o as naktineju, kepu simtalapi, tik kazkodel man atrodo kad nekas gausis, nes labai jau i salis isbego, na toks paplokscias gausis Kai pirma karta kepiau gavosi viskas , o va antras kartas... na ziuresiu kai iskeps
QUOTE(mamkaa @ 2009 08 14, 23:38)
o as naktineju, kepu simtalapi, tik kazkodel man atrodo kad nekas gausis, nes labai jau i salis isbego, na toks paplokscias gausis Kai pirma karta kepiau gavosi viskas , o va antras kartas... na ziuresiu kai iskeps
kas gavosi?
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 13, 07:58)
ne as tikrai imiau ml, nesuprantu , kodel cia tiap gavosi, 125 ml gaunasi puse stiklines, o 250 visa, nzn gal cia nuo miltu priklauso pas mane buvo 500D malsenos auksciausia rrusis.. O simtalapis tai gavosi puikiai, ir issitampe lb lengvai , tik man sitam recepte sviesto daugoka, nes ir tiap beveik visas isbego, tai manau kita karta rinksiuos recepta kur maziau sviesto
Imk miltus Extra, karaliskus, ar dar kuriuos, kuriu skaiciukai 405 - tada pieno pakaks 125. Isbandyta kai pirma karta kepiau su auksciausios rusies miltais, berods 550 skaiciukai buvo - tada irgi turejau pieno pilti daugiau
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 15, 15:41)
kas gavosi?
gavosi , net nesitikejau kad taip gerai gausis, nes neaiskius miltus turejau 812 D, bet viskas
smagu,kad pavyko as visada miltus naudoju tokius,kokie recepte nurodyta
QUOTE(Ingutevi @ 2009 08 15, 19:05)
Imk miltus Extra, karaliskus, ar dar kuriuos, kuriu skaiciukai 405 - tada pieno pakaks 125. Isbandyta kai pirma karta kepiau su auksciausios rusies miltais, berods 550 skaiciukai buvo - tada irgi turejau pieno pilti daugiau
Man ir su 550 D uztenka pilnai 125 ml pieno
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 16, 13:03)
Man ir su 550 D uztenka pilnai 125 ml pieno
Man su 550 miltais tešla net neminkoma gavosi, tokia kietutėlė, tada įdėmiau pasiskaičiau temą apie šimtalapio kepimą ir gelbėjau tešlą papildydama pienu. O sekantį kartą nusipirkau jau nurodytus miltus ir viskas liuks gavosi
Tie patys 550 yra auksciausios rusios miltai ir yra dar kito gamintojo milto, gal dar ir del to skirais .. Koks skirtumas kiek to pieno , juk vistiek gaunasi
Labas mergytės. Aš čia ne į saldumynų temą, bet į šimtalapio temą: šiandien kirpykloje nugirdau, kad kažkas kažkur valgė šimtalapį su... mėsa, ir labai skanu buvo Ar matėt, ar girdėjot ką nors panašaus??? Labai norėčiau darbo baliuj... (kept gal tingėčiau, nors gal ir įdomu būtų pabandyt (tik dar ir įprasto nekepus )
Sveikos merginos
aš tai pasiguosiu.
aš visuomet viską darau pagal receptą, gal kokius 4 kartus gaminua, man tai patinka jį minkyti, kočioti, bet kuomet iškepa tai susinervinu
toks išbėgęs būna, riebalai, o taip skanus, šeimyna giria, bet va kodėl taip man gaunasi
gal tas mano recetas, aš jį iš interio, ne iš šio tinklapio pasiėmiau, bet visviena kodėl tai riebalai išbėga
aš tai pasiguosiu.
aš visuomet viską darau pagal receptą, gal kokius 4 kartus gaminua, man tai patinka jį minkyti, kočioti, bet kuomet iškepa tai susinervinu
toks išbėgęs būna, riebalai, o taip skanus, šeimyna giria, bet va kodėl taip man gaunasi
gal tas mano recetas, aš jį iš interio, ne iš šio tinklapio pasiėmiau, bet visviena kodėl tai riebalai išbėga
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 08 18, 13:46)
Sveikos merginos
aš tai pasiguosiu.
aš visuomet viską darau pagal receptą, gal kokius 4 kartus gaminua, man tai patinka jį minkyti, kočioti, bet kuomet iškepa tai susinervinu
toks išbėgęs būna, riebalai, o taip skanus, šeimyna giria, bet va kodėl taip man gaunasi
gal tas mano recetas, aš jį iš interio, ne iš šio tinklapio pasiėmiau, bet visviena kodėl tai riebalai išbėga
aš tai pasiguosiu.
aš visuomet viską darau pagal receptą, gal kokius 4 kartus gaminua, man tai patinka jį minkyti, kočioti, bet kuomet iškepa tai susinervinu
toks išbėgęs būna, riebalai, o taip skanus, šeimyna giria, bet va kodėl taip man gaunasi
gal tas mano recetas, aš jį iš interio, ne iš šio tinklapio pasiėmiau, bet visviena kodėl tai riebalai išbėga
Jau cia daugeli kartu apie tai kalbeta juk kai karsta tai sviestas visad susileidzia ir isteka. O orkaitej, kaip tik ir buna karsta, sviestas isbega. Kai iskepa, netraukti iskart is orkaites, o palaukti siek tiek, o kai isimi, tai is formos neisimti tol, kol neatves, per ta laika sviestas susigeria atgal i pyraga
rugiagele26
gal aš labai kritiška, gal kitoms tiek neišbėga, taip, aš skaičiau, bet aš ir palaikau šiek tiek orkatėje, gal per mažai, nes pati suvokiu kad gaminį visuomet būtina palaikyti orkaitėje.
gal aš labai kritiška, gal kitoms tiek neišbėga, taip, aš skaičiau, bet aš ir palaikau šiek tiek orkatėje, gal per mažai, nes pati suvokiu kad gaminį visuomet būtina palaikyti orkaitėje.