Kaip noreciau gabalo simtalapio...
Einu minkyti tesla, laaabai tikiuosi, akd gausis kas nors

Pasirodau ir as su savuoju skonis tai nerealus o isvaizda
vienas iskeliavo i svecius tas grazesnis buvo,tik nespejau nufotkinti
Dariau su kaimisku sviestu tai skirtumas didelis

Oi, koks niam niam
Aš taip noriu šimtalapio, bet po pirmos nesėkmės nesirįžtu

Aš taip noriu šimtalapio, bet po pirmos nesėkmės nesirįžtu

QUOTE(audriene @ 2009 11 17, 10:09)
Pasirodau ir as su savuoju skonis tai nerealus o isvaizda
vienas iskeliavo i svecius tas grazesnis buvo,tik nespejau nufotkinti
Dariau su kaimisku sviestu tai skirtumas didelis

koks grazuolis

Ryt ir kepsiu,bandysiu su kaimisku sviestuku ir 405 miltais.kelis kart kepiau su 550,paziuresiu ar istikruju skirtumas yra,ar tiesiog as tu lakstu tampyt nemoku
Audrienes gabaliukas tai pasakiskai atrodo

reik bandyt as kepu vos ne kas savaitgali,bet sis tai pranoko visus lukescius ypac skoniu.
Tik gail dabar ilgam atsisakyt teks sio skonio.Ejau paslydau atsibudau gipsas
taip kad kol rankele sugis tai tik paziuresiu kaip jums sekasi

Kiba reiks ir man rankoves raitotis, kai vyras grys
nu taip uzsimaniau...

Kepiau ir as
Skanus buvo tikrai, bet jau isvaizda
Jus tepat lapus su atsalusiu sviestu? As neturejau laukt kol atsals, tai tepiau su siltu, turbut todel man buvo labai sunku ji i skarda perkelti, toks buvo minkstas visas
Kiek laiko jau skardoj reikia kildinti? O virsaus pries kepant nereikia niekuo patepti? Nu gal ir kvaili klausimai, bet ...

Jus tepat lapus su atsalusiu sviestu? As neturejau laukt kol atsals, tai tepiau su siltu, turbut todel man buvo labai sunku ji i skarda perkelti, toks buvo minkstas visas

Kiek laiko jau skardoj reikia kildinti? O virsaus pries kepant nereikia niekuo patepti? Nu gal ir kvaili klausimai, bet ...

QUOTE(audriene @ 2009 11 17, 14:21)
reik bandyt as kepu vos ne kas savaitgali,bet sis tai pranoko visus lukescius ypac skoniu.
Tik gail dabar ilgam atsisakyt teks sio skonio.Ejau paslydau atsibudau gipsas
taip kad kol rankele sugis tai tik paziuresiu kaip jums sekasi 

Vajetus, tik sveik greičiau

QUOTE(gitule @ 2009 11 18, 04:02)
Kepiau ir as
Skanus buvo tikrai, bet jau isvaizda

Aš tepu pravėsusį, ne per karštą ir nesustingusį sviestą. Būna ir man, kad kartais minkštas, sunkiai pakeliamas gaunasi. Tuomet galima palaukt, kol kiek sustengs sviestas ir tik tada kelt į skardelę

Praėjusį savaitgalį kepiau draugės baliukui, tai sakė kad gavosi fantastiškas. Kas tik ragavo, labai gyrė. Sakė, kad tokio skanaus dar nebuvo valgę

Faina, kad jums gaunasi. Man taip norėtųsi vėl išsikepti, bet bijau, kad bus tas pats š
audriene, sveik

audriene, sveik

QUOTE(elfė @ 2009 11 18, 08:21)
Vajetus, tik sveik greičiau
Aš tepu pravėsusį, ne per karštą ir nesustingusį sviestą. Būna ir man, kad kartais minkštas, sunkiai pakeliamas gaunasi. Tuomet galima palaukt, kol kiek sustengs sviestas ir tik tada kelt į skardelę
Skardoj aš nekildinu, o viršų gali patept truputėliu sviesto, kiaušinis nelabai tinka, nes tada apdžiūsta paviršius. Kai parunda viršus, geriausia pyragą uždengt, o iškepusį vis palaistyt ištirpusiu sviestu
Praėjusį savaitgalį kepiau draugės baliukui, tai sakė kad gavosi fantastiškas. Kas tik ragavo, labai gyrė. Sakė, kad tokio skanaus dar nebuvo valgę
Nuo pagyrų net apsalo širdis ir vėl pakilo ūpas kept
Vėliau galėsiu įkelt nuotraukytę 

Labai aciu

miau, aisku kepk, antra karta gausis