Ar tiesa, kad po infra saunos negalima į ledo kambarį, net į baseiną?

man tai nepaliko jokio įspūdžio ta infraraudonųjų sauna, buvau porą kartų Sugiharoj, bet net prakaitas neišmušė; tik deguonies pritrūko

QUOTE(Jazira @ 2009 02 21, 00:20)
man tai nepaliko jokio įspūdžio ta infraraudonųjų sauna, buvau porą kartų Sugiharoj, bet net prakaitas neišmušė; tik deguonies pritrūko 

Va ir aš negaliu būt jokiose pirtyse, kur trūksta oro, todėl pirkom BAUER saunariumą. Liuks

QUOTE(Džiaugsma @ 2009 02 21, 13:39)
Va ir aš negaliu būt jokiose pirtyse, kur trūksta oro, todėl pirkom BAUER saunariumą. Liuks
Sėdžiu šilumoj, prakaituoju, o kvėpuoju grynu oru, o jei dar švelni muzika ir žvakučių šviesa - tiesiog fantastika 

QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 08:06)
Labu, norejau paklaust gal zinot kaune kur nors pramones pr ar kreves netoli yra ta infrasauna? senei noriu nueit bet nezinau kur 

Gal Linija ne per toliausiai

QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 09:35)
O kurioj vietoj ta linija gal esi buvusi?
Aš tai ten nebuvus,bet žinau,kad Taikos g.,kažkur važiuojant nuo Pramonės link Savanorių kairėj pusėj. Tai manau,kad ten turėtų būti ta sauna

QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 09:47)
na dekui
bandysiu tik ydomu kokia kaina, nes kazkaip kitur paziuriu 35lt vienam zmogui tai nesamone... 

Nu kainų ten nežinau,bet ten yra sporto klubas , nemanau,kad yra galimybė eiti tik į sauną,tai ir kaina nemaža turėtų būti.
Sveikos
Ir mes turim šią pirtį jau virš trijų metų. Na tikrai, stebuklų stebuklas
Visus skausmus kaip ranka nuima
Tik va man labai įdomu, kiek laiko tie spinduliai yra veiksmingi? Gal kuri domėjotės?