Tai va, skaičiuojam paskutines savaites, pilvas kaip gaublys todėl
Nežinau, ar tokia tema jau yra, bet bent jau neradau
nėra taip lengva
Be to, skaičiau, kad 3-6 savaites iki gimdymo lytiniai santykiai nėra gerai (aišku dar priklauso nuo savijautos). Tokiais malonumais lepinamės jau vis rečiau, bet gal išvis reiktų susilaikyti? Kaip manote/darote jūs?
na galiu issakyti nuomone siuo klausymu tik is drauges patirties
tai vat kai ji gimde jai dare cezario pjuvi... o gydytojai po cezzario suskele jei butu drauge mylejusis 8-9nestumo men. tada butu pagimdziusi pati....
Tai kad net nzn ar tai visom taipat... manau cia reik atsizvelgt i kiekvienos savijauta ir apie tai galima pasitarti su gydytoju
Mano abu nėštumai lengvi, be patologijų, tad mylėjomės iki pat gimdymo.
Dieve Dieve!
"Meiles" taip norisi, bet kuo toliau, tuo labiau ima skaudeti. Visai nemalonu pasidare
Cia gal kokiu hormonu itaka?
As pasirodysiu kaip viduramziu iskasena, ir prasau nemetyti pomidoru, bet man is viso toks seksas nestumo metu, t.y. tokia pat sueitis kaip iki nestumo, nepriimtina, visa laime, kad MB ir mano nuomones sutapo siuo klausimu ir radome kitu budu kaip isreiksti savo jausmus
Aciu mano vyrui uz kantrybe, tikiu, buvo nelengva
Po gimdymo greitai vel viskas stojo i savo vietas, ir vel nekantraujam lauktis kito vaikucio
man pirmaji trimestra silpna buvo tai ir nesinorejo, bet jau viskas praejo
kaip pavydžiu jums kad jusiškiai supranta
o manasis kai jį atstumiu rimtai galvoja kad krizė kad nebetraukia manęs, o man noro visai nebėra
net karštiems bučiniams
gaila vyro bet gaila ir savęs, nežinau kaip čia bus, jau kelintą naktį atstumiu
kelis kart dariau tai tik dėl jo, tai siaubas kaip nemalonu, toks jausmas kad užgaus lelytį ar kraujuot pradės, po kiekvienų santykių bėgu žiūrėt ar nepasirodė kraujas, nes kai buvom 10savaičių grėsė persileidimas, manau ne nuo to, bet kompleksa ivarė
Kai laukiausi pirmo vaikelio , tai oj kaip norėjosi
O dabar tai noras kažkur dingęs
, labai retai užeina
, bet užeina
O dabar tai noras kažkur dingęs
QUOTE(nojura @ 2009 03 26, 10:58)
Man daktarė tai iškart uždraudė šį "malonumą", nors aš ir pati jokio noro neturiu tam, vyrui tai biškį liūdna...
Dabar devinta savaitė eina