Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Na mes su vyru nusprendem pabaigoj atsisakyt sio malonumo rolleyes.gif
Kazkaip ir man ir jam nejauku myletis kartu su leliuku doh.gif Maniskis labai atsargus, bijo uzgaut ar stipriau priglust prie pilvuko, juk toki trapu stebukla nesioju wub.gif
Beto ir paciai nelabai malonu jaust ir vyra ir dar leliuka, kuris tave spardo tuo geru momentu blink.gif biggrin.gif
Na nieko, sakem kai "pasveiksiu" atsiimsim su kaupu biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
pamenu kad noro tai jokio nebebuvo ir šiaip "ten" viskas pasikeitę buvo, labai šlapia, bet kitaip nei turėtų būti, tarsi vandens pripilta ir malonumo nebebuvo, nu nes sunku papraščiausiai del smarkiai atsikišusio pilvuko ir DAUG priaugto svorio. kadangi sūnus vėlavo savaitę tai mes jį skatinom ateiti biggrin.gif visas vėlavimo dienas apie 2 km pėščiom brisdavau per pusnis, tada po tokio pasivaikščiojimo lipdavau į 9 aukštą, tada dar seksiukas, karštoi vonioje pagulėdavau ir šampės pagerdavau doh.gif nu ir nieko gimė svaite vėliau ir viskas... vyras tik bijodavo pilvą prispausti, o tokių baimių kad vaikui į kaktą baksnos neturėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(betoox @ 2010 08 13, 14:55)
... vyras tik bijodavo  pilvą prispausti, o tokių baimių kad vaikui į kaktą baksnos neturėjo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na mes kazkur nuo 28 savites nebesimylim,vyras noretu bet man kazkaip nemalonu kai lelka juda pilvuke blush2.gif
Atsakyti
Manau jeigu nori ir gali,tai butinai reikia smileysex.gif
Pas mus tai kol kas taip ir yra tongue.gif
Vyras irgi labai bijo prispausti pilvuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unruuly: 13 rugpjūčio 2010 - 13:24
QUOTE(tomike89 @ 2010 08 13, 14:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na mes kazkur nuo 28 savites nebesimylim,vyras noretu bet man kazkaip nemalonu kai lelka juda pilvuke  blush2.gif

musu lelka nejudedavo sex metu blush2.gif tarsi klausydavosi kas vyksta, o "po to " keldavo pogromus mano pilve lotuliukas.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumo del mylejimosi nebuvo jokiu problemu...Iki paskutines dienos megavomes ir nieko..Nes man buvo noras nerealus bigsmile.gif Tad vyras tik rankytem plojo..\O dbr ne taip..kazkas rase, kad liauliukas pasisiausia..ir maniskis taip pat..tad viskas vyksta reciau ir svelniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 09, 11:00)
Na mums jau 39 savaite eina, tai ir pradejom skatintis. viskas kol kas gerai, svarbu nebijoti ir megautis  thumbup.gif

Na 39 savaitej tas megavimasis labai jau sunkus, pilvas didziulis, paskui pilvo kietejimas, maziukas viduj pries tai skersai isilgai duodasi, visvien tai jau kitoks mylejimasis, paskutinemis dienomis tai daugiau del skatinimosi ....... smile.gif
Atsakyti
Kaip tik prieš kelias dienas buvau pas ginę ir klausiau ar galima mylėtis ax.gif ji atsakė, kad žinoma galima, jei neskauda pilvelio ir jautiesi gerai, tik nesirinkti tokios pozos, kad stovėtum ant blakstienų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas moterytes 4u.gif
turiu jums klausimuka.as su savuoju pradejau diskutuot ir vis nerandam tam pabaigos.
pasakykit ar galima kai laukiesi VISADA baigt vidui? blush2.gif draugas sako kad galim,juk tie spermiukai jau nieko nepadarys biggrin.gif o as sakau kad-kad gali skaudet but nemalonu schmoll.gif tai kaip yra is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(sypsena-saule @ 2010 08 21, 12:49)
labas moterytes 4u.gif
turiu jums klausimuka.as su savuoju pradejau diskutuot ir vis nerandam tam pabaigos.
pasakykit ar galima kai laukiesi VISADA baigt vidui? blush2.gif draugas sako kad galim,juk tie spermiukai jau nieko nepadarys biggrin.gif o as sakau kad-kad gali skaudet but nemalonu schmoll.gif tai kaip yra is tikruju?

Galima biggrin.gif Tik aisku jei vyras neserga jokiom lyt.plintanciom ligom smile.gif jei nestumas su komplikacijom tai tada reiketu riboti lyt.santykius bet kai bedu nera,pats laikas dziaugtis meile nieko nebijant bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Nelabai norėtųsi. Tegu ramiai sau ten mažiukas tupi biggrin.gif
Atsakyti
Kiek as zinau, tai spermoje yra hormono, skatinancio gimdyma, todel jei jau yra paskutines nestumo savaites, tai gali issaukti prieslaikini gimdyma.
O siaip visa antraji trimestra manau nera nieko blogo smile.gif

QUOTE(sypsena-saule @ 2010 08 21, 10:49)
labas moterytes 4u.gif

Atsakyti