Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Jolancik @ 2010 05 30, 18:06)
Mums 6 savaites ir labai bijau su vyru myletis, kad maziukui kas neatsitiktu  doh.gif
Ar nera pagrindo mano baimems?

nebent atsargiai ax.gif nes toks mažulytis dar nėra tvirai įsitvirtinęs gimdoje, todėl jei jau labai norisi, tai geriau ramiai, be didelių audrų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 30, 20:06)
Mums 6 savaites ir labai bijau su vyru myletis, kad maziukui kas neatsitiktu  doh.gif
Ar nera pagrindo mano baimems?
na nestumas viskas ok,gimda taip pat,tai iki 7men.be probemu galejau,o db jau nekas lb nelengva kai viska spaudzia,dziaugiuosi,kad dar uzmiegu istikruju,nezinau kaip kitos iki pat gimdymo ta pakencia.Man,tai vargas... rolleyes.gif
Atsakyti
oi, kaip gera leist paskutines nestumo dieneles su vyru smileysex.gif blush2.gif ir noro yra, ir baimes jokios. biggrin.gif
Papildyta:
beje, labai geras atsipalaidavimo budas, ypac pries miega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 06 04, 23:33)
oi, kaip gera leist paskutines nestumo dieneles su vyru  smileysex.gif    blush2.gif  ir noro yra, ir baimes jokios.  biggrin.gif
Papildyta:
beje, labai geras atsipalaidavimo budas, ypac pries miega  thumbup.gif

oi kaip as jum pavydziu!!!!! man ir noro yra ir baimes jokios (7 menuo), bet kaip skauda!! vien tik perstejima jauciu, skauma, nemalonuma, prisitepam viskuo kuo tik galim, tai 5 minutes istveriu ir viskas, o poto slapintis isvis neimanoma per perstejima.... o gydytoja sako normalu... cia hormonai taip siaucia... tiesiog nedregstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 06 05, 10:27)
oi kaip as jum pavydziu!!!!! man ir noro yra ir baimes jokios (7 menuo), bet kaip skauda!! vien tik perstejima jauciu, skauma, nemalonuma, prisitepam viskuo kuo tik galim, tai 5 minutes istveriu ir viskas, o poto slapintis isvis neimanoma per perstejima.... o gydytoja sako normalu... cia hormonai taip siaucia... tiesiog nedregstu  4u.gif

tai pabandykite duse gal? blush2.gif
Atsakyti
o mes su vyru smileysex.gif kaskart kai norisi ir tfu tfu tfu jokiu problemu, po to miegu daug daug geriau, nes db sunkoka miegoti darosi biggrin.gif tik vat vyra ne visada db sugundau smileysex.gif nes perskaite, kad paskutini men tai skatima gimdyma ir bijo, kad kol mylesimes galiu pagimdyt tongue.gif o siaip kadangi nestumas sklandus, tai ramiai smileysex.gif kaip zuikiai visur ir kada norejosi blush2.gif ax.gif nzn ka be to daryciau, nes lytiniai hormonai siaucia kaip reikiant visa nestuma, man uztenka pamatyt vyra persirengt po darbo ir as jau pasiruosus maratonui biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 06 05, 09:27)
oi kaip as jum pavydziu!!!!! man ir noro yra ir baimes jokios (7 menuo), bet kaip skauda!! vien tik perstejima jauciu, skauma, nemalonuma, prisitepam viskuo kuo tik galim, tai 5 minutes istveriu ir viskas, o poto slapintis isvis neimanoma per perstejima.... o gydytoja sako normalu... cia hormonai taip siaucia... tiesiog nedregstu  4u.gif

