Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

o man gavosi s... kablelis s... doh.gif norejau ismest i siuksline, bet vyras neleido... zodziu bulka ten, o ne simtalapis cray.gif sake skanu, bet as juo netikiu g.gif
Atsakyti
O čia maniškis. Ne idealus, bet gavosi skaniai.

user posted image

Apie mano kančias jį gaminant galima paskaityti čia tinginiai.com
Atsakyti
QUOTE(Pampani @ 2009 11 06, 23:56)
O čia maniškis. Ne idealus, bet gavosi skaniai.

user posted image

Apie mano kančias jį gaminant galima paskaityti čia tinginiai.com

Mmmm skaniai atrodo šimtalapis, norėčiau.

Tik jei nesupyksi pagal Cipciuką reikia naudoti 405 D miltus, jie skirti mieliniams kepiniams. Tik pradėjus naudoti 405 D miltus pajutau ką reiškia tikrai gera mielinė tešla, tikrai rekomenduoju pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 11 06, 18:41)
Sveikos. Pasiskaičiau šią temą ir ankstesnes, tai net seilės nutyso  ax.gif  Aš šimtalapį visad perku Žirgo g. Vilniuje.  Ten viena moteris tuo užsiima, tai per šventes užsakinėju. Nerealiai skanus pyragas. Taip susigundžiau išsikepti, bet dabar mąstau, ar sugebėsiu  g.gif  g.gif

Noriu pasmalasaut, kokia kaina perki g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 06, 03:24)
sąžiningai ėmiau ir perskaičiau visus vienos temos 50psl ir dar kelis šios temos karsta.gif maniau akys ištekės.. nu bet susigundžiau.. ir kardinalaii keisiu savo kitos savaitės meniu. gaminsiu šimtalapį iš pusės Cypsiuko normos smile.gif
tik va dabar svarstau, kaip čia taip gražiai gavosi pas rugiagele26 tas galų suklijavimas?
Kiek mačiau šimtalapių,tai kad ir apvalioj formoj keptas,l ieka du siauručiai galiukai. o čia vos ne visas pyragas-keksas thumbup.gif
va ta foto:

as taip pat kepu simtalapius, tikri totoriski jeigu noresite pasmaguriauti kreipkites:)vilnius:) rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 06, 23:44-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 11 06, 23:44)
Mmmm skaniai atrodo šimtalapis, norėčiau.

Tik jei nesupyksi pagal Cipciuką reikia naudoti 405 D miltus, jie skirti mieliniams kepiniams. Tik pradėjus naudoti 405 D miltus pajutau ką reiškia tikrai gera mielinė tešla, tikrai rekomenduoju pabandyt  4u.gif

O ko čia pykti smile.gif kitą kartą pabadysiu su jūsų rekomenduotais. nebuvau įsigilinusi kokius reikia naudoti prieš eidama į parduotuvę smile.gif O šiaip tešla viskas ok gavosi, tik aš sviesto pamažinau, ne visą sutepiau, tai pora viršutinių sluoksnių gavosi sausoki. čia vis per tą baimę, kad bus persviestuota. kažkada nekaip jaučiaus riebaus šimtalapio persivalgius biggrin.gif
Atsakyti
Merginos sos patarkit kepiau kelis kartus simtalapi,seip iseina labai skanus,bet vis ta pati problemike labai jau tos aguonos byra neimanoma pjaustyti,gal dar ka darote kad jos taip nebyretu,kazkur girdejau kad deda isplakta baltyma,ar nebandete.Savaitgaliui prisizadejau draugei iskept nesinoretu ,kad butu nevykes sad.gif
Atsakyti
As kai kepu visada i guonas imusu kiausa ir ipilu cukraus, viska gerai ismaisau ir tada kai iskepa niekada niekas nebyra. Nu bet gal cia toks aguonu rosimo budas nesimtalapiskas g.gif , nu nezinau, bet as darau tai taip.
Atsakyti
Na aciu reiks pabandyti wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As katik is orkaites istraukiau savo pirmaji simtalapi ax.gif Kolkas vaizdelis nekoks blush2.gif Tikiuosi bus skanu rolleyes.gif
Merginos o kokioj formoj reiketu kepti,kaip ji atrodo? nes man skardeleje gavosi nutukes, jaunas menulis mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 09, 20:18)
Merginos sos patarkit kepiau kelis kartus simtalapi,seip iseina labai skanus,bet vis ta pati problemike labai jau tos aguonos byra neimanoma pjaustyti,gal dar ka darote kad jos taip nebyretu,kazkur girdejau kad deda isplakta baltyma,ar nebandete.Savaitgaliui prisizadejau draugei iskept nesinoretu ,kad butu nevykes sad.gif

Permalk nuplikytas verdanciu vandeniu aguonas. Arba blenderiu sutrink. Mano matyt blenderis nelabai koks - tai as sumalu, kokius 3-5 kartus, tada aguonos neisbyra bigsmile.gif
Atsakyti
Taip ir darau bet kazkaip mesmale nelabai sumala,reiks su blenderiu pabandyti na penktadieni kepsiu bus matyt kas si kart gausis.
Atsakyti