QUOTE(***Perlita*** @ 2009 02 28, 15:30)
Kiek rekomenduotumėt tokioj pirty pirmą kartą minučių būt???Kiek girdėjau,kad jin labai karšta
Širdininkai gali ja naudotis??
atvirksciai ji ne karsta, joje reikia buti tol kol prades musti prakaitas, o tai dazniausiai prasideda po 10-15mun, priklauso nuo mesziagu apykaitos ir odos
tada jau kai pradessi visa varveti eik lauk
Papildyta:
QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 01, 02:17)
pries apsilankydamos tokios pirtyje, labai patariu visoms apie jas pasiskaityt!!!
ALKOHOLIS GRIEZTAI NEREKOMENDUOJAMAS KAIP PRIES, TAIP IR PO INFRAREDO PIRTIES.
Patarimai prieš pirtį ir po jos
Norint, kad infraraudonųjų spindulių kabina teiktų maksimalią naudą, reikėtų įsiklausyti į patarimus.
Nevertėtų eiti į kabiną alkanam, geriausia būtų prieš pusantros valandos lengvai užkąsti, o likus pusvalandžiui iki apsilankymo pirtyje patartina išgerti pusę litro šilto vandens, geriausiai mineralinio.
Patariama daug gerti iki ir po pirties tai padeda lengviau atstatyti išprakaituotą pirtyje vandenį. Gėrimų, kurių sudėtyje yra cukrus (pavyzdžiui, sultys), nelabai patariama gerti po pirties, nes angliavandeniai lėtina vandens įsisavinimą į organizmą.
Patartina atstatyti kalcio kiekį organizme; tam labiausiai tinka neriebus kefyras arba 0,5 % riebumo pienas. Tai ypač patartina moterims, nes jos turi didesnę tikimybę susirgti osteoporoze (kaulų audinio išretėjimas). Vietoj pieno galima naudoti bet kokį maisto papildą, kuriame yra kalcio ir vitamino D.
Nereikia pamiršti ir apie temperatūrą, esančią infraraudonųjų spindulių kabinoje. Geriausia palaikyti temperatūrą nuo 40 laipsnių C iki 60 laipsnių C, o kad oras neįkaistų per daug, naudokitės ventiliacijos angomis arba atidarykite duris.
Negerkite alkoholio nei pirtyje, nei iš karto po jos, tai gali turėti labai blogų pasekmių.
Prieš naudodamiesi infraraudonųjų spindulių sistema visuomet pasitarkite su gydytoju.
Jeigu jau perskaitėte visas rekomendacijas, tuomet pats laikas pasinerti į šiltų, malonių infraraudonųjų spindulių jūrą. Jūsų sveikata sustiprės, nebevargins oro kaita, išaugs atsparumas ligoms ir lengvai įveiksite stresą. Jūsų nuotaika pagerės, jūs tapsite žvalūs ir energingi.
http://www.pirtyje.lt/pirtis/10/70/735
teisinga citata, saunuole!!!
Papildyta:
QUOTE(Bergamotė @ 2009 03 12, 02:39)
Buvau viena karta tokiam baliuj, tai visi is pradziu gerai pagere, paskui pirtin nuejo. Pasiurpau... GIRTAM PERTIS-GREITA SMERTIS
((
tikrai taip!!!
niekam nepatariu
Papildyta:
QUOTE(updike @ 2009 04 01, 02:45)
O ką galėtumėte pakomentuoti apie Vichy vandens parko infrapirtį? Man ten patiko, nes labai skaniai kvepia...
O prakaitavimo efekto taip ir nesulaukiau. Tai ar pirtis ne tokia, ar aš per trumpai joje buvau? 
jei toje apie kuria mes snekam, tai tada per mazai pabuvai, nes isprakaitavimas garantuotas, po laiko, ten riebalus tipdo o ve vandeni is kuno siurbia
Papildyta:
QUOTE(xtina @ 2009 04 01, 11:08)
Gal kuri ka nors zinot apie infraraudonuju spinduliu poveiki nestukems?
geriau nereikia!!