na, pas mane ir noro ir dregmes pilna blush2.gif kai noro yra, kitas dalykas savaime atsiranda lotuliukas.gif siaip gal daugiau glamoniu jums reiketu, kad labiau susijaudintum ar kaip
Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2010 06 05, 11:51)
o mes su vyru  smileysex.gif  kaskart kai norisi ir tfu tfu tfu jokiu problemu, po to miegu daug daug geriau, nes db sunkoka miegoti darosi biggrin.gif  tik vat vyra ne visada db sugundau  smileysex.gif  nes perskaite, kad paskutini men tai skatima gimdyma ir bijo, kad kol mylesimes galiu pagimdyt tongue.gif o siaip kadangi nestumas sklandus, tai ramiai  smileysex.gif  kaip zuikiai visur ir kada norejosi blush2.gif  ax.gif nzn ka be to daryciau, nes lytiniai hormonai siaucia kaip reikiant visa nestuma, man uztenka pamatyt vyra persirengt po darbo ir as jau pasiruosus maratonui biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif blush2.gif

na, sugundyti vyra tai man kazkaip dar iseina. gerai, kad maniskis neturi laiko skaityt apie gimdymus, tai ramus ir sugundomas yra
Atsakyti

na, sugundyti vyra tai man kazkaip dar iseina. gerai, kad maniskis neturi laiko skaityt apie gimdymus, tai ramus ir sugundomas yra
[/quote]
na tau siuo atveju pasiseke, o maniskis net nzn kur ir kada perskaite tokia info, tai db tas kelia sunkumu, bet kazkaip susitvarkau dar blush2.gif zinau jo silpnas vietas, tai tas mane gelbeja smile.gif ir dar gerai, kad jis mane mato vis dar tokia pat seksualia kaip ir iki nestumo blush2.gif nes as pati sau su seksy naktinukais lb gundanciai nebeatrodau kadangi naktinukai ir puses pupsancio pilvuko nebeuzdengia blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=maukis2,2010 06 05, 19:39]
[/quote]
na tau siuo atveju pasiseke, o maniskis net nzn kur ir kada perskaite tokia info, tai db tas kelia sunkumu, bet kazkaip susitvarkau dar blush2.gif zinau jo silpnas vietas, tai tas mane gelbeja smile.gif ir dar gerai, kad jis mane mato vis dar tokia pat seksualia kaip ir iki nestumo blush2.gif nes as pati sau su seksy naktinukais lb gundanciai nebeatrodau kadangi naktinukai ir puses pupsancio pilvuko nebeuzdengia blush2.gif ax.gif biggrin.gif
[/quote]
na, mes,moterys,kilusios is ievos, sugebam gundyti ir sugundyti vyrus, kad ir kokio bieso jie bebutu prisiskaite biggrin.gif
Atsakyti
Na mano vyras taip pat nieko neskaite, bet manau kad ir perskaitytu, tai vis tiek noretu myletis. Nes su pirmu vaikeliu visa laika tai darem ir viskas buvo kuo puikiausiai, tai ir dabar kai laukiuosi antrojo taip pat nieko nesibaimina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 06 07, 11:13)
Na mano vyras taip pat nieko neskaite, bet manau kad ir perskaitytu, tai vis tiek noretu myletis. Nes su pirmu vaikeliu visa laika tai darem ir viskas buvo kuo puikiausiai, tai ir dabar kai laukiuosi antrojo taip pat nieko nesibaimina  4u.gif

na, vieni jautresni vyrai, kiti saltesniu nervu buna. maniskis perskaites turbut susirupintu, bet kai jam kiti dalykai idomiau... jam faina, kai as pasakoju apie viska, kas susije su maziuku. o nei knygos, nei internetiniai psl jo apie vaikus nedomina
Atsakyti
[quote=L'aurora,2010 06 05, 13:33]
na, pas mane ir noro ir dregmes pilna blush2.gif kai noro yra, kitas dalykas savaime atsiranda lotuliukas.gif siaip gal daugiau glamoniu jums reiketu, kad labiau susijaudintum ar kaip

tai kad tu glamoniu yra labai daug, viska isbandem verysad.gif dar jei bunu naturalioj busenoj kiek dregna, tai priartejus TAM momentui is karto sausa kaip dykumoj pasidaro:geda2:
Atsakyti