manau, jog priklauso nuo savijautos, vyro baimiu ir pacios noru
siai gine rekomenduoja susilaikyti paskutines savaites, nbent jau labai norisi paspartinti leliuko atejima
Stengiuosi privengti, kad leliaus neiskrapstyciau
Jei daktarai neuždraus aišku, kad galima, ir net butina. Kaip galima taip skraiusti MB? Juk po gimdymo mažiausiai menesi turės badaut, o jei dar 9 men. neprisilesit? Tada reiks bendrauti skyrely kai isimaišo trečias
Bet niekam to nelinkiu ir patikinsiu, jei neštumas sklandus sexiuko nebus per daug, mes su MB dar prieš važiuojant į gimdyklą per saremių pauze pasidžiaugėm vienas kitu 
Šiaip man sexas neštumo metu lb patiko, juk nereikėjo saugotis, atsipalaidavimas 100 proc. buvo
Šiaip man sexas neštumo metu lb patiko, juk nereikėjo saugotis, atsipalaidavimas 100 proc. buvo
man labai patinka
[B] as manau kad reiketu pasikonsultuoti su gydytoja.
siaip yra labai daug informacijos internete, pasiskaityk tikrai rasi
QUOTE(baby_gaga @ 2010 08 28, 13:35)
Jei daktarai neuždraus aišku, kad galima, ir net butina. Kaip galima taip skraiusti MB? Juk po gimdymo mažiausiai menesi turės badaut, o jei dar 9 men. neprisilesit? Tada reiks bendrauti skyrely kai isimaišo trečias
Bet niekam to nelinkiu ir patikinsiu, jei neštumas sklandus sexiuko nebus per daug, mes su MB dar prieš važiuojant į gimdyklą per saremių pauze pasidžiaugėm vienas kitu 
Matai nevisos ir to noro turi
mano vyras pradejo bijot uzgaut leliuka
, tai sekso sumazejo
, sake mes per smarkiai judam ir jam atrodo, kad krato vaika visaip
Man viena ginekologe pasake, kad myletis galima tik ne per daznai. kai paklausiau, ka jos manymu reiskia per daznai, tai sake 3 kartus per diena
Kita gine apskritai sake, nera jokio reikalo myletis, pamirsk apie tai.
Na kol kas kol nera 12kos savaiciu mylimes 1-2 kartus per savaite, bet paskui tai jau bus tikrai dazniau
Nes noras tai nemoku apsakyt koks begalinis yra
Na kol kas kol nera 12kos savaiciu mylimes 1-2 kartus per savaite, bet paskui tai jau bus tikrai dazniau
Man kazkur teko girdeti, kad orgazmas pirmaji trimestra gali sukelti persileidima, kaip manote, ar tikrai tokia rizika yra? As pries pusantru metu turejau persileidima, tai kai pastojau, man gine uzdraude myletis, bet noras man didziulis, tai galvoju, ar galeciau kitais budais ta savo nora patenkinti
O mums gydytoja uzdraude...
ko del lelytes nepadarysi... va nieko ir nedarom...
ko del lelytes nepadarysi... va nieko ir nedarom...
Kažkaip tikrai, visai nesinori sekso, norisi kuo greičiau pratraukti tas savaites ir važiuoti gimdyti
Pilvas kietėja, nugara skauda, tarp kojų iš vidus krapšto
vos pajudu, koks dar seksas
Va kai termino sulauksiu, tada panaudosiu kaip skatinamuosius, nors iš patirties žinau, kad kai reikėjo nepadėjo
Čia greičiausiai psichologiškai veikia, kai bijai, kad neskatintų, tai iš kart sąrėmiai užeina, o kai nori - tai niekaip
Va kai termino sulauksiu, tada panaudosiu kaip skatinamuosius, nors iš patirties žinau, kad kai reikėjo nepadėjo