QUOTE(Agniuk@s @ 2009 12 28, 16:37)
Ar tikrai lakštus tampėt, o ne kočiojot? Tikrai ne dėl miltų, Karališki čia geriausiai tinka. Tešlą tampyti reikia šaltą, o ne šiltą. Aš manau, kad arba miltų buvo neįdėtas reikiamas kiekis (per mažai) arba per daug mielių, jeigu teigiate, kad lakštai buvo ploni prieš kepant...
Papildyta:
QUOTE(shrekiuke @ 2009 12 28, 21:40)
Mergaitės išduosiu paslaptį

gal kuri taip ir darot, bet labai geras mielių skonio bei kvapo nugesinimas yra lašelis vanilės. O aš kepu su karališkais miltais ir kai jau atidirbau kaip ką reikia daryti, gaunasi viskas labai čiki.
Vat žiūrint man dar vienas klausimas iškilo, kaip tai motriškiai tos bandos neapdžiuvo kai kilo nieko neuždenktos. Nu man ten mistika ir galvoju kaip čia pas ją paragavusi, bet manau, kad kaip ir rašiau pradžioj, kad bus batonas, o juk barsto cinamono, tai bus tikra cinamoninė mielinė bulka

tik prabangi
Mielių kvapo jaustis tikrai neturi, o ypač šimtalapyje. Vadinasi jų buvo padauginta, arba šimtalapis neiškepęs iki galo. Tos bandos neapdžiūvo, kadangi kaip pastebėjote, ji jas kildino labai mažai, jos praktiškai pakilo labai nežymiai. Gali būti, kad prieš tai sviestu aptepė, bet abejoju. Na jeigu pas ją gautųsi bulkos tai nemanau, kad tiek daug žmonių pirktų, nes dzūkijoje sunku nusipirkti šimtalapį-bulką, visi čia jau žino koks šimtalapis turi būti - traškus, daug sluoksnių, šlapias

Dėl cinamono tai čia gali būti, jog tai yra originalus receptas, kadangi ta moteris kuri tirpino sviestą (juodais plaukais) - tikrų tikriausia karaimė