Neeeeee... Gaila,bet tik šimtalapį

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 14:17)
Cipciuk dar noriu paklausti del simtalapio be aguonu,ar jus razinas paskutiniame sluosknyje sudejote ? Siandien su dukra kepsime

Tiktai ant paskutinio!!!!!! ....kaip gi tu kitus tampysi , juk jos pl4šys tau lakštą ....o tai brokas šimtalapyje
.
Papildyta:
Ahhh ....nieko tokio - išgyvensiu

Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 14:31)

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 17:08)
Tiktai ant paskutinio!!!!!! ....kaip gi tu kitus tampysi , juk jos pl4šys tau lakštą ....o tai brokas šimtalapyje
.

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 16:08)
.
Papildyta:

Papildyta:

aciuuu labai

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 17:08)
.

As gal kazka ne taip darau, bet as is pradziu istampau, paskui tepu sviestu, tada barstau cukru ir razinas ir tada ant virsaus vel dedu nauja istampyta laksta ir t.t. Bet visada viskas gerai (tuo kampu) gaudavosi. O barstyti pradedavau nuo 3 laksto, nes man taip skanu kai daug razinu

Man ir su razinom ir be jų plysta

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 18:25)
Švelniau...švelniau

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 17:25)

Jei tik mėgstate ir viskas okei , berkite ant kiekvieno ....pas mane sūnus aguonų nevalgo , vyras - razinų ....pastoviai ne šimtalapį , o parodiją kepu

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 18:40)

Jei tik mėgstate ir viskas okei , berkite ant kiekvieno ....pas mane sūnus aguonų nevalgo , vyras - razinų ....pastoviai ne šimtalapį , o parodiją kepu

Uzjauciu

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 19:05)
Ir aš taip dariau - sau .....svečiai sėdi , vienas aguonas iškrapštinėja , kitas razinas blusinėja
....vaizdelis ne koks , patikėk .
Kepu du ....vieną super parodiją ...ir be ir be , kitą svečiams - su viskuo ......vienam liepiu razinų užsiberti , kitak aguonų į dubenėlį atskirai patiekiu
.

Kepu du ....vieną super parodiją ...ir be ir be , kitą svečiams - su viskuo ......vienam liepiu razinų užsiberti , kitak aguonų į dubenėlį atskirai patiekiu