QUOTE(Cherry Lips @ 2007 11 25, 21:32)
Kiek zinau, dailes bureliu yra Moksleiviu namuose, Ausros al. 52.
Ketvirtadieni teko buti Kulturos centre, festivalyje "Rudens mozaika", kur dainavo ivairios vaiku grupes. Nezinau, ar cia rasiusios mamos apie "Nieko tokio" buvo ten, ar ju vaikuciai dalyvavo, bet as, svelniai kalbant, labai buvau nusivylusi ta grupe
zinot, kaip pries koki 10 metu...Nepatiko nei dainos, nei apranga(visai ne scenine), nei judesiai.
Bet labai patiko Ro-ko-ko ir En-den-du, ju vaikai labai graziai dainavo, atrode linksmi ir rubai labai grazus
Gal kas nors dar ten buvot? butu idomi ir kitu mamyciu nuomone
Papildyta:
QUOTE(Cherry Lips @ 2007 11 25, 21:32)
Kiek zinau, dailes bureliu yra Moksleiviu namuose, Ausros al. 52.
Ketvirtadieni teko buti Kulturos centre, festivalyje "Rudens mozaika", kur dainavo ivairios vaiku grupes. Nezinau, ar cia rasiusios mamos apie "Nieko tokio" buvo ten, ar ju vaikuciai dalyvavo, bet as, svelniai kalbant, labai buvau nusivylusi ta grupe
zinot, kaip pries koki 10 metu...Nepatiko nei dainos, nei apranga(visai ne scenine), nei judesiai.
Bet labai patiko Ro-ko-ko ir En-den-du, ju vaikai labai graziai dainavo, atrode linksmi ir rubai labai grazus
Gal kas nors dar ten buvot? butu idomi ir kitu mamyciu nuomone
labas. O as galvojau,kad nieko nebesupranu apie muzika

. Man teko buti tame koncerte.Tikrai aukstas lygis yra En-den-du, Ro-ko-ko ir Trali vali( beja tokio nebuvau girdejusi?)kolektyvu, bet grupe "Nieko tokio" mane nuvyle. Gal jie is kokio kaimo atvaziavo? Kaime nera su kuo save palyginti, tad kaip dainuoji taip ir gerai.