Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Man labai patogu susukus i maistine plevele pervezt thumbup.gif
Atsakyti
Dabar turiu tokius padėkliukus kartoninius, tai ant padėkliuko dedu popierinę servietėlę, kur skirtą tortams, tada šimtalapis ir dau maistinės plėvelęs, o kai neturėjau padėkliukų, tai išsipjaudavau kartono padėklą apsukdavau folija, galima ir šiaip kokiu viniojamu popieriumi, dedu servetka ir vėl maistinė plėvelę, yra dėžių galima užsisakyti iš šiaulių, bet jos labai didelės, biški perdidelės šimtalapiui, Kai ieškojau pirkti, tai kaina gaunasi nemaža smile.gif
Pasirodyk savo šimtalapiukus smile.gif
Atsakyti
Na va ir as iskepiau savo PIRMĄJĮ 100-lapį, skanus labai gavosi, net ausys lapsejo visiems valgantiems thumbup.gif , kai kur ties krastais bulka gavosi, ten speju storiau buvo, bet vargas atsipirko. Kaip pirmas blynas neliko be trukumu, savo kepini idejau i stiklinę blėtą (kalbininkai tegul neuzpyksta uz toki issireskimą) , o ta pasrodo per maza buvo, tai kaip radejo man sviestas lipt per krastus doh.gif . Viskas gerai , kas gerai baigiasi thumbup.gif
Atsakyti
niu ką, vaišinamės bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
ačiū smile.gif vaišinamės.. smile.gif Žiūriu nelabai mėgstata aguonas. Ir kaip sluoksniai matosi. O kaip sakykit ar skanus išėjo? Laukiu ir mano vėsta smile.gif bet labai nesisekė, tai kažin ar bus į šimtalapį panašus smile.gif gerai, kad sau dariau smile.gif
Matau, kad ir cinamono dėjot, ar mano akis klysta smile.gif sakykit kaip skonis su cinamonu smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 30 gruodžio 2009 - 19:43
QUOTE(shrekiuke @ 2009 12 30, 19:41)
ačiū smile.gif vaišinamės.. smile.gif Žiūriu nelabai mėgstata aguonas. Ir kaip sluoksniai matosi. O kaip sakykit ar skanus išėjo? Laukiu ir mano vėsta smile.gif bet labai nesisekė, tai kažin ar bus į šimtalapį panašus smile.gif gerai, kad sau dariau smile.gif
Matau, kad ir cinamono dėjot, ar mano akis klysta smile.gif sakykit kaip skonis su cinamonu smile.gif?

Aš tai mėgstu, bet yra šeimoje burbančių, kai jų padauginu biggrin.gif Išėjo labai skanus thumbup.gif jau beveik pusės nėra (suvalgytų ir daugiau, bet neduodu).

O cinamono užbarsčiau ant sluoksnio - man ir šiaip patinka cinamono pyragai, o šimtalapiui tikrai puikiai tiko drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na sekantį kartą ir aš pabandysiu su cinamonu, nes kai norėjau pamiršau smile.gif dabar norėjau be cinamono smile.gif tai reix sekantį kartą padaryti su cinamonu smile.gif Oj pavojinga kepti tuos šimtalapius, nes žiūriu po švenčiu ir taip su svoriu susipykau, o dar šimtalapis dasidės, tai visai bus blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 12 30, 20:37)
Na sekantį kartą ir aš pabandysiu su cinamonu, nes kai norėjau pamiršau smile.gif dabar norėjau be cinamono smile.gif tai reix sekantį kartą padaryti su cinamonu smile.gif  Oj pavojinga kepti tuos šimtalapius, nes žiūriu po švenčiu ir taip su svoriu susipykau, o dar šimtalapis dasidės, tai visai bus blogai smile.gif

nu aš po naujųjų imsiuos gelbėjimosi liemenę naikint (nu bent jau taip žadu biggrin.gif ), bet kol kas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2009 12 28, 20:01)
Na kur Cipciukas  paprotintu kur cia beda .....

bigsmile.gif va av, aš ir sakau, receptas Cypsiuko.. o mes čia sėdim ir viena kitą kamantinėjam.. ateitų Cipsiukas ir sudėliotų visus taškus ant i thumbup.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 12 29, 14:59)
drinks_cheers.gif Būtent, šimtalapio praktiškai kildinti net nereikia, kaip pyragų.

o ką turit omeny kildint? jau tą suvyniotą vyniotinį prieš kepimą? g.gif

QUOTE(dangiuk @ 2009 12 30, 18:50)
niu ką, vaišinamės  bigsmile.gif

nerealus. tik jūs aguonų nemalat? ar man tik taip atrodo???? g.gif

QUOTE(dangiuk @ 2009 12 30, 21:12)
O cinamono užbarsčiau ant sluoksnio - man ir šiaip patinka cinamono pyragai, o šimtalapiui tikrai puikiai tiko  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Mano antrasis (gyvenime) šimtalapis aušta. Šįkart irgi pabandžiau cinamono kaip bobutė įdėt. žiūrėsim kas gausis. pergyvenu,kad ne bulka ir kad neperkepęs būtų unsure.gif
Šįkart į tešlą dėjau daugaiu miltų nei kad receptė.. galvoju kad gal su pienu biški nugrybavau, nes matavimo indas tik 50 ir 100ml rodo.. o kepiau, beje, šįkart iš 2/3 normos, nes nesinorėjo vėl visų produktų šiūkšlių dėžėn išmesti. žodžiu įdėjau daugiau miltų ir tešlos tampymas jau nebebuvo toks koks pirmąkart, bet puikai pakočiojus patampydavau ir gerai būdavo. tik mąstau ar tik nebūsiu perkildinus aš jo, nes šįkart labai jau greit kilo tos mano 5-ios bandutės.. p.s. kildinu šiltoj orkaitėj... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2009 12 30, 19:50)
niu ką, vaišinamės  bigsmile.gif
user posted image

Kad man toki sluoksniai thumbup.gif
Atsakyti
Įdedu jūsų teismui saviškį jau ataušusį.. tokį gal nevisiškai šimtalapį, kažkaip mažai gal karamelės g.gif na jos buvo, bet labai jau tik pačioje..

user posted image
o visas (tiesa, iš pusės normos) atrodė va taip va vat:

user posted image

šiaip galėjo kept ir trumpiau (čia aš nesužiūrėjau, nes mažių ant rankų laikiau)..
o sluoksniai šįkart storesni nes chaltūrinau.. blush2.gif kočiojau..

beje, cinamonas man visai čia tiko smile.gif
ir dar.. kepiau kekso formoj thumbup.gif ale tokioj : http://images.google...ttp...l=lt&um=1
labai patiko. dabar visad ti kkekso formoj kepsiu. vidurys gerai iškepa, sviestas lauk neišbėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 31, 01:23)

nerealus. tik jūs aguonų nemalat? ar man tik taip atrodo???? g.gif

nea, nemalu - tingėjau baisiai blush2.gif blush2.gif beje, miltų dedu šiek tiek mažiau, kad tešla būtų stipria pominkštė, ir ne tampau, o kočioju - tampant suplėšau žaibiškai... blush2.gif
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 31, 02:55)
Įdedu jūsų teismui saviškį jau ataušusį.. tokį gal nevisiškai šimtalapį, kažkaip mažai gal karamelės g.gif  na jos buvo, bet labai jau tik pačioje..

nu visiškas šimtalapis (kie jau aš čia galiu spręst), o karamelė man irgi į apačią sėda... g.gif
Atsakyti