Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(linuteee82 @ 2011 01 20, 11:23)
O as tai bijau, paskutines savaites, vaikas jau zemyn galva guli, tai man atrodo kad mes ten jam per galva "baksnojam". Vakare pasimylejom, o kita diena jokiu judesiuku nejauciau, labai isigandau, bet paskui lyg ir juda, bet labai vangiai. Tai labai bijau, geriau palauksiu kol gims, tada jau  smileysex.gif nebedaug cia liko, tikiuosi viskas bus gerai...  nestuke.gif

aš irgi jau bijau dabar tom paskutinėm... noras tai labai didelis yra, abu norim to ir pasiilgom, bet labai bijau dėl vaikiuko... unsure.gif
Atsakyti
Nu nu, vaikiukui i galva tikrai nebaksnojat, neimanoma sitaip biggrin.gif
Atsakyti
irgi turiu klausimuka...ar tikrai galima, ar nieko blogo nebus? nes mums tik 4 sawaiteles, o sake 3 men yra tokie pawojingi...del to as kazkaip pribijau...ar nieko blogo? ar kokiom pozom galima? kas issamiau gali ats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Newesta @ 2011 01 20, 15:06)
irgi turiu klausimuka...ar tikrai galima, ar nieko blogo nebus? nes mums tik 4 sawaiteles, o sake 3 men yra tokie pawojingi...del to as kazkaip pribijau...ar nieko blogo? ar kokiom pozom galima? kas issamiau gali ats  ax.gif

as irgi girdejau kad pradzioj nepatartina nes vel te nelemti gimdos spazmai ir taip toliai ir bla bla bla.... taciau kiek per pirma kiek per antra nestuma nieko blogo neatsitiko, sarbiausia kad butu patogu abiems ,kad nesukeltu diskomforto. del pozu... na manau cia irgi viskas labai asmeniska, kaip kam patogiau ir labiau patinka, vaiko tikrai niekas ten netrugdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mixasia: 24 sausio 2011 - 09:45
oj 4u.gif aciu 4u.gif rejkes penktadieni nueit pas ginekologe tyrimu, ir kaip tik pasikonsultuot rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Newesta: 24 sausio 2011 - 10:02
mat kaip visoms skirtingai g.gif
mano sesuo negalejo nei nestumo metu, nei dar ilga laika po jo... sake jai viska skauda ir labai nemalonu pasidare unsure.gif tikiuos man taip nebus
Atsakyti
Mes sumažinom tempa biggrin.gif kai sužinojom, kad laukiamės, bet nebuvom nustoję. Bet va dabar paskutinį kartą prieš savaitę smileysex.gif ir sakau, kad jau kitas sykis bus po visko, nes kažkaip jau ir atsipalaiduoti nepavyko, vis galvojau, ar nepakenks mano mažiukui, tai jau geriau savęs nebauginti.
Atsakyti
Būsimos mamytės, vaikiukui mylėjimasis tikrai nepakenks, aišku išskyrus tuos atvejus kai jau gydytojai pataria susilaikyti. Svarbu, kad pačios to norėtumėte ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Va as tai labai noriu,tik va organizmas neleidzia....Vis pradeda sonus maust,bet cia tikrai ne del netinkamos padeties.Taip buvo su pirmu ir va dabar. Pasisausim kantrybe ir luktelsim... 4u.gif
Atsakyti
emm, o kaip pvz su...emmm "bajgimu" i widu? ar nepatartina? ax.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Newesta @ 2011 01 27, 20:21)
emm, o kaip pvz su...emmm "bajgimu" i widu? ar nepatartina?  ax.gif  rolleyes.gif  ax.gif

o kada, jai nedabar galima tuo pasimegauti ax.gif ? zinoma kad tik sitaip smile.gif
Atsakyti
niu mes ir pries pastojima nesisaugojom, o megawomes ax.gif 4u.gif
Atsakyti