QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 08 18, 13:46)
Sveikos merginos
aš tai pasiguosiu.
aš visuomet viską darau pagal receptą, gal kokius 4 kartus gaminua, man tai patinka jį minkyti, kočioti, bet kuomet iškepa tai susinervinu
toks išbėgęs būna, riebalai, o taip skanus, šeimyna giria, bet va kodėl taip man gaunasi

gal tas mano recetas, aš jį iš interio, ne iš šio tinklapio pasiėmiau, bet visviena kodėl tai riebalai išbėga
Jau cia daugeli kartu apie tai kalbeta

juk kai karsta tai sviestas visad susileidzia ir isteka. O orkaitej, kaip tik ir buna karsta, sviestas isbega. Kai iskepa, netraukti iskart is orkaites, o palaukti siek tiek, o kai isimi, tai is formos neisimti tol, kol neatves, per ta laika sviestas susigeria atgal i pyraga