O pas mus tokia
My Webpage
QUOTE(Eveline @ 2008 01 02, 17:52)
Mano vyrui tokia kaip Tavo gal labiau patiktų, bet man būtų prastai, nes negaliu kaitint veido. Jei pabūnu infrasaunoj kokiam sveikatingumo centre, iškart kraujagyslės ant veido išsilpečia ir tinklelis didėja, jau seniai žinau, kad šilumos vonių veido odai turiu vengt.
QUOTE(Lelija33 @ 2008 01 02, 20:58)
Mano vyrui tokia kaip Tavo gal labiau patiktų, bet man būtų prastai, nes negaliu kaitint veido. Jei pabūnu infrasaunoj kokiam sveikatingumo centre, iškart kraujagyslės ant veido išsilpečia ir tinklelis didėja, jau seniai žinau, kad šilumos vonių veido odai turiu vengt.
Nu tada aišku,o man veido oda kaip tik tapo lygesnė,švelnesnė,nors šiaip siaubingai problematiška buvo anksčiau jau daug metų

QUOTE(Eveline @ 2008 01 02, 17:52)
Eveline, aš irgi žiūrinėjausi šitas pirtis, bet man krito vienas dalykas - stiklinės durys 167 x 62,5 cm Ar jos ir yra tokios nedidelės? Aš tai pvz. esu 180cm

QUOTE(Papooga @ 2008 01 02, 22:11)
Eveline, aš irgi žiūrinėjausi šitas pirtis, bet man krito vienas dalykas - stiklinės durys 167 x 62,5 cm Ar jos ir yra tokios nedidelės? Aš tai pvz. esu 180cm
Tai man reiktų susilenkus jau ten lįsti?

Nu mano ūgis tai 170,tai aš net nepagalojau apie kažkokį nepatogumą. Jo,pamatavau,tai durys iš tikro yra 167, bet viduj tai aukščiau ir man lenktis nereikia.Bet ir tai,aš ten niekad nestoviu,o sėdžiu

QUOTE(Lelija33 @ 2008 01 02, 19:58)
Va todel jums labiau tiktu Bauer saunariumas,nes ten galva lieka isoreje ir veido oda nekaitinama.
QUOTE(Undzinka @ 2008 01 04, 11:31)
Va todel jums labiau tiktu Bauer saunariumas,nes ten galva lieka isoreje ir veido oda nekaitinama.
Jau turim Bauer saunariumą, esu labai patenkinta

gal kas zinote kur klaipedoje yra infrasauna?
QUOTE(Eveline @ 2008 01 01, 21:34)
Ir mes jau kokį mėnesį turim namie pirtelę,tai
Einu kas antrą dieną,bet būna ir dažniau
Gal kas žinot tiksliau apie šias pirteles ir nėštumą,ar tikrai galima? Gal kur parašyta 

Kai su vyru isirengem kaimiska pirti tai nusipirkau literaturos, tai skaiciau kad nesciosios gali ten laisvai eiti nesibaimindamos, o infra pirtis dar geriau nes ji vesesne, todel manau kad reikia eiti be baimes bet saikingai
QUOTE(Studente19 @ 2008 01 11, 09:31)
gal kas zinote kur klaipedoje yra infrasauna?
Dauguma sporto klubu turi tokias pirtis isirenge.Jos dideles,skirtos keliems zmonems.
QUOTE(Studente19 @ 2008 01 15, 15:06)
RADAU:
Jei ka domina tai Klaipėdoje
Mažoji Smilties g. 2,
8 ~ 46 315 063
http://www.sothys.lt/lt/title/
Jei ka domina tai Klaipėdoje
Mažoji Smilties g. 2,
8 ~ 46 315 063
http://www.sothys.lt/lt/title/
oj, butinai reiks nueiti

asmeniskai man - pati megstamiausia ir efektyviausia is pirciu