Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

Ar tiesa, kad po infra saunos negalima į ledo kambarį, net į baseiną? g.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki,sauna labai puiku as naudojuosi esu patenkinta, mano drauge ir jau 1m turi bet dabar isvaziuoja i uzsieni ir noreu ta savo saunike parduot,jei kas susidomes rasykit man i az biggrin.gif
Atsakyti
man tai nepaliko jokio įspūdžio ta infraraudonųjų sauna, buvau porą kartų Sugiharoj, bet net prakaitas neišmušė; tik deguonies pritrūko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 21, 00:20)
man tai nepaliko jokio įspūdžio ta infraraudonųjų sauna, buvau porą kartų Sugiharoj, bet net prakaitas neišmušė; tik deguonies pritrūko  lotuliukas.gif

Va ir aš negaliu būt jokiose pirtyse, kur trūksta oro, todėl pirkom BAUER saunariumą. Liuks thumbup.gif Sėdžiu šilumoj, prakaituoju, o kvėpuoju grynu oru, o jei dar švelni muzika ir žvakučių šviesa - tiesiog fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2009 02 21, 13:39)
Va ir aš negaliu būt jokiose pirtyse, kur trūksta oro, todėl pirkom BAUER saunariumą. Liuks thumbup.gif  Sėdžiu šilumoj, prakaituoju, o kvėpuoju grynu oru, o jei dar švelni muzika ir žvakučių šviesa - tiesiog fantastika thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labu, norejau paklaust gal zinot kaune kur nors pramones pr ar kreves netoli yra ta infrasauna? senei noriu nueit bet nezinau kur sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 08:06)
Labu, norejau paklaust gal zinot kaune kur nors pramones pr ar kreves netoli yra ta infrasauna? senei noriu nueit bet nezinau kur sad.gif

Gal Linija ne per toliausiai g.gif Daugiau nelabai žinau ax.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj ta linija gal esi buvusi?
Atsakyti
QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 09:35)
O kurioj vietoj ta linija gal esi buvusi?

Aš tai ten nebuvus,bet žinau,kad Taikos g.,kažkur važiuojant nuo Pramonės link Savanorių kairėj pusėj. Tai manau,kad ten turėtų būti ta sauna g.gif
Atsakyti
na dekui smile.gif bandysiu tik ydomu kokia kaina, nes kazkaip kitur paziuriu 35lt vienam zmogui tai nesamone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 09:47)
na dekui smile.gif bandysiu tik ydomu kokia kaina, nes kazkaip kitur paziuriu 35lt vienam zmogui tai nesamone... g.gif

Nu kainų ten nežinau,bet ten yra sporto klubas , nemanau,kad yra galimybė eiti tik į sauną,tai ir kaina nemaža turėtų būti.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Ir mes turim šią pirtį jau virš trijų metų. Na tikrai, stebuklų stebuklas biggrin.gif Visus skausmus kaip ranka nuima ax.gif Tik va man labai įdomu, kiek laiko tie spinduliai yra veiksmingi? Gal kuri domėjotės? g.gif
Atsakyti