Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Kaip noreciau gabalo simtalapio...
Atsakyti
Einu minkyti tesla, laaabai tikiuosi, akd gausis kas nors karsta.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as su savuoju skonis tai nerealus o isvaizda rolleyes.gif vienas iskeliavo i svecius tas grazesnis buvo,tik nespejau nufotkinti ax.gif Dariau su kaimisku sviestu tai skirtumas didelis tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi, koks niam niam wub.gif
Aš taip noriu šimtalapio, bet po pirmos nesėkmės nesirįžtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 17, 10:09)
Pasirodau ir as su savuoju skonis tai nerealus o isvaizda rolleyes.gif vienas iskeliavo i svecius tas grazesnis buvo,tik nespejau nufotkinti ax.gif Dariau su kaimisku sviestu tai skirtumas didelis  tongue.gif
user posted image
user posted image

koks grazuolis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ryt ir kepsiu,bandysiu su kaimisku sviestuku ir 405 miltais.kelis kart kepiau su 550,paziuresiu ar istikruju skirtumas yra,ar tiesiog as tu lakstu tampyt nemoku g.gif Audrienes gabaliukas tai pasakiskai atrodo essen.gif
Atsakyti
reik bandyt as kepu vos ne kas savaitgali,bet sis tai pranoko visus lukescius ypac skoniu. thumbup.gif Tik gail dabar ilgam atsisakyt teks sio skonio.Ejau paslydau atsibudau gipsas doctor.gif taip kad kol rankele sugis tai tik paziuresiu kaip jums sekasi cry.gif
Atsakyti
Kiba reiks ir man rankoves raitotis, kai vyras grys g.gif nu taip uzsimaniau...
Atsakyti
Kepiau ir as rolleyes.gif Skanus buvo tikrai, bet jau isvaizda doh.gif
Jus tepat lapus su atsalusiu sviestu? As neturejau laukt kol atsals, tai tepiau su siltu, turbut todel man buvo labai sunku ji i skarda perkelti, toks buvo minkstas visas unsure.gif
Kiek laiko jau skardoj reikia kildinti? O virsaus pries kepant nereikia niekuo patepti? Nu gal ir kvaili klausimai, bet ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 17, 14:21)
reik bandyt as kepu vos ne kas savaitgali,bet sis tai pranoko visus lukescius ypac skoniu. thumbup.gif Tik gail dabar ilgam atsisakyt teks sio skonio.Ejau paslydau atsibudau gipsas doctor.gif taip kad kol rankele sugis tai tik paziuresiu kaip jums sekasi  cry.gif

Vajetus, tik sveik greičiau console.gif

QUOTE(gitule @ 2009 11 18, 04:02)
Kepiau ir as  rolleyes.gif  Skanus buvo tikrai, bet jau isvaizda  doh.gif
Jus tepat lapus su atsalusiu sviestu? As neturejau laukt kol atsals, tai tepiau su siltu, turbut todel man buvo labai sunku ji i skarda perkelti, toks buvo minkstas visas  unsure.gif 
Kiek laiko jau skardoj reikia kildinti? O virsaus pries kepant nereikia niekuo patepti? Nu gal ir kvaili klausimai, bet ...  rolleyes.gif

Aš tepu pravėsusį, ne per karštą ir nesustingusį sviestą. Būna ir man, kad kartais minkštas, sunkiai pakeliamas gaunasi. Tuomet galima palaukt, kol kiek sustengs sviestas ir tik tada kelt į skardelę ax.gif Skardoj aš nekildinu, o viršų gali patept truputėliu sviesto, kiaušinis nelabai tinka, nes tada apdžiūsta paviršius. Kai parunda viršus, geriausia pyragą uždengt, o iškepusį vis palaistyt ištirpusiu sviestu

Praėjusį savaitgalį kepiau draugės baliukui, tai sakė kad gavosi fantastiškas. Kas tik ragavo, labai gyrė. Sakė, kad tokio skanaus dar nebuvo valgę ax.gif Nuo pagyrų net apsalo širdis ir vėl pakilo ūpas kept blush2.gif Vėliau galėsiu įkelt nuotraukytę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 18 lapkričio 2009 - 09:24
Faina, kad jums gaunasi. Man taip norėtųsi vėl išsikepti, bet bijau, kad bus tas pats š doh.gif

audriene, sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 11 18, 08:21)
Vajetus, tik sveik greičiau console.gif
Aš tepu pravėsusį, ne per karštą ir nesustingusį sviestą. Būna ir man, kad kartais minkštas, sunkiai pakeliamas gaunasi. Tuomet galima palaukt, kol kiek sustengs sviestas ir tik tada kelt į skardelę ax.gif  Skardoj aš nekildinu, o viršų gali patept truputėliu sviesto, kiaušinis nelabai tinka, nes tada apdžiūsta paviršius. Kai parunda viršus, geriausia pyragą uždengt, o iškepusį vis palaistyt ištirpusiu sviestu

Praėjusį savaitgalį kepiau draugės baliukui, tai sakė kad gavosi fantastiškas. Kas tik ragavo, labai gyrė. Sakė, kad tokio skanaus dar nebuvo valgę ax.gif  Nuo pagyrų net apsalo širdis ir vėl pakilo ūpas kept  blush2.gif Vėliau galėsiu įkelt nuotraukytę  ax.gif

Labai aciu 4u.gif Penktadieni vel bandysiu kept rolleyes.gif Ir laukiam tavo simtalapio nuotraukeles mirksiukas.gif

miau, aisku kepk, antra karta gausis 4u.gif
Atsakyti