QUOTE(syu @ 2009 12 07, 15:38)
o laistyt tuo isbegusiu sviestu ar papildomai patirpint ir palaistyt?
Tu pačiu, išbėgusiu, bekepant

Papildomo tikrai neprireiks
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 03, 01:01)
kai kepa tai jis toks na tikrai nesudegęs, bet toks apskrudes traškokas norėtųsi kiek minkštėlesnio viršutinio sluoksnio
Kai uždengtas kepa, tada neapdžiūsta. gaunasi kaip tik tai, kokio nori - minkštesnis, neišdžiuvęs viršus
Dar noriu apie formą pasisakyt, kur Ruciake nuotrauką įdėjo.
Tai va, aš kai pradėjau kept šimtalapius, irgi tokią nusipirkau. Maniau išbandysiu. Tik kažkaip prieš dėdama į ją pyragą, sugalvojau patikrint jos hermetiškumą. Na, pripyliau vandens ir jis visas išbėgo. Pamanykit, kas bus su sviestu, kai pradės lydytis ir bėkt per visus kraštus

Geriau kokia apvali neatidaroma forma ar keptuvė, o į vidurį įstatau skardinę nupjautais galais nuo žirnelių. Na, čia mano pastebėjimai ir nuomonė