Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2010 12 10, 13:46)
o jums po orgazmo nepradeda spazmuoti gimdos?  blush2.gif  nemalonus jausmas kazkaip...

reikia vengti orgazmo, ypac menamu mmm metu, nes tada gimda jautriau reaguoja...

o siaip jei labai spazmuoja, geriau isvis atsisakyt orgazmo (nors man tada isvis sexas nieko vertas blush2.gif biggrin.gif ), tai jau isvis geriau atsisakyciau sekso ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra kuriai nOrs buve kad po sexo pakraujuoja? Nedaug.. Nestumas ne didelis, ar vertetu susirupinti? g.gif Skambinsiu siandien gydytojai, neramu man..
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2010 12 13, 11:36)
Sveikos, ar yra kuriai nOrs buve kad po sexo pakraujuoja? Nedaug.. Nestumas ne didelis, ar vertetu susirupinti? g.gif Skambinsiu siandien gydytojai, neramu man..

taip buti negali. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 12 13, 08:54)
taip buti negali. schmoll.gif  g.gif

Vajeeej verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2010 12 13, 10:36)

Jei viskas gerai, kraujo nebuna g.gif Butinai kuo skubiau kreipkis i medikus.
Atsakyti
gydytojai skambinti būtina, bet nebūtinai ten kažkas blogo wink.gif

O į temą - neatsisakom šito malonumo iki paskutinės minutės blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, siandien vakare pas gydytoja... Neramu kaip. Darbe laikas kaip tycia stovi vietoj.. Mums 5 sav eina blush2.gif
Atsakyti
sveikos. uzsukau pasiskaityti ne ir paciai neramu gydytoja sexo neuzdraude bet kazkaip nejauku nuo tada kai suzinojom jog laukiuos seksas tiesiog isnyko musu santykiuose....
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 13, 16:47)
drinks_cheers.gif

thumbup.gif
na ir kaip? 4u.gif

Nieko blogo nemate, nestumas labai mazas, sake ateiti po 2 savaiciu.. Dabar didziausias rupestis kaip issisukti nuo vyno taures per sventes, kai visi zino jog megstu labai ir pils tikrai ne karta doh.gif

Na i tema, tai nuo santykiu patare susilaikyti bent tas dvi savaites, arba labai svelniai.. ax.gif
Atsakyti
vienau taure vyno raudono sauso isgert gali tereikia gerai uzkasti. Kalbejau siuo klausimu su gine tj nebaisu
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2010 12 14, 10:28)
vienau taure vyno raudono sauso isgert gali tereikia gerai uzkasti. Kalbejau siuo klausimu su gine tj nebaisu

Aha bandysiu su ta taure visa vakara issedet biggrin.gif
Atsakyti
Kai dar nezinojau, kad nestuke.gif , tai myledavomes ir buvo gerai smile.gif paskui apie 9-11 savaites vis mausdavo pilva, tai buvo susilaikymas. O dabar per savaite karta visada pasimėgaujam bigsmile.gif
Atsakyti