Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Mums jau praktiskai 8 savaites, o dar su vyru smileysex.gif nepraktikuojam doh.gif
Nors norisi, bet bijom kazkaip, kol maziukas neisitvirtino 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, apie smileysex.gif klausiau savo gines tai sake, kad nuo 36 savaites negalima, nes gali sukelti prieslaikini gimdyma, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule23 @ 2010 06 08, 14:39)
sveikutes, apie  smileysex.gif  klausiau savo gines tai sake, kad nuo 36 savaites negalima, nes gali sukelti prieslaikini gimdyma,  schmoll.gif

Na, mano nėštumas buvo lengvas, tai su vyru smileysex.gif buvo nuo pat pradžių iki nėštumo galo. Gal tik paskutinį mėnesi rečiau, nes man pačiau dėl pilvūzo buvo pakankamai sunku 4u.gif
Atsakyti
O mano vyras jokiu budu nenori myletis verysad.gif
Nors tik nestumo pradzia unsure.gif
Bet jis labai jau bijo pakenkti vaikeliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2009 08 17, 18:34)
Noras išliko toks kaip ir buvo, tik gal jau tos sveikatos tiek nėra, be to ir pozos tik kelios tinka, tai tokia kaip rutina atsiranda...  smile.gif šiaip seksas paskutinį mėnesį skatina gimdymą tai reikia saikingai smile.gif

man nieko neskatina neskaitant maloniu pojuciu blush2.gif mylimes ir nieko, tom kas turi nestumo problemu, tai nepatartina myletis, o toms pas kurias viskas ok, tai laisvai galima myletis bet kokiais nestumo men jei savijauta leidzia, van kiek istoriju yra, kad daugumai mamyciu seksas nepadejo pagimdyti greiciau nei lialius pats nusprende kada jam gimt biggrin.gif nors buvo atveju, kad sutapdavo, kad vaikai gimdavo po sex biggrin.gif
Atsakyti
O ar galima myletis kai placenta zemai prisitvirtinusi? g.gif
Atsakyti
mums viso nestumo metu jokiu pastabu del smileysex.gif nebuvo - kiek norim, tiek megaujames blush2.gif o i pacia pabaiga pastebejau, kad ir noras dar padidejes man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 20, 23:17)
O ar galima myletis kai placenta zemai prisitvirtinusi?  g.gif

tokio dalyko geriau gines paklausti, nes cia SM visokiu patarimu galima isgirsti..ir galima ir negalima ir pns..jei nestumas problematiskas, tai geriau del visko pasitart su gine smile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo,tai su vyru labai retai sexa darem blush2.gif ,nors gydytoja ir buvo leidus, noras niekur nebuvo dinges,bet karta mums besimylint,pilvukas suspurdejo, tai taip abu nesmagiai pasijutom doh.gif ...kad poto kazkaip ir noras dingo....dabar laukiuos antrojo (dar tik pradzia),bet kartais jau paisdykaujam, blush2.gif
Atsakyti
O man tai sakau, gal kazkas negerai,nes kai suzinojau,kad laukiuosi, atsirado tokia kaip ir baime myletis... blush2.gif atrodo,vis kazkas atsitiks leliukui....
Atsakyti
Mylimės kol kas, ne dažnai, maždaug kartą į savaitę. Tik jau sunkoka per pilvuką smile.gif
Atsakyti
O man kazkaip mylintis skauda, kaip per pirma karta. Vyras juokauja, kad reikia dazniau praktikuot, tada neuzaugs blush2.gif Gal cia psichologiskai? bijau leliukui pakenkt, nors suvokiu, kad tai yra nesamone....eh vyro gaila....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggirute: 29 birželio 2010 - 10:56