose esamus pačius įvairiausius būrelius.
Atsakyti
Sveikos šiaulietės,beketinančios leisti savo mažius į būrelius 4u.gif ,
Taigi ir aš jau mąstau,kad nuo šio rugsėjo bandysiu savo 4 metų vaikiną vesti į kokį nors būrelį.Tik dar esu galvojimo srityje,kokią veiklą vaikui parinkti...Šokiai ir dainos - nelabai mano vaikiui prie širdies.Galbūt smagu būtų lankyti dailės ar sporto būrelį.Kažin tose studijose kaip "Penklinė" ar "Nieko tokio" yra tokio pobūdžio būrelių?
Tad parašykit savo nuomones,kur jūs planuojat leisti tokio amžiaus vaikiukus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos siaulietes 4u.gif

As su klausimeliu. gal kuri zinote apie sokiu bureli 'Ausrele" nuo kokio amziaus priima ,salygas ir t.t.

buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
jeigu kam idomu del yamahos mokykleles. tai rugsejo 4 d ketvirtadieni vyks "parodomosios" pamokeles. 10 ir 16 val. maziausiu grupems ( 4-18 men), 18 val didesniems.
Atsakyti