Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Brisiune @ 2010 12 15, 15:58)
Kai dar nezinojau, kad  nestuke.gif , tai myledavomes ir buvo gerai  smile.gif  paskui apie 9-11 savaites vis mausdavo pilva, tai buvo susilaikymas. O dabar per savaite karta visada pasimėgaujam  bigsmile.gif

man 15ta savaite prasidejo, lakass panasus tai norejau paklausti, ar tau nespazmuoja gimda? unsure.gif man vos tik veiksmui prasidejus, guzas toks pasidaro kietas, skausmo nera, bet diskomforta jauciu, atrodo ir leliuka suspaudzia blink.gif anskciau to nebuvo unsure.gif
nu o laikrascio gi nepasiimsiu skaityt, kad jausmu maziau butu doh.gif biggrin.gif gal reikia isvis pakentet su tom meilem g.gif
Atsakyti
Mes mylimes tiek pat , kiek ir anksciau. Jau 6 nestumo menuo, bet dar nieko keisti toje srityje nereikejo, pilvukas dar nedidelis, o ir noras niekur nedinges, todel mylimes beveik kiekviena diena, o vaikeliui turetu buti gerai, jei ir mums gerai smile.gif
Atsakyti
Mums nebuvo jokiu kliuciu tai daryti iki pat gimdymo.
Atsakyti
Anksciau galvojau, kad nieko cia baisau, kol del sios priezasties netekau kudikio 8 nestumo savaite. Daktaras patvirtino, kad truko geltonkunis, nestumas nebuvo palaikomas. Mechanine trauma. Todel dabar buciau labai atsargi pirmus 3 menesius. Iki siol grauziu save verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2010 12 16, 16:16)
man 15ta savaite prasidejo, lakass panasus tai norejau paklausti, ar tau nespazmuoja gimda?  unsure.gif  man vos tik veiksmui prasidejus, guzas toks pasidaro kietas, skausmo nera, bet diskomforta jauciu, atrodo ir leliuka suspaudzia  blink.gif  anskciau to nebuvo  unsure.gif
nu o laikrascio gi nepasiimsiu skaityt, kad jausmu maziau butu  doh.gif  biggrin.gif  gal reikia isvis pakentet su tom meilem  g.gif

Jei jauti, kaip gimda susitraukia, susoka i guza, gali buti padidejes gimdos tonusas. Siaip nieko cia baisaus, bet manau reiktu gydytojos atsiklaust ar galite myletis. As ta pacia beda turiu, bet ir be jos siaip nestumas kiek problematiskas, tai kol kas mums liepta susilaikyti nuo sekso ax.gif . Nezinau, gal vien del padidejusio tonuso tai nebutina, bet pasidomet neprosal.
Atsakyti
Man 22-i savaiteles jau, bet kadangi pilvukas dar nedidelis todel jokiu problemu tuo klausimu neturim, mylimes iki siol kiek ir anksciau, tik gal pas mane kazkiek noras apmazejes ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2010 12 20, 02:31)
Man 22-i savaiteles jau, bet kadangi pilvukas dar nedidelis todel jokiu problemu tuo klausimu neturim, mylimes iki siol kiek ir anksciau, tik gal pas mane kazkiek noras apmazejes ir tiek  blush2.gif

man 33 savaites, noro ne laso neliko blush2.gif tai ir meciau si reikala, ner ko saves kankint...kitas dalykas jau ir baisoka, kad neissauktu gimdymo, noriu iki termino nesiot-todel teks megautis tik po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
As taip bijau pirmas 12 savaiciu doh.gif bet kartais padarom, nes taip norisi. Girdejau, kad raumenuku susitraukinejimai gali issaukti saremius ir persileidima.
Bandom siek tiek prisilaikyti wub.gif kiek galima reciau iki pirmo trimestro pabaigos smile.gif
Atsakyti
31 savaitė, ar jau reikėtų atsisakyti šito malonumo ? 4u.gif nes girdėjau kalbų, kad mylėjimasis nėštumo gale gali išaukti priešlaikinį gimdymą g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 22, 11:02)
Sveikos 4u.gif  kadangi tokia tema jau uzdaryta , taciau manau, kad visos turime dar daug nuomoniu sia tema tai nusprendziau parasyti ax.gif
taigi,mum 7 sav, noro myletis nelab yra,taciau kankina vienas klausimas, ar galima MB ,,pabaigti manyje''? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  jis klause, o as net nzn ka ir atsakyt.....kaip jus manot? patarkit nestuke.gif  4u.gif  blush2.gif

kiek zinau kad negalima leisti MB baigti paskutini menesi nes sperma turi komponentu, kurie gali paskatinti gimdyma. na nebent nori paskatinti gandriuku atskridima cool.gif smile.gif sitaip mano drauge akusere sake, kad daznai taip nutinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpure @ 2010 12 28, 02:12)
kiek zinau kad negalima leisti MB baigti paskutini menesi  nes sperma turi komponentu, kurie gali paskatinti gimdyma. na nebent nori paskatinti gandriuku atskridima cool.gif  smile.gif sitaip mano drauge akusere sake, kad daznai taip nutinka smile.gif

Kaip tik sako, kad geriau, kai vyras pabaigia viduje paskutini menesi, nes sperma minkstina gimdos kakleli ir gali palengvinti gimdyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2010 11 18, 20:06)
Nezinau gal kuri mergycka is jusu jau klause tokio kl,bet as noreciau paklausti o kaip su seksu pirmaji trimestra? ax.gif Man beveik 2men,nesimylim,zinau kad reikia vengti,bet pvz kitais budais pasiekti orgazma nepakenks mazyciui? ax.gif  blush2.gif  ax.gif

jeigu viskas gerai, man gine ne tik, kad rekomendavo, bet ir liepe myletis. mat ne tik, kad nepkenks, bet ir sustiprins rysi su vyru/partneriu, o dar gi ir placentos kraujotaka suaktyveja, kas skaitosi ir leliukui geriau rolleyes.gif
Atsakyti