QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 05, 16:07)
Labas saulytės
....iš 6 lakštų .......
Tešla nesitampo dėl dauk ko ...... nekokybiškos mielės ( senos ) , perkildinta tešla , per dauk miltų ( kietoka tešla ) , per maži kiaušiniai ( vadinasi reikėjo dadėti bent puse jo ) aš naudoju XL ......ją būtina minkyti 30 ....na 25 min. ne trumpiau .
Ant viršaus nieko nepyliau , jis virė svieste - cukruje , taip sakant būsimoj karamelėj , o va apačioje taip - karamelė - irisas
Tiesa ....aš niekada nebekildinu susukto pyrago , kartą neturėjau tam laiko ir rizikavau - bus kas bus
.....kišau į jau įkaitintą orkaitę nepakilusį .....gavosi lygiai toks pats .
Kas liečia miltus .....juk mums būna , kad neišsiplaka 35 riebumo grietinėlė ....reiškiasi joje kažkas ne taip , ir su miltais tas pats ....damaišė kokių prastų ...va jums ir po pyrago , labai geri Lenkiški miltai
.

Tešla nesitampo dėl dauk ko ...... nekokybiškos mielės ( senos ) , perkildinta tešla , per dauk miltų ( kietoka tešla ) , per maži kiaušiniai ( vadinasi reikėjo dadėti bent puse jo ) aš naudoju XL ......ją būtina minkyti 30 ....na 25 min. ne trumpiau .

Ant viršaus nieko nepyliau , jis virė svieste - cukruje , taip sakant būsimoj karamelėj , o va apačioje taip - karamelė - irisas

Tiesa ....aš niekada nebekildinu susukto pyrago , kartą neturėjau tam laiko ir rizikavau - bus kas bus

Kas liečia miltus .....juk mums būna , kad neišsiplaka 35 riebumo grietinėlė ....reiškiasi joje kažkas ne taip , ir su miltais tas pats ....damaišė kokių prastų ...va jums ir po pyrago , labai geri Lenkiški miltai

Aciu Jums cipciuk uz atsakyma




