
Man labai patogu susukus i maistine plevele pervezt

Dabar turiu tokius padėkliukus kartoninius, tai ant padėkliuko dedu popierinę servietėlę, kur skirtą tortams, tada šimtalapis ir dau maistinės plėvelęs, o kai neturėjau padėkliukų, tai išsipjaudavau kartono padėklą apsukdavau folija, galima ir šiaip kokiu viniojamu popieriumi, dedu servetka ir vėl maistinė plėvelę, yra dėžių galima užsisakyti iš šiaulių, bet jos labai didelės, biški perdidelės šimtalapiui, Kai ieškojau pirkti, tai kaina gaunasi nemaža 
Pasirodyk savo šimtalapiukus

Pasirodyk savo šimtalapiukus

Na va ir as iskepiau savo PIRMĄJĮ 100-lapį, skanus labai gavosi, net ausys lapsejo visiems valgantiems
, kai kur ties krastais bulka gavosi, ten speju storiau buvo, bet vargas atsipirko. Kaip pirmas blynas neliko be trukumu, savo kepini idejau i stiklinę blėtą (kalbininkai tegul neuzpyksta uz toki issireskimą) , o ta pasrodo per maza buvo, tai kaip radejo man sviestas lipt per krastus
. Viskas gerai , kas gerai baigiasi



niu ką, vaišinamės


ačiū
vaišinamės..
Žiūriu nelabai mėgstata aguonas. Ir kaip sluoksniai matosi. O kaip sakykit ar skanus išėjo? Laukiu ir mano vėsta
bet labai nesisekė, tai kažin ar bus į šimtalapį panašus
gerai, kad sau dariau 
Matau, kad ir cinamono dėjot, ar mano akis klysta
sakykit kaip skonis su cinamonu
?





Matau, kad ir cinamono dėjot, ar mano akis klysta


QUOTE(shrekiuke @ 2009 12 30, 19:41)
ačiū
vaišinamės..
Žiūriu nelabai mėgstata aguonas. Ir kaip sluoksniai matosi. O kaip sakykit ar skanus išėjo? Laukiu ir mano vėsta
bet labai nesisekė, tai kažin ar bus į šimtalapį panašus
gerai, kad sau dariau 
Matau, kad ir cinamono dėjot, ar mano akis klysta
sakykit kaip skonis su cinamonu
?





Matau, kad ir cinamono dėjot, ar mano akis klysta


Aš tai mėgstu, bet yra šeimoje burbančių, kai jų padauginu


O cinamono užbarsčiau ant sluoksnio - man ir šiaip patinka cinamono pyragai, o šimtalapiui tikrai puikiai tiko


Na sekantį kartą ir aš pabandysiu su cinamonu, nes kai norėjau pamiršau
dabar norėjau be cinamono
tai reix sekantį kartą padaryti su cinamonu
Oj pavojinga kepti tuos šimtalapius, nes žiūriu po švenčiu ir taip su svoriu susipykau, o dar šimtalapis dasidės, tai visai bus blogai




QUOTE(shrekiuke @ 2009 12 30, 20:37)
Na sekantį kartą ir aš pabandysiu su cinamonu, nes kai norėjau pamiršau
dabar norėjau be cinamono
tai reix sekantį kartą padaryti su cinamonu
Oj pavojinga kepti tuos šimtalapius, nes žiūriu po švenčiu ir taip su svoriu susipykau, o dar šimtalapis dasidės, tai visai bus blogai 




nu aš po naujųjų imsiuos gelbėjimosi liemenę naikint (nu bent jau taip žadu



QUOTE(Agniuk@s @ 2009 12 28, 20:01)
Na kur Cipciukas paprotintu kur cia beda .....


QUOTE(Povila$ @ 2009 12 29, 14:59)
o ką turit omeny kildint? jau tą suvyniotą vyniotinį prieš kepimą?

QUOTE(dangiuk @ 2009 12 30, 18:50)
nerealus. tik jūs aguonų nemalat? ar man tik taip atrodo????

QUOTE(dangiuk @ 2009 12 30, 21:12)
O cinamono užbarsčiau ant sluoksnio - man ir šiaip patinka cinamono pyragai, o šimtalapiui tikrai puikiai tiko



Mano antrasis (gyvenime) šimtalapis aušta. Šįkart irgi pabandžiau cinamono kaip bobutė įdėt. žiūrėsim kas gausis. pergyvenu,kad ne bulka ir kad neperkepęs būtų

Šįkart į tešlą dėjau daugaiu miltų nei kad receptė.. galvoju kad gal su pienu biški nugrybavau, nes matavimo indas tik 50 ir 100ml rodo.. o kepiau, beje, šįkart iš 2/3 normos, nes nesinorėjo vėl visų produktų šiūkšlių dėžėn išmesti. žodžiu įdėjau daugiau miltų ir tešlos tampymas jau nebebuvo toks koks pirmąkart, bet puikai pakočiojus patampydavau ir gerai būdavo. tik mąstau ar tik nebūsiu perkildinus aš jo, nes šįkart labai jau greit kilo tos mano 5-ios bandutės.. p.s. kildinu šiltoj orkaitėj...

Įdedu jūsų teismui saviškį jau ataušusį.. tokį gal nevisiškai šimtalapį, kažkaip mažai gal karamelės
na jos buvo, bet labai jau tik pačioje..

o visas (tiesa, iš pusės normos) atrodė va taip va vat:

šiaip galėjo kept ir trumpiau (čia aš nesužiūrėjau, nes mažių ant rankų laikiau)..
o sluoksniai šįkart storesni nes chaltūrinau..
kočiojau..
beje, cinamonas man visai čia tiko
ir dar.. kepiau kekso formoj
ale tokioj : http://images.google...ttp...l=lt&um=1
labai patiko. dabar visad ti kkekso formoj kepsiu. vidurys gerai iškepa, sviestas lauk neišbėga


o visas (tiesa, iš pusės normos) atrodė va taip va vat:

šiaip galėjo kept ir trumpiau (čia aš nesužiūrėjau, nes mažių ant rankų laikiau)..
o sluoksniai šįkart storesni nes chaltūrinau..

beje, cinamonas man visai čia tiko

ir dar.. kepiau kekso formoj

labai patiko. dabar visad ti kkekso formoj kepsiu. vidurys gerai iškepa, sviestas lauk neišbėga

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 31, 01:23)
nea, nemalu - tingėjau baisiai



QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 31, 02:55)
Įdedu jūsų teismui saviškį jau ataušusį.. tokį gal nevisiškai šimtalapį, kažkaip mažai gal karamelės
na jos buvo, bet labai jau tik pačioje..

nu visiškas šimtalapis (kie jau aš čia galiu spręst), o karamelė man irgi į apačią sėda...
