Kepu ir aš šimtalapiu, jau senokai, na nesu patyrusi kepėja, bet užsakimukų turiu. Ir gaunasi visada skirtingai, bet jau dabar atradau savo kepimo variantą. Na aš ir kai žėjau video ir konsultavausi su anyta, nes ji baigusi kepinių technologiją, na tiksliai ką baigė nežinau, bet daug metų dirbo panevėžio duonoj ir viska vadovavo, tai paskaičiavo, kad dedasi 3kg miltų, nes jūs pagalvokit, jei dedasi 1lpieno, o kur dar kaiušiniai, mielės, bet gal bobulėncija nededa kiaušinkių, na bet sakykim pagal tokį kiekį ji mažai deda sviesto, Ir nežinau bent jau pagal mano kepinius, aš jo karšto iš skardos niekaip neišimsiu sveiko, jis man lūžta, o ji išėmė tik išėmus iš savo pečiuko, jis buvo tox stangrus, kad net nemanė lūžt. Dar galiu pasakyti vieną dalyką, kad buvau neseniai vestuvėse visi buvo žemaičiai, tipo kepa patį tikriausią šitalapį, tai oj sėdėjau ir laukiau kada prapjaus

o prajovė ir valgėm bulką

visi gyrė ir kaifavo, o mes su vyrtu ir mao tėvais žvengėm, nes mano neptyrusios kepėjos daug tikresnis, nes man etalonas šimtalio yra Tauragėje, jis nerealus, kartais gaunasi tokį padaryti, kartais ne, bet ten pats tikriausias šimtalapis, kokį tik esu valgisui, ir tikrai nebulka sluoksniukų tikrai atrodo, kad 100. Tai jau derinu kaip įlįsti ten pas kepėjas, bet jos saugo paslaptis.
Nes nemanau, kad taip lengva yra iškept gerą, kiek pas mus pnv. kavinių kepa, bet lyg ir yra sluoksniai, bet arba sausi, arba šiaip bulkos arba net nežinau, į šimtalapį nepanašus

O čia jūs kur įdėjot nuotrauka lakštai sotir, bet į bulką nepanašu. Mergaitės išduosiu paslaptį

gal kuri taip ir darot, bet labai geras mielių skonio bei kvapo nugesinimas yra lašelis vanilės. O aš kepu su karališkais miltais ir kai jau atidirbau kaip ką reikia daryti, gaunasi viskas labai čiki.
Vat žiūrint man dar vienas klausimas iškilo, kaip tai motriškiai tos bandos neapdžiuvo kai kilo nieko neuždenktos. Nu man ten mistika ir galvoju kaip čia pas ją paragavusi, bet manau, kad kaip ir rašiau pradžioj, kad bus batonas, o juk barsto cinamono, tai bus tikra cinamoninė mielinė bulka

tik prabangi