Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 16:24)
as be gumyciu  tongue.gif  mano breketukai keramikiniai  thumbup.gif

bet ir ant keramikiniu yra gumytes 4u.gif
vakar jos kuo graziausiai pasidabino salotine spalva nuo agurko, o gal nuo sparaginiu pupu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 17:25)
Nu tai ka as irgi zadu prie jusu prisideti ax.gif  Pas mane situacija tokia kad zandikaulis labai mazas,dantu daug ir jie pakankamai dideli,aisku jie nesutilpo ir sugalvojo uzlipt viens ant kito,kad mazai nepasirodytu dar ir i prieki ''islindo'' doh.gif  lotuliukas.gif  Dar aisku turejau paveldet is tecio ilga nosi,tai veido dalis zemiau akiu laaabai jau atsikisus,is sono labai jau nekaip atrodo schmoll.gif  Tai va,siandien nuejau isitraukt viena danti virsuj,lygiai po savaites trauksiu ta pati(ketvirta) kitos puses danti.Cia aisku irgi pasiseke nes kai sypsaus skyle matos lotuliukas.gif  O po 2 sav.liepos 7d.eisiu klijuot breketu  thumbup.gif  Einu Klaipedoj pas daktare Petkinyte drinks_cheers.gif  Ir metu man 17 bigsmile.gif

jauniausia kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 15:25)
Nu tai ka as irgi zadu prie jusu prisideti ax.gif  Pas mane situacija tokia kad zandikaulis labai mazas,dantu daug ir jie pakankamai dideli,aisku jie nesutilpo ir sugalvojo uzlipt viens ant kito,kad mazai nepasirodytu dar ir i prieki ''islindo'' doh.gif  lotuliukas.gif  Dar aisku turejau paveldet is tecio ilga nosi,tai veido dalis zemiau akiu laaabai jau atsikisus,is sono labai jau nekaip atrodo schmoll.gif  Tai va,siandien nuejau isitraukt viena danti virsuj,lygiai po savaites trauksiu ta pati(ketvirta) kitos puses danti.Cia aisku irgi pasiseke nes kai sypsaus skyle matos lotuliukas.gif  O po 2 sav.liepos 7d.eisiu klijuot breketu  thumbup.gif  Einu Klaipedoj pas daktare Petkinyte drinks_cheers.gif  Ir metu man 17 bigsmile.gif

Labukas, na labai smagiai tu čia apie savo bėdas pašnekėjai thumbup.gif Sveikinu padarius teisingą sprendimą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 06 22, 15:28)
jauniausia kolkas smile.gif

aš manau, kad ne tame esmė mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:21)
as tai sakiau turbut teks 15min pietu skirti valymui dantuku... ka darysi, kiti parukyt eina, o as pirmyn dantu valyt i tulika...
galvoju bijosiu su zmonem salotas kokias valgyti, kad nebutu breketai pilni spinatu prilinde... tikiu, kad bus visokiu cirku kol atrasiu "saugius" patiekalus...  smile.gif

iskart po valgio visad mikliai paimu veidroduka ir issiepiu zavo zavesi.
vdrug koks krapas bus pasikabines, o as sugalvosiu kam placiai nusisypsot blush2.gif
nu pakolkas man dar vargas, tikiuosi paskui bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 22, 17:29)
Labukas, na labai smagiai tu čia apie savo bėdas pašnekėjai  thumbup.gif  Sveikinu padarius teisingą sprendimą  thumbup.gif
Papildyta:

aš manau, kad ne tame esmė  mirksiukas.gif  4u.gif

tai as ir nesakau kad tame esme, tik anoje temoje snekejom apie amziu tai ir pasakiau smile.gif nieko pries tai neturiu wink.gif tam nera amziaus ribu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 16:25)

sveikinu apsisprendus. bigsmile.gif
zinau ta gydytoja ax.gif
kokius breketus dediesi ?
kur gyveni ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 22 birželio 2009 - 15:35
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 15:29)
iskart po valgio visad mikliai paimu veidroduka ir issiepiu zavo zavesi.
vdrug koks krapas bus pasikabines, o as sugalvosiu kam placiai nusisypsot  blush2.gif
nu pakolkas man dar vargas, tikiuosi paskui bus lengviau  mirksiukas.gif

aš tai visai neseniai kokteilį su braškėm gėriau, tai paskui visi dantys raudoni buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 14:25)

na sveika prisijungus smile.gif
ziurek del to dantuko israuto laikykis gyd patarimu, kad koks uzdegimas nepatektu. gal neskaitei mes anoj temoj aptarinejom kas ka daro, as sakiau man gyd liepe 24val nelisti nei is tolo prie tos vietos, o po to skalauti su virinto vandens ir druskos tirpalu kelis kartus dienoj..
pas mane irgi ketvirtas virsuj istrauktas, tai jei labai isijautus kalbu, tai irgi matosi sad.gif turbut reikia stengtis santuriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:36)
na sveika prisijungus smile.gif
ziurek del to dantuko israuto laikykis gyd patarimu, kad koks uzdegimas nepatektu. gal neskaitei mes anoj temoj aptarinejom kas ka daro, as sakiau man gyd liepe 24val nelisti nei is tolo prie tos vietos, o po to skalauti su virinto vandens ir druskos tirpalu kelis kartus dienoj..
pas mane irgi ketvirtas virsuj istrauktas, tai jei labai isijautus kalbu, tai irgi matosi sad.gif turbut reikia stengtis santuriau smile.gif

o kai des breketus, tai ten kur nebus dantuko bus viela ir ji temps viena danti prie kito? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 06 22, 14:37)
Man atrodo ou  jeaa jauniausia  blush2.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 15:25)
Ir metu man 17 bigsmile.gif

ou_jeaa yra tai pat 17metų, bet greit 18m. ir ji jau šiemet nebe moksleivė bus bigsmile.gif ou_jeaa vardas Sandra , ir ji savarankiškai gyvena nuo 13m. viena biggrin.gif ir šiuo metu išsilaikius ir gyvena va tep va :

user posted image

bei savo, kad vis dar ir kreiva šypsena rodo va taip :

user posted image

Štai mūsų ou_jeaa. tikiuos neišgąsdinau lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 16:27)
bet ir ant keramikiniu yra gumytes  4u.gif
vakar jos kuo graziausiai pasidabino salotine spalva nuo agurko, o gal nuo sparaginiu pupu lotuliukas.gif

O pas mane plonos plonos vos matomos vielutes, kurios nesidazo ir siaip man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 06 22, 16:48)
Sveikos biggrin.gif
ou_jeaa yra tai pat 17metų, bet greit 18m. ir ji jau šiemet nebe moksleivė bus  bigsmile.gif  ou_jeaa vardas Sandra , ir ji savarankiškai gyvena nuo 13m. viena biggrin.gif ir šiuo metu išsilaikius ir gyvena va tep va :

user posted image

bei savo, kad vis dar ir kreiva šypsena rodo va taip :

user posted image
Štai mūsų ou_jeaa. tikiuos neišgąsdinau  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

malacius, kad tokia drasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 16:50)
O pas mane plonos plonos vos matomos vielutes, kurios nesidazo ir siaip man patinka  ax.gif

as kazko matyt nesuprantu blush2.gif
Atsakyti