Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Neeeeee... Gaila,bet tik šimtalapį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 14:17)
verysad.gif ....maniau mane  laugh.gif ....

Cipciuk dar noriu paklausti del simtalapio be aguonu,ar jus razinas paskutiniame sluosknyje sudejote ? Siandien su dukra kepsime wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Tiktai ant paskutinio!!!!!! ....kaip gi tu kitus tampysi , juk jos pl4šys tau lakštą ....o tai brokas šimtalapyje mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 14:31)
Neeeeee... Gaila,bet  tik šimtalapį bigsmile.gif

Ahhh ....nieko tokio - išgyvensiu brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 06 sausio 2010 - 16:07
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 17:08)
Tiktai ant paskutinio!!!!!! ....kaip gi tu kitus tampysi , juk jos pl4šys tau lakštą ....o tai brokas šimtalapyje  mirksiukas.gif .

blush2.gif aš kai pirmą šimtalapį kepiau, tai razinas dėjau į kas antrą sluoksnį, tampės taip pat gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 16:08)
Tiktai ant paskutinio!!!!!! ....kaip gi tu kitus tampysi , juk jos pl4šys tau lakštą ....o tai brokas šimtalapyje  mirksiukas.gif .
Papildyta:
Ahhh ....nieko tokio - išgyvensiu  brunette.gif

aciuuu labai oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 17:08)

As gal kazka ne taip darau, bet as is pradziu istampau, paskui tepu sviestu, tada barstau cukru ir razinas ir tada ant virsaus vel dedu nauja istampyta laksta ir t.t. Bet visada viskas gerai (tuo kampu) gaudavosi. O barstyti pradedavau nuo 3 laksto, nes man taip skanu kai daug razinu wub.gif
Atsakyti
Man ir su razinom ir be jų plysta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 18:25)
Man ir su razinom ir be jų plysta  lotuliukas.gif

Švelniau...švelniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 17:25)
Man ir su razinom ir be jų plysta lotuliukas.gif

rolleyes.gif ...naaaa ....eeeee......tai gerai , kad plyšta laugh.gif

Jei tik mėgstate ir viskas okei , berkite ant kiekvieno ....pas mane sūnus aguonų nevalgo , vyras - razinų ....pastoviai ne šimtalapį , o parodiją kepu doh.gif ...tai be to , tai be ano .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 18:40)
rolleyes.gif ...naaaa ....eeeee......tai gerai , kad plyšta  laugh.gif

Jei tik mėgstate ir viskas okei , berkite ant kiekvieno ....pas mane sūnus aguonų nevalgo , vyras - razinų ....pastoviai ne šimtalapį , o parodiją kepu  doh.gif ...tai be to , tai be ano .

Uzjauciu unsure.gif Man tas pats buvo su varskes pyragu. doh.gif Nei vienas is mano vyru nevalgydavo, o as labai megstu, tai kazkada sumasciau, kad reikia spjauti i viska ir pradeti gaminti ir del saves mirksiukas.gif Tai patikekit, dabar abudu taip valgo, kad grazu ziuret lotuliukas.gif Siulyciau pasinaudoti mano patirtimi ir nereikes parodiju kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš taip dariau - sau .....svečiai sėdi , vienas aguonas iškrapštinėja , kitas razinas blusinėja doh.gif ....vaizdelis ne koks , patikėk .

Kepu du ....vieną super parodiją ...ir be ir be , kitą svečiams - su viskuo ......vienam liepiu razinų užsiberti , kitak aguonų į dubenėlį atskirai patiekiu laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 19:05)
Ir aš taip dariau - sau .....svečiai sėdi , vienas aguonas iškrapštinėja , kitas razinas blusinėja  doh.gif ....vaizdelis ne koks , patikėk .

Kepu du ....vieną super parodiją ...ir be ir be , kitą svečiams - su viskuo ......vienam liepiu razinų užsiberti , kitak aguonų į dubenėlį atskirai patiekiu  laugh.gif .

thumbup.gif Bet is tikro kaip ziauru, kepi, stengiesi, o cia sedi, blusineja ir visai nevertina tavo darbo doh.gif
Atsakyti